Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Özlem Duygusunu Hissedebilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Büyük ölçüde aşk hayatınızın yoğun olacağı bir döneme başlıyorsunuz! Taze yeni fikirler sunarak bu dönemin tan anlamıyla tatmin edici olmasını sağlayın. Bu zevklerin eskimesine izin vermeyin. Önünüzde romantizmin bol olacağı bir zaman var. Örneğin, başbaşa küçük bir yolculuk yapmak için iyi bir zaman olabilir. Bir ilişkiniz yoksa da, sıradışı ve ilginç bir insanla tanışabilirsiniz.

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Eviniz aktivitelerle dolu olabilir, bu yüzden kendinize özel bir vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Son birkaç gün içindeki olaylara bakarak kafanızdaki bazı şeyleri ayıklamak isteyebilirsiniz. Ya da belki sadece biraz yorgun hissediyorsunuzdur. Aile üyelerinize ne hissettiğinizi anlatmaya çalışın. Mümkünse öğle uykusuna yatın.

Evinizde dinlenmeniz gerektiği konusunda biraz endişeli olabilirsiniz fakat ev dışında ilgilenmeniz gereken sorumluluklarınızın baskısını da hissediyorsunuz. Bu, özellikle de başka bir yerde olmak istemeniz için geçerli bir sebebiniz varken sizin için ciddi bir engel. Her iki cephedeki sorumluklar da çok önemli. İşlerinizi mümkün olduğunca hızlı ve etkili bir şekilde yapmaya çalışın ve kurtulun. Yapabilirsiniz!

Etkinlikten etkinliğe koşturmayı normalde seversin ve bir yerde çok az durursun. Buna rağmen bugün uyuşuk hissediyorsun. Bir süredir görmediğin bir arkadaşını ziyaret etmek istiyor olsabilirsin. Bu kez oturup beş dakikadan fazla konuşmak istiyorsun! Bu huzursuz, merküryen doğan uysallaşacak ve daha yavaş, ayakları yere basan bir enerji hissedeceksin.Bugün çevrenizde bir dizi farklı grup etkinlikleri olabilir ve muhtemelen bunların içinden birden fazlası sizin ilgilendiğiniz alanlar olabilir. Bu nedenle aynı aynda birçok şey yapmanız gerekebilir. Arabada ya da telefonda çok fazla zaman geçirmeye, planlarınızı gerçekleştirmeye ve onları başkalarıyla koordine etmeye hazırsınız. Ayrıca, tartışmak isteyeceğiniz bazı ilginç haberlerden dikkatiniz dağıtabilir, dikkat edin! İyi günler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizde bazı kalıcı değişikliklere niyet edebilirsiniz. Bu değişim evinizi yeniden dekore ederek, mobilyalarınızı değiştirerek veya eşyaların yerlerini değiştirerek fiziksel bir şekilde de gerçekleşebilir, birinin evden taşınıp ya da birinin eve taşınmasıyla da olabilir. Her ne değişirse değişsin, talihli bir değişim olacak, bu sebeple eğer bir değişime niyetliyseniz kendinize güvenmelisiniz. Şu an yüksek ihtimalle bir şeylerden ilham alıyorsunuz, yaratıcı olun ve bir süredir aklınızda ne varsa onu yapın!

26 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün estetik konularla, görüntünüzle, sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların fikirleri ve enerjilerinden gün içinde etkilenebilirsiniz. Sorun yerine çözüm odaklı olmalısınız.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.38’den 18.18’e kadar Ay, boşlukta hareket edecek. Bazı değerlerinin ön plana çıkması ile sosyal hayatında farklı kararlar alabilirsin. Arkadaş çevrende genelde seninle aynı bakış açısına sahip insanlar ile vakit geçirmek istiyorsun. İlişkisi yeni sona ermiş bir Başak burcuysan, eski sevgiline duyduğun özlem artabilir. Yeniden başlamak adına adımlar atabilirsin.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzak mesafedeki arkadaşlarınız ile görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Bu görüşmelerin içeriği bir hasret gidermeden ziyade arkadaşlık ve ilişkilerinize dair yeni fikirleriniz olabilir. “Değer” konusunu yeniden şekillendiriyorsunuz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek isteyebilir. Yeni bir bütçe planlamasına gidebilirsiniz. İşlerinizde başarılı sonuçlar elde edeceğiniz zamanlar var. Şanslı bir gününüzdesiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle gün içinde daha rahat ilerleyebileceksiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Canınız sıkılabilir sıkılganlığınızı alışverişle atmak isterken abartılı harcama yapabilirsiniz. Maddi planalama yapmalısınız.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca içsel enerjinizi yüksek düzeyde yansıtacağınız ve duygularınızı çok yoğun ve güçlü hissedeceğiniz için, ilişkilerde daha sakin ve dengeli davranmanız gereken bir zamandasınız. Karşınızdaki insanların bencil ve ani tavır geliştiren davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, faydalı olacak şeyler satın almak için para harcayacaksınız ve evle ilgili işlerle meşgul olacaksınız. Belki en önemsiz gördüğünüz ekipmanları satılığa çıkarabilir veya sadece evin düzenli bir şekilde temizlenmesi için uğraşabilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para kazanmayı seviyor, size gelen teklifleri anında değerlendirmek istiyorsunuz. Bugün, ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek. Ay’ın bulunduğu konum, ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugününüzü yakın arkadaşlarınızla birlikte geçirmek için dayanılmaz bir istek duyabilirsiniz. Onlarla sohbet etmek, renkli ortamlarda bulunmak ve çeşitli faaliyetlere katılma fırsatınız varsa değerlendirin. Size çok iyi gelecektir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni bir partner adayıyla tanışacaksınız ve kendinizi çok heyecanlı hissedeceksiniz. Ne kadar yetenekli ve çalışkan olduğunuzu kendinize bir kere daha hatırlatın. Sağlığınız için egzersiz yapmaya başlamalısınız.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu günlerde tanıştırılacağınız birisi son günlerdeki karamsar halinize son verebilir, ama siz önce karamsarlığınızı atmalı ve bu tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz. Kariyerinizi korumak için çalışmalar yapmak arzunuz var. Yaratıcı fikirlerinizle çevrenizi etkilemenize rağmen, kararlarınızı verirken acele etmemelisiniz. İş ortaklarınıza danışarak hareket edin. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda kararsız kaldınız. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışmalı ve en akılcı yolu seçmelisiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 15' 59" R
Ay
Başak
21° 22' 18"
Merkür
Boğa
02° 33' 17"
Venüs
Boğa
22° 26' 04"
Mars
Koç
13° 04' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 06"
Satürn
Balık
17° 55' 57"
Uranüs
Boğa
23° 21' 15"
Neptün
Balık
29° 22' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 08"
Chiron
Koç
21° 35' 34"
Lilith
Başak
25° 16' 07"
True Node
Koç
14° 54' 44"
Son Güncelleme : 17/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>