Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İlişkilerin Düzeliyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Partnerinin seni yönlendirmesine izin vermemelisin. İkinizi ilgilendiren olaylarda kararını açıkça dile getirmek senin için önemli olacak. Partnerini istekleriyle seni boğmasına izin vermemek ilişkinin senin için daha iyi ilerlemesini sağlayacak.

Gelişen problemleriniz bazı görüşmelerinize ivme kazandıracak. Gün içinde hiç aksatmadan çalışmanıza rağmen geç saatlere kadar takılmak, sizi yeni yöntem arayışlarına sevk edecek.

İş hakkında kesin düşüncelere sahip olmak senin için iyi olacak. Atılacak adımları önceden kararlaştırmak sana daha çok hareket alanı sunabilir. Önemli kararlar alırken çekingen olmamaya özen göstermelisin.

İşine daha iyi odaklanmak için meditasyon denemek isteyebilirsin. Yeni şeyler denemeye açık olmalısın. Havalar elverdiğince açık havada olmak kendini daha canlı hissetmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın istediğin gibi giderken yaşayacakların başka yerlere savrulmana neden olacak. Bu duruma dikkat etmek iyi olacak. Kararlı bir duruş göstermek başkasının etkisi altında kalmanı engelleyebilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Para meseleleri son haftalarda çok zamanınızı aldı ama yakında mali olarak daha az endişe duyacaksınız. Bugün ne kadar gevşek uçlar yakalarsanız, bu hafta sonu Güneş burç değiştirdiğinde o kadar çok eğleneceksiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde iletişimin ve yakınlığın artacak. Bir araya geldiğin insanlarla beklediğinden de iyi vakit geçirebilirsin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, geçmişteki ilişkine tekrar şans vermek isteyebilirsin. Son zamanlarda ara ara yoklayan baş ya da mide ağrıları yaşıyorsan, kontrollerini yaptırma kararı alabilirsin.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kimlerle arkadaşlık ettiğiniz konusunda yoğun bir şekilde düşünebilirsiniz. Kafanıza taktığınız ve bu yüzden hayatınızdan çaldığınız anları yakalamak için kendinize odaklanmalısınız. Çevrenizin hayatınıza etkisini sizin verdiğiniz tepkilerle belirlediğinizi bilmelisiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken kendinize güveniniz yüksek. Ancak ilişkilerinizde tek taraflı düşünmemeye bakmalısınız.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygularınızı gizlemeniz gerektiğini hissettiğiniz bir gün olabilir. Sizler de etrafınızdaki kişiler için arabulucu konumuna gelebilirsiniz.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dalavereleriniz pek işe yaramayabilir. Belki de aklınızın bir köşesinde demlenmekte olan, başkalarının farkında olmadığı gizli bir niyetiniz vardır. Ancak sırrınız ortaya çıktığı anda işler zorlaşabilir ve insanların canı sıkılabilir. Kendinizi ve inandıklarınızı dürüstçe temsil etmeye özen gösterin.

22 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi gücendirecek bir birileri olabilir ve duygularınız konusunda daha açık olabilirsiniz, bu da hızlı bir şekilde tartışmalara neden olabilir. Bu kişiyi sözlerinizle alt etmeye çalışmak muhtemelen cezbedici olabilir, ancak daha akıllı tarafınızın sizi geride tutmasına da izin verebilirsiniz. Suçlamanın sorunu çözmesi pek olası değildir, ancak bazı savaşları bırakmayı öğrenmek ilerlemenize yardımcı olabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. Hayal ettiğiniz her başarıyı, kişisel çabanızla elde etmek istiyorsunuz. Çevrenizdeki olaylardan etkilenmeyin.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

22 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

22 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, birtakım güvensizlikler nedeniyle, sizinle sorunlarını paylaşmaktan kaçınıyor. Biraz daha sabırlı yaklaşımlar, onun düşüncelerini değiştirebilir. Dediğim dedik tavırlarınız,yaşamınızdaki konumunuzu riske sokuyor. Pek akılcı bulmadığınız bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Sağa sola dağıttığınız paralar yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor. Gece öğünleri hazmı zorlaştırıp sizi uyutmuyor. Bir bardak ılık süt içmek rahatlatıcı olabilir.

22 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 28' 55" R
Ay
Aslan
16° 55' 58" R
Merkür
Koç
28° 54' 03"
Venüs
Boğa
18° 52' 50"
Mars
Koç
10° 52' 06"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 12"
Satürn
Balık
17° 44' 01"
Uranüs
Boğa
23° 11' 12"
Neptün
Balık
29° 18' 30"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 45"
Lilith
Başak
24° 56' 54"
True Node
Koç
14° 52' 44"
Son Güncelleme : 14/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>