Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz kavgayla gürültüyle gidiyor. Bu ilişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu inanıyorsunuz. Partneriniz de tersini düşünüyor. Beraberliğiniz partneriniz tarafından bitirilmek üzere. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.

İşlerinizdeki durgunluk yavaş yavaş da olsa bir hareketliliğe doğru gidiyor. Günü daha önceden belirlenmişkonulu randevunuz yaklaştıkça heyecanınız artıyor. Bu görüşmeden çok şey bekliyorsunuz.

İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Buna izin vermiyorsunuz. Bu da sizin maddi problemler yaşayan biri olmanızı önlüyor.

İki arkadaşınızın özel ilişkilerine çok karışıyorsunuz. Bu şekilde bu ilişkiye bir katkınız olmuyor. Tam tersine haddinizi aşan eleştirilerinizle onların ilişkisini aşındırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz. İnsan ilişkileriniz biraz problemli görünüyor. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Ay-Aslan seyriyle güne adım atıyoruz. Kendi bildiğiniz şekilde düşünmekten ve kabul edilmekten yanasınız. Sizi destekleyecek, güven duygunuzu yükseltecek insanlara veya gelişmelere ihtiyacınız gayet yoğun. Sanatsal aktiviteler için bu enerji birebirdir. Saat 16:32-17:30 arasında etkili olacak Ay-Boşluk süresince, duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı ifade ederek ilgiyi üzerinize toplamaya çalışırsınız. İnsanların sizi sevmesi, sizi haklı görmesi hoşunuza gider. Ancak yüreğinizin derinliklerinde sizi doyumsuzluğa iten durumlar hala önemini koruduğu için tam anlamıyla doyuma ulaşmanız zordur. Saat 17:30 itibariyle Ay, burcunuzda ilerleyince yavaş yavaş mantığınızın sesi, duygularınızı bastırır. Hakikatler öne çıkmaya başlar. Duygu dünyanız açısından da arzuladığınız rahatlığa kavuşacağınız için dış dünyada kendinizi en olumlu şekilde ifade edebilecek gücü bulabilirsiniz. Saat 20:58 Ay-Uranüs görünüm etkisinde yeniliklere açığız. Fakat güvenli olup olmadığına bakacağız. Saat 21:36 Ay-Satürn görünümü, çocuklarımızla ilgili konulara ciddiyetle yaklaşırsınız. Olgun ve kendinizden emin şekilde hareket edersiniz. Aşkta ne istediğinizin bilincindesiniz. Doğru seçimlerde bulunabilir, ilişkide aradığınız güveni yakalarsınız. Saat 23:38 Venüs-Mars görünümü, maddi konularda ve aşkta sağlamlık ve uzun vadelilik olgularını bir hayli önemsediğimizi gösteriyor. Tarafsız ve adil biçimde durumumuza bakacağız. Acelemiz yok. Venüs-Mars görünümü, sezgilerimizi bir hayli güçlendirecek. Çizgimizi, tercihlerimizi doğru manada ele alarak sakin ve olgun yaklaşımlarla hedefe varmamızda yardımcı olacak. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Kalabalıklarla uyum içerisinde ilerleyen ilişkilerinde, kendi fikirlerini savunman ve genel anlamda çevrendekileri senin gibi düşünmeleri adına ikna etmeye çalışman gerginliğe yol açacak. Bugün aynı zamanda rutine ayak uydurmakta da zorlanabilirsin. Gizemli davranışların, aile bireylerinde merak oluşturabilir. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, çevrendeki birinin senden hoşlandığını, üçüncü bir ağızdan öğrenebilirsin. Sosyal medya yahut telefonla iletişime geçecek bir arkadaşının, fikir ihtiyacına kayıtsız kalmaman gerekebilir. Artık manevi duygulara yönelerek, hayatın sadece kaygılardan ibaret olmadığını görmek isteyeceksin.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karamsarlık yaşamak yerine kendinizi keşfetmeyi tercih etmelisiniz. Sanatsal konulara yönelmek bugün size rahatlatabilir. Yılmadan korkularınızın üzerine gidin.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygularınızı ihmal etmemeli ve kendinizi rahat bırakmaya çalışmalısınız. Kimi zaman gizli kalan konular öne çıkabilir.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN toprak elementinin size verdiği etki tavan yapacak. Daha üretken ve sevgi dolu olacaksınız. İletişimde olduğu herkesi pozitif hale getiren enerji sizde bolca mevcut.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda ani harcama ve alışverişlere dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Hızlı para çıkışları bütçenizde beklenmedik delikler yaratabilir. İlişkinizdeki ufak tefek pürüzlerin size zarar vermesine müsaade etmemelisiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn kavuşumu ev hayatınızın içinde gerçekleşiyor. Yeni eşyalar alabilir, diğer yandan aile içi ilişkilerinizi daha gerçekçi bir diyaloglara farklı bir aşamaya taşımak istersiniz. Ebeveynlerle farklı görüş açılarını değerlendirmek oldukça yararlı olacaktır.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

8 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 58' 12" R
Ay
Akrep
12° 44' 01" R
Merkür
Koç
16° 00' 42"
Venüs
Koç
24° 05' 06"
Mars
Balık
25° 23' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 15"
Satürn
Balık
16° 03' 52"
Uranüs
Boğa
22° 01' 46"
Neptün
Balık
28° 43' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 19"
Lilith
Başak
22° 42' 55"
True Node
Koç
15° 37' 04"
Son Güncelleme : 24/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>