Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok yorulacağınız bir beraberliğe doğru hızla ilerliyorsunuz. Karşı taraf daha gerçekçi, sizin kadar iyimser görünmüyor. Kişilik uyuşmazlığı gibi değil de, koşulların tam hazır olmadığı yönünde kaygıları var. Aceleci davranmayıp yeniden düşünmeniz gerekiyor.

Bir haber alıp çok ilgilenecek ve buna yoğunlaşacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan birinin bir aile sorunu bu günlerdeyaşamınızı epeyce meşgul edecek gibi görünüyor.

Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz. Zor borç veriyor ve çok da zor alıyorsunuz. Ama şu anda kafanızdaki bir plan için dış yardıma ihtiyacınız var. Bugün bu yüzden bir kıvranış içindesiniz.

Dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var ve siz ona karşı hazırlıklı görünüyorsunuz. Bu bir rehavet içine girmenize neden olmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde biriyle birtakım problemler yaşıyorsunuz. Bu problemlerin önü alınamayacak yerlere varmasından çekiniyorsunuz. Aranızda karşılıklı sorumsuzluk suçlamaları var. Bugün içinizde sebebini bulamadığınız garip bir coşku var. Bu keyfiniz çevrenizdekilere de yansıyor. Akşam saatlerinde kalabalık bir konuk ağırlayacağınızı öğrenecek ve içinizdeki coşkuya veda edeceksiniz.

13 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe günümüz saat 03:13 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde başlayacak. Zorlanabiliriz. Kendinizi istediğimiz gibi ifade edemediğimizi düşünürüz. Saat 06:58 Venüs-Satürn görünümü, bir ilişkinin iletişim yollarından birisiyle veya bir etkinlikte başlamasını sağlar. Aranızda yaş farkı olabilir. Bu ciddi bir beraberliktir. Devam eden ilişkilerde sorunlar varsa bunlar kolayca çözüme bağlar. Annelik, babalık duygusu yoğunlaşır. Sevdiklerimize olan düşkünlüğümüz bir hayli artar. Kaybetmeye, yanlış anlaşılmaya, ayrılığa dayanamayız. Konuşmalar genelde tutkuludur. Sevginizi belli etmeye çalışırsınız. Kardeşinizden destek görebilirsiniz. Saat 20:36 Mars-Chiron görünümü, çıkarlarımız için savaşmanın işaretçisidir. Özgür olmak, ilerlemek ve hedefe ulaşmak istiyorsak, yeniliklere açık olmalıyız. Saat 23:02 Ay-Merkür görünümü, gayet akıllı ve dikkatli şekilde iletişimde bulunmamızı sağlıyor. Saat 23:50 Ay-Neptün görünümü, endişelerinizi, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem verecek ve ideallerinize sahip çıkabileceksiniz. İlişki problemlerinizi içinize atmak yerine, bunları ılımlı bir şekilde çözümlemek isteyebilirsiniz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim, toplantılar, organizasyonların bol olduğu günlere adım atıyorsun. Bugün elindeki işleri bitirmek için çok nedenin olacak. Yeni oluşumlarda bulunmak için önemli adımlar atıyorsun. Güne hareketli ve olumlu duygularla başlaman, seni özelliklekonusunda daha da istekli bir hale getirecek. Ancak yaratıcı fikirlerini paylaşma konusunda temkinli davranabilirsin. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan,yerinde bazı değişiklikler yapma kararı alabilirsin. Kendi başına hareket etmen, etrafındakilerin merakını artırabilir. Kimseden sakladığım bir durum yok, ancak anlatmaktan da hoşlanmıyorum diyebileceğin durumlar söz konusu olabilir. İlişkisini yeni bitirmiş bir Başak burcuysan, onu özleyebilir ve tekrar bir araya gelmek isteyebilirsin.

13 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otorite figürleri ile yapacağınız görüşmelerde mantıklı olmalı ve eleştiriden uzak söylemler içinde bulunmalısınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız bugün kendinizi olumlu bir şekilde ifade etmelisiniz.

13 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi sosyal gruplar içinde bulabilirsiniz. Çeşitli konular gündeminizi oluşturabilir. Gün içinde kendinizi huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda bulunmak sizi krizi sokabilir. Birçok konuda detaylara takılmanız ve eleştirmeniz gerilmenize yol açabilir. Kendiniz bu gruplardan soyutlayıp keyif aldığınız alanlara yönelebilirsiniz.

13 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DOĞRU ile yanlışı çok iyi ayırıyorsunuz. Bu durum en çok işlerinizde kolaylık sağlamanıza neden olacak. Zaten ekonomik sıkıntılarınız vardı ve bu zor...

13 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yepyeni istekler içine girecek, olaylara olumlu açıdan bakacaksınız. Bugün meydana gelen bir olaya sıkıntı duysanız bile konuyu uzatmayıp anlayışla davranacaksınız. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yoğun ve sıcak olacak. Birlikte eğlence yerlerine ve davetlere gidebilirsiniz.

13 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize olan güveniniz son derece yüksek. Karar vermek zor gelse bile, olayları anlayacak ve değerlendireceksiniz. Sevgi duygunuzu yükseltiyor ve olayları olumlu açıdan ele almaya başlıyorsunuz. Dostlarınız destekleyecek.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcuna yerleşen Ay sizin zihninizin ne kadar açık olduğuna ışık tutacak. Derin bir konuyu kaleme almak, spiritüel yaşamın kapılarını aralamak, kardeşinizin hayatındaki sır ve sis perdesini açıklığa kavuşturmak için size fırsat tanıyacak. Ayrıca komşuluk ilişkilerinizde de bugün farklı bir paylaşım yaşayabilirsiniz. Evde yarım kalan işlerinizi tamamlayın.

13 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yakın çevrenizde, komşu ve kardeş ilişkilerinizde beklenmedik durumlara dikkat etmeli, iletişimde, söz ve konuşmalarınızda fazla risk almamaya çalışmalısınız.

13 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 58' 60" R
Ay
Başak
23° 36' 54"
Merkür
Koç
16° 59' 43"
Venüs
Koç
19° 02' 31"
Mars
Balık
22° 13' 44"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 47"
Satürn
Balık
15° 40' 20"
Uranüs
Boğa
21° 48' 07"
Neptün
Balık
28° 35' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 06"
Lilith
Başak
22° 15' 42"
True Node
Koç
15° 38' 10"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>