Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz. Bugün konuyu açıp işin varacağı yere varması niyeti içindesiniz.

Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamıştınız. Bugünü rahat geçireceğinizi düşünüyordunuz, ama işyerinize geldiğinizde bunun mümkün olamayacağını gördünüz. Bu günlerde işinize karşı bir kızgınlık içindesiniz.

Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açıyor.

Sizin çok değişik bir bakışa sahip olduğunuz bir konu birkaç yakınınız arasında sorun olmuş gibi görünüyor. İlginç görüşlerinizle bu tartışmaya katılmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek. Aile içinde faklı bir yere konmuşsunuz ve sizin dışınızdaki bireyler bundan memnun görünüyor. Konulduğunuz yerin sorumlulukları sizi eziyor. Küçük bir yolculuğunuz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Akşama içinizi ısıtan konuklarınız olacak.

21 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 04:52 Güneş-Merkür kavuşumu sizin burcunuz üzerinde oluştuğu için, hem işlerinizi yoluna koyma hem mesleki konularda girişim ve görüşmelerde bulunma hem de kendinizi ortaya koyabilme anlamında gayet güçlüsünüz. Bu görünüm en son 2006 yılında gerçekleşmişti. O yüzden bir şans olarak görüyorum. Eğer sürüncemede kalmış işleriniz varsa bugün halledebilirsiniz. Sözlerinizle, kararlarınızla, düşüncelerinizle insanlar üzerinde tesiriniz gayet olumludur. Yeter ki zamanı iyi değerlendirin. Ne yapmak istiyorsanız planlayın ve yürürlüğe koymaya çalışın. Saat 20:13 - 22 Eylül 15:26 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, işlerinizi yaparken zorlanmaya neden olabilir. Kafanızın içi dağınık olabilir. Yenilikleri uygulamakta zorluk çekebilirsiniz. İş başvurularınızda başka bir güne ertelenme meydana gelebilir. Kendinizi ve yeteneklerinizi tam anlamıyla dışa göstermeniz kolay olmayabilir. Daha önceden başvuruda bulunduğunuz girişimlerinizin neticesini gecikebilir. Anlamsız işlerle uğraşmak veya tam olarak hangi yönde ilerlemeniz gerektiğini bilemez bir halde olabilirsiniz. En iyi çare, yarım kalan işlerinizi bitirmektir. Arzuladığınız gibi bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güvenliğin ve güvencen her şeyden önemli. Verdiğin borçları geri alamaman bugünlerde sıkıntı yaşamana neden olabilir. Özellikle çok yakın bir arkadaşının sözünde durmaması onunla ilgili tüm fikirlerini değiştirecek. Şartların her an değişebileceği bir gün ve bu durum seni biraz rahatsız edebilir. Gün içerisinde iletişim kurduğun kişilerle gerçek bir samimiyet kurmakta zorlanabilirsin. Seni mutlu edecek konulara yönelmek isteyeceksin. Sorun yaşadığın kişilerle açıkça konuşabilir, sorunları ortadan kaldırabilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, arkadaşlarının aracı olacağı tanışma, heyecanlı dakikalar geçirmene neden olabilir. Akşamüzeri kendine vakit ayırarak, uzun süredir izlemek istediğin diziye ya da kitaba başlayabilirsin.

21 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda yeni bir dönemin açılışı olabilir farklı bir kariyer öyküsüne doğru yol alabilirsiniz. Kazancınızın ve sorumluluklarınızın artacağı bugünlerde fiziksel sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

21 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konularda daha hırslı ve dikkatli olabilirsiniz. Başladığınız işi tam anlamıyla yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. Farklı, orijinal fikirler üretmeniz mümkün. Tüm detayları inceleyerek sonuca gidebilirsiniz. Bugün kontrolünüz dışında gelişen maddi olaylar yaşamanız mümkün. Enerjinizi daha yapıcı şekilde değerlendirmeye, sağlığınıza da özen göstermeye bakın.

21 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki karşı cinsin ilgisini çekmekten bıktınız. Özellikle de bu ara ters davranışlara maruz kalmış olabilirsiniz. İş yerinizde daha siyasi davranın.

21 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

21 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür Güneş kavuşumu kişisel yetenekler konusunda yenilenmeler getiriyor. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. İş konularınızda performans geliştirici yenilikler olası.

21 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcundaki seyahati gündelik hayatınıza hareket getirir. Dijital konulara ilgi duyarsınız. İşle ilgili tele konferans görüşmeleri yapabilir, astrolojiyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Egosu ve kibiri yüksek kişiler sizin mütevazi ruhunuza iyi gelmez. Onları tolere etmekte zorlanırsınız. Bacaklarınızda ağrı hissederseniz masaj iyi gelecektir. Kramplara karşı hassas olabilirsiniz.

21 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

21 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 38' 45" R
Ay
Akrep
21° 19' 56" R
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
24° 56' 28"
Mars
Balık
25° 55' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 53"
Satürn
Balık
16° 07' 46"
Uranüs
Boğa
22° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 45' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 43"
Lilith
Başak
22° 47' 32"
True Node
Koç
15° 35' 26"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>