Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok anlam yüklemeyerek başladığınız bir ilişki umduğunuz gibi çıkmadı. Kalıcı bir beraberliğin umudunu yaşamaya başladınız. İsteksiz gibi başladığınız ilişkinizde şimdi gitgide daha çok sevmeye başladığınız biri var.

Tertipli, düzenlisiniz. İş hayatını kolaylaştıran özellikleriniz var. Ama sürekli arayışlar içindesiniz. Daha kazançlı birortamı arzusu sizde takıntı haline gelmiş. Sevgilinizle beraberliğinizde ekonomik bir denge istiyorsunuz. Bu şekilde ona olan duygularınızı daha iyi tanıyacağınızı düşünüyorsunuz.

Maddi olarak bir sıkıntınız yok. Fakat paranın manevi baskısı sizi presliyor. Parayı kazanırken kendinizle, kullanırken de sevgilinizle sorunlusunuz. Çok azını koyabildiğiniz ortak bütçe sizi rahatsız ediyor.

Gereksiz bir ezikliğin sıkıntısını gittikçe çoğaltıyorsunuz. Konuyu takıntı haline getirmeniz durumunda karşısında eziklik duyduğunuz değeri yitireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin de pek anlayamadığınız bir yorgunluğunuz var. Bazı ahbap ilişkilerinizdeki karmaşanın içindesiniz. Zarar görmemeniz için sabırlı ve toparlayıcı olmanız gerekiyor. Denizaşırı uzaklarda unutamadığınız biri var. Onu unutulmaz dost olarak özel bir yere koymuşsunuz. Uzaktan da olsa ilişkiyi sürdürmek için her yolu denediniz. Ama karşılığını hiç alamıyorsunuz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:05 Ay-Pluto görünümü, gizli arzu ve isteklerimizi yüzeye çıkartır. Ne olacaksa olsun, bir an önce güçlenmeliyim diye düşünürüz. Saat 18:13-18:21 kısa süreli Ay-Boşluk etkisinin ardından Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Değerlerimizi fazlasıyla önemseyeceğiz. Bu para veya ilişki anlamında olabilir. Eğer bir problem varsa mutlaka çözmek isteyeceğiz. Sevdiklerimize jest yapmak, onları mutlu etmek hoşumuza gidebilir. Saat 22:34 Ay-Satürn görünümü, parasal açıdan kısıtlı şartlar altında oluşumuz bugün bizi biraz zorlayabilir. Bütçemize göre hareket etmemiz gerekiyor. Hafta boyunca her işinizde olumlu gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamın kendisi sana bugün önemli mesajlar veriyor olabilir. Bu yüzden bugün durup dururken aklına düşen kişiyi mutlaka ara. Özellikle geçmişte birlikte çalıştığın kişiden çalıştığın sektör ya da ortamla ilgili ekstra bilgiler alabilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, sosyal medya üzerinden tanışacağın kişi seni epey etkileyebilir. Akşam saatlerinde uzun uzadıya yapacağın telefon görüşmeleri, ailenden uyarı almana neden olabilir. Öğleden sonra inatçılığın artış gösterebilir. Öyle ki yararına olacak, önünü açacak gelişmelere karşı bile direnç gösterebilirsin. Sonrasında, keşke gereksiz yere inatlaşmasaydım demek istemezsin değil mi?

10 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız hayata karşı daha farkındalıklı bir bakış açısı geliştirmeniz gerekebilir. Her şeyi mantığınız ve düzenli yapınız ile kontrol etme dürtünüz sizi yaşamdan daha az keyif alır bir hale getiriyor.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Uğraştığınız işlerinizde detaylı ve titiz çalışmalar yapmak için uygun bir gündesiniz. Kendinize dilenmek için zaman ayırmanızda yarar var. Sevdiklerinizle birlikte olmak size iyi gelecek.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLUMLU arkadaşlıklar kurabilecek ve ilişkilerden faydalı bilgiler edinebilecek gündesiniz. Bazı hayalkırıklıkları telafi edilebilir veya unutmayı tercih...

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize olan güveniniz son derece yüksek. Karar vermek zor gelse bile, olayları anlayacak ve değerlendireceksiniz. Sevgi duygunuzu yükseltiyor ve olayları olumlu açıdan ele almaya başlıyorsunuz. Dostlarınız destekleyecek.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Komşularınız ve arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar yüzünden sorunlar çıkabilir. Kafanızı karıştıran kuruntular içine girmeniz mümkün. Ancak, kendinize olan güveniniz sarsılmayacak. Çalışmalarınızı sürdürmeyi başaracaksınız.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

10 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 00' 15" R
Ay
Yay
08° 54' 56"
Merkür
Koç
16° 02' 39"
Venüs
Koç
26° 39' 41"
Mars
Balık
27° 00' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 17"
Satürn
Balık
16° 15' 31"
Uranüs
Boğa
22° 08' 49"
Neptün
Balık
28° 47' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 31"
Lilith
Başak
22° 56' 50"
True Node
Koç
15° 31' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>