Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Verimli Geçiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2023, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Hayatında güzel sürprizlere hazırlıklı olman gereken bir gündesin. Aşk konularında yaşadığın gerginlikler, çevrendeki güzellikleri görmeni engellemiş olabilir. Bu gerginliği aşmak ve çevrene odaklanmak senin ödevin olmalı bugün.

İş konusundaki hırs ve azminiz takdire değer. Aynı işi almak için bir kişiyle karşı karşıya gelebilir tüm hünerlerinizi sergileyebilirsiniz. Çeşitli sorunlar sizi bekliyor ama disiplinli oluşunuz veahlakınız sorunların sizi yaralamasına izin vermiyor.

Etrafındaki ufak tefek şeylerde güzel fırsatlar yakalayabilirsin bugün parasal olarak. Bazı konulardan kazanç sağlamak senin için daha kolay olabilir. Hem para kazanacağın hem de bunun keyfini çıkaracağın bir gündesin.

Kafanı toparlamak için sakin ve huzurlu ortamlarda bulunmak güzel bir şeydir. Ancak egzersiz yapmak ve daha fazla hareket etmek de bir o kadar faydalıdır vücuda. Bugün hareketlerini arttırmalı ve daha aktif olmalısın. Enerjinin daha da yükseleceğini hissedebilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında büyük ve güzel bir değişime gidebilirsin bugün. Güzel enerjiler altında kendin için daha iyi kararlar verebileceksin. İş veya kişisel konular fark etmeksizin atacağın bütün adımlar büyük olacak bugün.

25 Nisan 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugünkendinizle başbaşa kalmak için harika bir gün olacak. Çeşitli projeler üzerine çalışıyorsunuz. Bu konuda her zamankinden daha büyük bir motivasyona sahipsiniz. Gerçekleşmesiniz beklediğiniz bazı durumların istediğiniz şekilde sonuçlanmadığını fark etmek enerjinizi düşürebilir. Bu durumu kendi lehinize çevirmek için daha radikal kararlar almalısınız.

25 Nisan 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini mental anlamda sakin hissettiğin bir gündesin. Aile şirketinde çalışan bir Başak burcuysan, ortaklarınla önemli konularda fikir birliği sağlamak senin için avantajlı olacak. Yakın çevrendeki kişilerin her zamankinden daha ılımlı tavırları ile karşılaşmak seni şaşırtabilir. Bu güzel duygular gününün daha verimli geçmesini sağlıyor.

25 Nisan 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünmek baş ağrısı yaratan konulara bir sünger çekebilirsiniz. Başka konular düşünmek, bu düşünceleri uygulamaya dökmek size endişelerinizin yersiz olduğunu gösterebilir. Kendinize güvenin ve bunu saklı tutmanın size getirilerine odaklanın.

25 Nisan 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha rahat etkiler altındasınız. İş ilişkileri ve ortak çalışmalar devam etse de, sosyal çevrenizin getirdiği canlılık sizi motive edebilir. Yapacağınız çalışmaların sonuçlarını alabileceksiniz. Zira başkalarına faydalı olabileceğiniz yeni organizasyonlar ağırlıklı görünüyor. Çocuklarla ilgili sorunlar sizi biraz endişelendirebilir.

25 Nisan 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda elinizden geleni yaptığınıza inansanız da partnerinizi dinlemenizde fayda var. Sağlık alanında kendinizde istediğiniz değişiklikleri yapmak için uygun bir gün.

25 Nisan 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eş veya partner destekli konularla haftayı başlatabilirsin. Bu aralar ne yaşarsan her şey çevrendekileri de etkileyebilir. Bugün güzel şeylere odaklanmak ve çevrendeki insanların desteğini almak sana çok daha fazla şey katabilir.

25 Nisan 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi araştırma yaparken ve yeni kaynaklar ararken kaybedebilirsiniz. Hakkında daha fazla bilgi edinmek istediğiniz şeyler veya ilginç görünen bir konu olabilir. Daha yakından tanımak isteyeceğiniz yeni bir kişiyle bile karşılaşabilirsiniz, bunun gibi birçok fırsata hazır olun! Başlangıçta nasıl araştırma yapacağınızdan emin olamasanız bile, ilginiz ve öğrenme isteğinizle hemen işe koyulun. Gitmeye çalıştığınız her yere varabilirsiniz! Sonsuz olasılıklar arasından istediğinizi yaşama şansınız var. Karar alırken çok büyük düşünüp kaybolmamaya çalışın. Hayatın tüm sorularını şu an çözmek zorunda değilsiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde derin ve anlamlı dostluklara önem vermeniz, yakın dostlarınızla yapacağınızbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızın pozitif yönlerinden faydalanmalısınız.

25 Nisan 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

25 Nisan 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla ilgili harika gelişmeler gerçekleşebilir. Partner veya ortakla önemli kararlar alabilirsiniz. Beraber sosyalleşebilirsiniz. Harika bir gün dilerim.

25 Nisan 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda bazı problemler var. Bencilce davranmanız, ilişkinizde onarılamayacak yaralara sebep olabilir. Sevdiğinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışın. Üzerinize aldığınız bir işi başaramayacağınıza dair bir endişeniz var. İş konusunda önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken bir dönem. Çalışmalarınızda doğru bir yol izleyerek amaçlarınıza ulaşabilirsiniz. Maddi sıkıntılarınızın bazılarından kurtulmanız mümkün. Kolesterollü besinlerden uzak durun.

25 Nisan 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 17' 12" R
Ay
Balık
21° 23' 05"
Merkür
Koç
18° 57' 01"
Venüs
Boğa
05° 54' 08"
Mars
Koç
02° 47' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 17"
Satürn
Balık
16° 55' 03"
Uranüs
Boğa
22° 34' 32"
Neptün
Balık
29° 01' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 52"
Lilith
Başak
23° 46' 45"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>