Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Küçük aşk oyunlarınız var. Zararsız olduklarını düşünüyorsunuz. Oysa beraber olduğunuz da bu tür zararsız oyunların içinde görmeye tahammül edemeyeceğinizi çok iyi biliyorsunuz.

İşinizle ilgili yaşadığınız sorunları tek başınıza yaşıyorsunuz. Problemsiz, işleri yolunda imajınıza artık dostlarınız inanmıyorlar. Sıkıntılar üst üste bindikçe bunları paylaşıp dağıtmak ihtiyacınız artacak .

Neyse ki sıkıntılı günlere her zaman hazırlıklı birisiniz. Vadesini uzatmaya çalıştığınız bir ödeme canınızı sıkıyor. Bu konuda fazla şansınız yok gibi görünüyor. Sıkıntının fazla sürmeyeceği inancınızda haklısınız.

Hiç olmazsa küçük oyunlarınızı çevrenizden biraz uzakta oynayın. En azından eşin dostun camını kırmamış olursunuz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başladığınız bir işin tamamlanması gerekiyor. Ama sorumluluk dağıttığınız insanların, dolayısıyla da sizin ortak hatalarınızdanmisina gibi karışmış durumda. Haftaya yine bu sıkıntıyla başlıyorsunuz. İsteksiz davranıp yanaşmadığınız bir konu yeniden üzerinize gelecek. Biraz kararsızlık geçirseniz de, konudan yine uzak kalacak gibi görünüyorsunuz. Çok yakınız birinin gönül işleriyle müdahale biçiminde alakalısınız. Ama ilgilenmiyor gibi görünmeye çalışıyorsunuz.

11 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 11 Eylül saat:03:56-16 Kasım saat:01:21 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, özgür olmak isteriz. Dokuz altı işlerle günün sınırlanmasından hoşlanmayız. Ekip halinde bir proje çalışmasına girebiliriz. Gönüllü çalışmalar da bu süreçte ön plandadır. Kronik sağlık şikayetlerimizi tekrar bir kontrol ettirmekte yarar vardır. Vücudu gevşetici egzersizler yararlı olur. Böylece enerjimizi doğru yönde kullanabiliriz. İşimizde tatmin olmak duygusu bu geçişte son derece önemli olacaktır. Farklı olan yeteneklerini, projelerini, tasarımlarını öne sürmek isteyen kişiler için bu tarih olumludur. Saat 15:10 Güneş-Jüpiter görünümü, yakın çevrenizden göreceğiniz maddi-manevi desteğin göstergesidir. İşler yolunda gider. Karşınıza güzel fırsatlar çıkar. Birgörüşmesi başarılı sonuçlanır. Kardeşlerinizle ilişkiniz güçlenir. Sorunlar çözüme kavuşturulur. Bir girişim istediğiniz yönde gelişir. Eğitimdenhayatına kadar her alanda şansınız yüksek olur. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber gelir. Saat 18:31 Güneş-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda karşınızdaki kişi üzerinde etkili görünmenizi, baskın olmanızı, gücünüzü kanıtlamanızı sağlar. Hayattan ne beklediğinizi bu görünüm sayesinde kafanızın içinde oturtabilirsiniz. Aşkta önceliklerinizi belirleyerek seçimlerde bulunabilirsiniz. Amacınıza ulaşmanızı sağlayan analiz gücünüz bugün gayet yoğundur. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

11 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çalıştığın projenle ilgili ufak aksilikler yaşayabilirsin. Soğukkanlı ve çözüm odaklı olmalısın.

11 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler, basın, medya, eğitiminiz ile ilgili konuların gündeminize ansızın oturması söz konusu olabilir. Özel İlişkilerinizde ise ısrarcı davranmak yerine daha sabırlı davranarak olayların gidişatını değiştirebilirsiniz.

11 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde çaba sarf ederek ilerleme kaydedeceğiniz bir gündesiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Sağlık konusunda kontrollerinizi yaptırmanızda fayda var.

11 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İs teklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı bir...

11 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

11 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize olan güveniniz son derece yüksek. Karar vermek zor gelse bile, olayları anlayacak ve değerlendireceksiniz. Sevgi duygunuzu yükseltiyor ve olayları olumlu açıdan ele almaya başlıyorsunuz. Dostlarınız destekleyecek.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

15 Kasım'a kadar Kova burcuna yerleşen Mars, gündelik hayatınıza ekstra bir enerji katacak, masa başı çalışmaktansa ömrünüz sokaklarda ya daseyahatlerinde geçebilir. Çalışma arkadaşlarınızla heyecanlı bir proje yürütürken bazen aranızdaki tansiyon yükselecektir. Herkesin iyi niyetli olduğunu unutmayın. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

11 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz.

11 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 40' 22"
Ay
Akrep
18° 17' 41"
Merkür
Koç
26° 13' 23"
Venüs
Balık
20° 59' 44"
Mars
Balık
04° 35' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 24"
Satürn
Balık
13° 14' 42"
Uranüs
Boğa
20° 38' 20"
Neptün
Balık
27° 47' 25"
Plüton
Kova
01° 49' 05"
Chiron
Koç
18° 45' 52"
Lilith
Başak
19° 44' 30"
True Node
Koç
15° 35' 42"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>