Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Fikirlerini Ortaya Koyuyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğin kişi ile güzel sosyal ortamlara girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmek ikinize de ferah bir ortam yaratabilir. Aranızda yaşanan gerginlikleri geride bırakmak için güzel bir fırsatınız olacak bugün.

Hafta içinde önünüze yığılacak işlerden bazılarıyla sorunlarınız olabilir. İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz. Son günlerde size sırtını dönen şansınız, yeniden yüzünüze gülmek üzere.

Maddi konularda güzel sonuçlar elde etsen de daha fazlasını elde edebileceğini düşünebilirsin bugün. Parasal konularda kendini fazla zorlamamak ve bazı şeyleri zaman bırakmak sana daha iyi bir etki bırakabilir.

Zihnini dinlendirmek ve yediklerine dikkat etmek bugün sana daha iyi gelecek. Kendine vakit ayırmak ve dinlenmek için güzel bir ortam oluşturmak sana daha iyi bir enerji katabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir işte başarı elde etmenin yollarından birisi istikrarlı olmaktır. Ulaşmak istediğin hedeflere istikrarlı yaklaşmak seni daha mutlu edebilir bugün. Hayatın ile alakalı güzel planlar yapabilirsin.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uplifers önerisi: Başarısızlık hissi olan kişilerin başarı algıları çok hassastır. Yaptıkları küçük bir hatayı,tesliminde gecikmeyi, toplantıda sessiz kalmış olmayı bile başarısızlık olarak yorumlayabilirler. “Başarısızlık inancını içinizdeki gücü dışarı çıkararak yenin”

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende farklı fikirleriyle ön plana çıkan insanlar sana bugün daha çok hitap edebilir. İstediğini almakta zorlanmayacağın bir gün. Ancak sosyal hayatın bir anda hareketlenirken karşına çıkan aksilikleri bir şans olarak görmeye başlıyorsun. “İyi ki bu kişiden uzak durmuşum”, “bu ilişki başlamamış” diyebileceğin olaylar yaşayabilirsin. En yakın arkadaşlarından birinin yaşadığı gizli aşka tanık olman seni allak bullak edebilir. Duygusal yoğunluğunu sıkıcı bulan birinin uzun zaman yanında kalamayacağını bilmelisin.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal veya duygusal ilişkilerdeki tutumlarınızı düşünmeniz gerekebilir. Objektif olun, farkında olduğunuz ancak üzerinde durmadığınız konulara karşı çekimser kalmaktan vazgeçmelisiniz. Yanılgılar sizi üzebilir ama görmemezlik özgüveninizi kıracak sonuçlar doğurabilir. Kar zarar hesabınızı doğru yapmalısınız.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olsa da bugün sorumluluklar öne çıkıyor. Aynı zamanda daha fazla dikkat çekebilirsiniz.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda ani egosal çıkışlar yapabilir, hatta yaptığınız çıkışlara kendiniz bile şaşırabilirsiniz. Bugün söz vermekten ve sorumluluk almaktan kaçının.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini öncülük ettiğin sosyal aktiviteler içinde bulabilirsin bugün. Etkinliğin nasıl yaşanacağı hakkında endişelenmemelisin. Emeklerin bu konulardaki gidişatı belirleyip istediğin sonucu almana yardımcı olacak.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, hayatınızda ilerlemek için büyük bir çaba gösterdiniz ve şimdi neredeyse bir pusudan çıkıyormuş gibi hissetmiş olabilirsiniz. Nihayet terazi sizin lehinize dengeleniyor. Kendinizi bir durumda zincirlenmiş hissediyorsanız, işleri harekete geçirmenin sırrı, almayı beklediğinizden daha fazlasını vermek olabilir. Şüpheli bir şey kokusu alırsanız, harekete geçmeden önce biraz bekleyin. Ateşkes teklif edin ancak liderliği ele geçiren ilk kişi olmadan önce bekleyin. Maddi varlıklara fazla bağlı olmak daha da baskıcı gelebilir, bu yüzden kavrayışınızı bırakın ve her şeyin akmasına izin verin. Yeni zeminler aramak, tatminsizlikten çok meraktan kaynaklanabilir. Bu duruma nasıl yaklaşacaksınız?

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Yakın dostlarınızın sizin düşüncelerinize ilgi göstermeleri oldukça kuvvetli.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaygısız olmak, çevrenizdekilerle uyum içinde ve hisleriniz nedeniyle kendinizi kutlamak üzere doğru ruh halinde olmak için iyi nedenleriniz var. İsterarkadaşlarıyla isterse ailenizle tüm karşılaşmalarınız son derece ödüllendirici geçecek. Fazla heyecanlanmayın, ama bu günü bir armağan olarak kabul edin ve kadirşinaslığınızı, çevrenizdekilerin nezaketine aynen cevap vererek sergileyin.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir. Partner veya ortakla bazı sorunlar gerçekleşebilir. Önümüzdeki iki aylık süreçte bilinçaltı korkularınız açığa çıkabilir. Meditatif çalışmalar yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, düşüncelerinizi paylaşma konusunda fazla istekli sayılmasınız. Başkalarının sizi yargılamasına izin vermediğiniz için, yalnızlık duyguları içinde olabilirsiniz. Partnerinizin önerilerini dikkate almalısınız. Size güç verecektir.

20 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 25' 23" R
Ay
Akrep
13° 16' 40" R
Merkür
Boğa
08° 39' 27"
Venüs
Boğa
27° 44' 46"
Mars
Koç
16° 21' 04"
Jüpiter
Boğa
29° 04' 13"
Satürn
Balık
18° 12' 32"
Uranüs
Boğa
23° 36' 15"
Neptün
Balık
29° 28' 29"
Plüton
Kova
02° 01' 06"
Chiron
Koç
21° 48' 21"
Lilith
Başak
25° 44' 50"
True Node
Koç
14° 51' 53"
Son Güncelleme : 22/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>