Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi fazla başıboş bırakıyorsunuz. Onun özel deyip gittiği birçok yere pekala siz de gidebilirdiniz. Aslında kafanız karışık, ama kabalık yapmak istemiyorsunuz. Onun davranışlarının ne kadarının ince olduğunu yeniden düşünmelisiniz.

İş yaşantınızda bugünlerde haklı bir güvensizlik içindesiniz. İşyerinizde kimin ne olacağı belli değil gibi bir hava esiyor. Bu yüzden epeydir yeni birarayışınız var.

Kara günler için yaptığınız birikime hiç dokunmuyorsunuz. Yakın zamanda geniş bir akraba çevresini kapsayan toplu bir para işiniz olacak Bunun haberi bile bu dar zamanda size yetecek.

Bazı ilişkilerinizde, bazı konularda çok ciddiye alınmadığınızı düşünüyorsunuz. Bu da sizin o ilişkilere daha duygusal bakmanıza neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın bunalımları sizi üzüyor. Ona daha yakın olma, dertlerini kısmen de olsa paylaşma niyetiniz ise sanki bir duvara çarpıyor. Arkadaşınızın bu kapalılığını çözemiyorsunuz. Sizin adınızın da karıştırıldığı bir dedikodudan haberdar olacak ve çok sinirleneceksiniz. Bu söylentilerin arkasında sizi çok şaşırtacak amaçlar göreceksiniz.

18 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:02 Ay-Venüs görünümü, sizi aşk hayatınız ve çevrenizle olan paylaşımlarınız anlamında rahatlatır. Saat 19:54 Ay-Neptün görünümü, karşı cinse olan ilginizi yükselticidir. Beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnancınıza uygun bir şekilde yaşamak istersiniz. Partnerinizin de aynı şekilde size destek çıkması, takdir etmesi, doğru ve güvenilir bir şekilde davranması sizin açınızdan son derece kıymetlidir.

18 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşına çıkacak her sorunun kendi isteğin doğrultusunda sonuçlanmasını isteyip, inatçı tavırlar sergileyebilirsin. Çevrendeki herkesin sana karşı olduğunu düşünürken, elektronik araçlarınla da zor bir imtihana girebilirsin. Hızla değişen dünyanın içerisinde, zamanın da akıp gidişi hayatı sorgulamana neden olacak. Bu duygu ilkin seni yorsa da hemen kendini toparlayacaksın. Dünyayı keşfederek kendini de keşfedebileceğini düşünebilirsin. Kişisel gelişimini destekleyecek programlara katılabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle aranda kıskançlık krizi oluşabilir. Bugün aynı zamanda hiç beklemediğin bir anda eline bir miktar para geçebilir. Geldiği gibi gitmesini istemiyorsan, fazla bonkör olmamaya çalışmalısın.

18 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son derece yoğun ve hareketli bir dönemde bulunuyorsunuz. Beklemediğiniz haberler alabilir ve karar vermekte sıkıntı duyabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz.

18 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde geleceğiniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Farklı bir şehir ya da farklı bir ülkede yaşamayı düşünebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz uğraşlara yönelmeniz mümkün. Sorumlu olduğunuz konuları düzene sokabilir, değişik fikirler üretebilirsiniz. Keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz.

18 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni planlar yapmak için heyecan duyacaksınız. İşleriniz kontrolünüz altında ileri doğru gidiyor.

18 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili konular gündeminize gelirken, kalbinizin sesini daha çok dinlemek isteyebilirsiniz. Gündeminizde sevdikleriniz ve sevgilinize ilişkin konular olabilir.

18 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışkan ve neşeli Başaklar, günü iyi planlamakta fayda var. Bugün zaman yönetimi önemli. Bedeninize özen göstermek ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için uygun bir gün. Zorunlu faliyetler dışında akşam üstü her şeye kısa bir mola vermek size iyi gelir.

18 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk yarısında sosyal kulüplerdeki etkinliklerinize vakit ayırın. Buradan elde edeceğiniz yeni ilişkiler hayatınıza farklı bir soluk taşır. Çocuğunuzun spor etkinliklerini izleyin, arkadaşlarınızla gelecek planları yapın. Diğer yandan bilinçaltınıza ittiğiniz öfkeli egonuzun iyileştirmek için çaba sarf edin. Hayatta mükemmellik kavramı görecelidir. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

18 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

18 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 26' 33" R
Ay
Akrep
06° 05' 24" R
Merkür
Koç
16° 03' 46"
Venüs
Koç
23° 25' 03"
Mars
Balık
24° 58' 29"
Jüpiter
Boğa
22° 31' 44"
Satürn
Balık
16° 00' 48"
Uranüs
Boğa
21° 59' 57"
Neptün
Balık
28° 42' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 27"
Lilith
Başak
22° 39' 19"
True Node
Koç
15° 38' 04"
Son Güncelleme : 24/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>