Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duygusal Yoğunluğun Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün bazı yeni teknolojilere takıntılı olabilirsiniz. Yeni bilgisayar araçlarıyla oynamayı seviyorsunuz. Sizinle aynı burçtaki herkes elektronik aletlere bayılır! Şu anda işinizi çok daha kolaylaştıracak yeni bir yazılım yükleyebilir veya heyecan verici özellikler sunacak tamamen yeni bir sistem kurabilirsiniz. Bu araçlarla denemeler yapmayı ve bunları nasıl kullanacağınızı öğrenmekten keyif alacaksınız.

Hayalleri ve vizyonu çok geniş olabilen çok coşkun bir insansınızdır, ancak küçük detaylara odaklanmak yerine büyük resmi görmek bazen daha kolaydır. Başkalarını yönetiyor veya denetliyorsanız, bugün çalışanlarınızla iletişim kurmak ve onların günlük sorunlarını anlamak ve öğrenmek için iyi bir gün. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz okul çalışmalarında ve faaliyetlerinde ilgi gösterdiğiniz için sizden faydalanacaktır.

Bugün, bütçenizde bazı dengeleri kurmaya çalışabilirsiniz. Maddi geleceğiniz hakkında düşündükçe, para konusu kafanızı kurcalıyor olabilir. Belki de, tasarruf planınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İstediğiniz miktarda bir para birikimiminiz olmayabilir. Şu an daha iyi bir plan yapmak için harika bir zaman. Borsaya bazı yatırımlar yapma konusunda da düşünebilirsiniz.

Başkalarının endişe ve sıkıntıları seni üzmesin. Herkes kendi hayatına baksın ve düzene soksun. Zaten uğraşacak yeterince derdin var- hem içsel hem dışsal. Rahat tavırların bugün oldukça kullanışlı bir hal alabilir. Diğer insanlar kavga etmek için yer ararken, senin enerjini ortama huzuru getirebilir.Eğer bugün kendini çoğunlukla başkalarının işlerini düşünürken bulursan, biraz kendini düşünmek için de zamanını ayır. Kendi ihtiyaçlarını başkaları için feda edeceğin zamanlar olabilir, ama her zaman bunu yapmak kendini ihmal edilmiş ve küskün hissettirebilir. Eğer günün bu şekilde geçiyorsa, hem bu akşam hem de yarın için kendinle alakalı planlar yap. İşleri dengede tut.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birden evinizin görünümünü güzelleştirme isteği duyabilirsiniz. Redekorasyon,peyzaj, mobilya yenileme ya da çatıdan kilere bir temizlik planlasanız da planlamasanız da bu işe kafayı takıp bundan başka hiçbir şeyle ilgilenmeyeceksiniz. Sonuçlar kendini gösterecek. Fakat aile bireylerinin size yardım etmesini sağlayın. Başardıklarınızın keyfini süremeyecek kadar yorgun olmak istemezsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylı işlerle ve parça parça pek çok konuyla ilgilenebilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi karşılama gayesiyle hareket etme zamanı.

26 Mart 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Maddi anlamda zor günlerden geçiyor olabilirsin. Bugünlerde elini rahatlatacak gelişmeler yaşanacak. Gelirlerini arttırmak için gelentekliflerini değerlendirmek isteyeceksin. Gün içerisinde duygusal yoğunluğunun artabilir ve kendini geçmiş anıların içerisinde bulabilirsin.

26 Mart 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Karar kıldığınız konuda harekete geçiyorsunuz. Bulunduğunuz ya da yeni gireceğiniz çevre, size emeklerinizin karşılığını alacağınız yeni bir imkan sunabilir.

26 Mart 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bedeniniz ya da sağlık konuları ile ilgili koşullar söz konusu. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara titizlikle yaklaşabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hassasiyetle üzerinde durduğunuz konularda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Bugün işlerinizi planlamak sizi rahatlatacaktır. Teknik konulara yönelebilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha duygusal ancak kontrollü ve güçlü hissettiğiniz bugünlerde karşı cinsi de duruşunuz ile cezbetmeyi başarabileceksiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuza ilerlerken her zamankinden daha coşkun bir tutum içinde kendinizi ortaya koyabilir, lider özelliklerinizi öne çıkarabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Cesur ve cömert yönlerinizle dikkat çekicisiniz. Yan yana ilerleyen Güneş ve Venüs ortak maddi konulardan yana bereketli olabileceği gibi özellikle lükse, rahatlığa yönelik bazı harcamaları da beraberinde getirebilir. Ortak harcamalar yapabilirsiniz.

26 Mart 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlarla uzun konuşmalar yapabilir ve hiçbir sonuca varamayabilirsiniz. Bu durum sizi öfkelendirebilir ancak bunu kabul etmelisiniz. Her konuşma bir yere varacak diye bir şey yok. Bazen sözcükler sadece anlamsız boşluklarda süzülür.

26 Mart 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma arkadaşlarınızın kendine özgü ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Bugün maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek ve kendinizi farklı bir potada göreceksiniz. Kendinize daha çok güvenmelisiniz.

26 Mart 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileyle ilgili konu ve gelişmeler, günün ana temaları arasına rahatlıkla girebilirler. Ev hayatınızı ve akraba çevrenizi yakından ilgilendiren olay ve kavramlarla karşılaşmanız, hatta bunların bazı sürprizler getirdiğini görmeniz mümkündür.

26 Mart 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni tanıştığınız partner adayı ile tutku bir aşk yaşamaya başlayacaksınız. Hedeflerinize ulaşabilmek istiyorsanız daha çok çalışmalısınız. Aile bireylerinize ve arkadaşlarınıza yeteri kadar zaman ayırdığınızdan emin olun.

26 Mart 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızın yoğun olacağı bir gün. Aşk hayatınızla ilgili alacağınız bazı haberlerden etkilenebilirsiniz. Ancak, sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler giderek daha sıcak olacak. Olayların üzerine fazla gitmemeli, gelişmeleri beklemelisiniz. Çalışma hayatınızda sinirlerinizi yeniden oynatacak bir durumla karşılaşmanız mümkün. Soğukkanlılığı elden bırakmayın. Hiçbir şey kalp kırmaya değmez. Maddi çalışmalarınız beklediğiniz gibi gelişiyor. Eklem ağrıları biraz da hareketsizlikten.

26 Mart 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 18' 20" R
Ay
Aslan
27° 14' 17"
Merkür
Koç
29° 56' 39"
Venüs
Boğa
19° 55' 53"
Mars
Koç
11° 31' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 18"
Satürn
Balık
17° 47' 36"
Uranüs
Boğa
23° 14' 10"
Neptün
Balık
29° 19' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
21° 29' 23"
Lilith
Başak
25° 02' 35"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>