Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Fırsatları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2022, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Hoşlandığın birisi varsa eğer bugün onunla iletişime geçmek isteyebilirsin. Karşı tarafın kendi kendine bir adım atmasını beklememen gerekecek. Bazı şeyleri senin önden görmen ve ona göre davranman daha iyi sonuçlanabilir.

Bazıilişkilerinizde doğru değerlendirmeler, bazı başarılara endeksli görünüyor. Duygusal bazı yakınlaşmalar içindesiniz. Bu ilişkilerin başarılarınızdan nasıl etkileneceğinden emin olamıyorsunuz.

İş ortamlarında iyi anlaştığın kişilerle daha pozitif bir projeye başlaman olası. Kolları sıvayıp, iyi bir ekip çalışması çıkarabilirsiniz. İşe daha fazla odaklanıp daha iyisini kazanmanız olası. Ekipçe ele alınacak her şey daha iyi sonuçlanabilir.

Bugün ağız ve diş sağlığına özen göstererek kendine bir iyilik edebilirsin. Farkına varmadan ağız kokusu çekiyor olabilirsin, bunlarla başa çıkmak ve önlemini almak için ağız gargarası kullanman en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konulara özen göstermen gerekebilir. Zira çevrende senin paranda gözü olanlar olabilir. Çevrendeki insanlarla bu tür konularda daha mesafeli olman ve her detayı insanlarla paylaşmaman daha iyi olabilir.

21 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yöneticiniz Merkür bugün şans gezegeni Jüpiter ile bağlantı kurduğundan, para kazanmanız veyacephesinde bir veya iki basamak yukarı çıkmanız veya belki her ikisi için gerçek bir şans karşınıza çıkabilir. Daha iyi bir şey istemekten korkmayın. Büyük ihtimalle alacaksınız.

21 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün fırsatları değerlendirmeye ne dersin? Bir süre önce borç verdiğin paranın geri dönüşü bugün gerçekleşebilir. Eline geçen parayı kullanmak isteyeceksin. Yoğun bir tempo arasında gözden kaçıracağın ufak detaylar, daha sonrasında başını ağrıtabilir. Eğer midenle alakalı sorunların varsa, yağlı yiyeceklerin tüketiminden bugün daha fazla uzak durmalısın.

21 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evlilik kararları, yaşam alanlarınız, başlattığınız girişimlerle ilgilenmek gündeminiz olabilir. Sabrınızın ödülünü almaya başlıyorsunuz. Bazı fedakarlıklar ya da düşündüğünüzden farklı gelişen konulara karşı yeni tutum geliştirmek sözkonusu olabilir. Seçtiğiniz hayat için çalışıyorsunuz.

21 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Finansal konularınızla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Bazı işlerinizde bitişler yaşanabilir. Siz de yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. İlerleyen saatlerde daha hareketli zamanlar sizi bekliyor. Akşam için program yapabilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda karar almak ve aldığınız kararın arkasında durmak genel konunuz olabilir. Partnerinizin sizden istedikleri bugünlerde size fazla gelebilir.

21 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir günlük tutmanın günlük olarak yararlı olduğunu düşünmüyorsunuz, ancak haftalar veya aylar sürdüğünde bu muazzam bir iç görü kaynağı olabilir. Şu an hayatına bir bakış açısı kazandırmalısın. Her zamankinden daha yoğunsunuz ve sonucunda kişisel yaşamınızı ihmal ettiniz. Pillerinizi yeniden şarj etmek için bile zaman ayırmalısınız. Neden son yaşanan olayları da yansıtarak, akşamınızı günlük tutarak geçirmeyesiniz?

21 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hatalara veya bulanık algılara özellikle dikkat edin. Gergin ilişkiler veya işinizin veya sağlık sorumluluklarınızın ağırlığı geçici olarak daha ağır olabilir. Bununla birlikte, döngünün kendisi rutinleriniz, işiniz, sağlığınız veya romantik ve yaratıcı yaşamınız hakkında değişen bir bakış açısına işaret ediyor. Yenilikten ziyade inceleme ve yansıtma için daha iyi bir dönem.

21 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter ve Neptün’den aldığınız olumlu etkiler, maddi konularda size olumlu destek verecek. Bugünilişkilerinizle ilgili her zamankinden daha fazla duygusal davranacaksınız. Temponuzu daha da arttırabilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

21 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygusal olarak ani tepkiler verebilirsiniz. Maddi kaynaklar, borçlar, ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir ve aslında maddi kaynaklarınızla ilgili karşınıza güzel fırsatlar da çıkacaktır. Aşk, flört, hobi ya da çocuklarınızla; yurt dışı, eğitim, seyahat kararı alabilirsiniz.

21 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş disiplininiz mükemmel gidiyor. Bugün çevrenizdeki kişileri zekanızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken daha sakin ve temkinli olmalısınız.

21 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 04' 48" R
Ay
Aslan
11° 50' 38" R
Merkür
Koç
28° 24' 12"
Venüs
Boğa
18° 22' 04"
Mars
Koç
10° 33' 01"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 18"
Satürn
Balık
17° 42' 14"
Uranüs
Boğa
23° 09' 44"
Neptün
Balık
29° 17' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 27"
Lilith
Başak
24° 54' 07"
True Node
Koç
14° 53' 17"
Son Güncelleme : 14/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>