Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Rutinlerini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk konusunda güzel sürprizlerle karşılaşabilirsin bugün. Hiç beklemediğin bir anda yeni birisiyle tanışabilirsin. Eğer bir ilişkin varsa, sevdiğin kişi ile aranda güzel ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Sizden beklenenin daha fazlasını yapmayı alışkanlık haline getirdiniz. Takdir edilmek ve beğenilmek hoşunuza gidiyor ama çok koşup çabuk yorulmamak için enerjinizi dikkatli kullanmanız gerekebilir.

Para kazanma konularında yolun sonuna yaklaşmışken hala net bir sonuç görememiş olman canını sıkabilir bugün. Ancak yoluna devam etmeli ve emeklerini boşa harcamamalısın. Parasal konularda disiplinli davranman gerekecek.

Egzersiz konularında dışarıdan destek görmek yerine aynada gördüğünden gurur duymak sana daha iyi gelecek. Başkalarının fark edemediği değişimi içeriden yaşamaya başlayabilirsin bugün. O yüzden egzersiz yapmaktan vazgeçmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinden şüpheye düşebilirsin biraz. Bazı şeyleri daha iyi bir hale getirmek için kendi kararlarınla çelişebilirsin. Ancak iç sesini dinlemeli ve değişime ayak uydurmalısın. Kendine güvenerek atacağın her adımda güzel bir gelişme olacak bugün.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün özellikle sevdiğiniz bir kişiyle yapacağınız bir sohbet daha önce bilmediğiniz bir durumun gün yüzüne çıkmasına yardımcı olacak. Karşılaştığınız gerçeğin ardından atacağınız adıma dari kararsızlık yaşayabilirsiniz. Derin bir nefes alın ve iç sesinizi dinleyerek gerçekten odaklanmak istediğiniz şeye doğru hareket edin.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ummadığın haberler rutinlerini değiştirmenle sonuçlanabilir. Gerçekçi olmayan bazı düşünceler duymak seni oldukça sinirlendirebilir. Bu konuda kardeşin ile hararetli konuşmalar yapabilirsin. Kamu personeli bir Başak burcuysan bazı yeni gelişmelere hazır olmalısın.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık sorunlarıyla ilgilenirken bunlara hangi durumların sebep olduğunu iyi anlamalısınız. Bu sayede benzer durumlarla karşılaşma ihtimalinizi en aza düşürebilirsiniz. Hayatınızı kurgularken yaptığınız ve yapmadığınız her şeyin etkili olduğunu unutmayın.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı engellemeler rağmen iyimser bir ruh hali içindesiniz. Özellikle içinde bulunduğunuz gruplarda yaşanacak değişiklikler sizi harekete geçirebilir. Değişik konular üzerinde durmak, faydalı olabileceğiniz ortak çalışmalara yön vermek enerjinizi arttırabilir. Arkadaşlarla olan paylaşımlar ve dostluklar sayesinde olumlu vakitler geçirebilirsiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi biraz gergin hissediyor olabileceğiniz bugünlerde hayata bir şans daha vereceğiniz bazı fırsatlar önünüze çıkarak manevra yapmanıza neden olabilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Adalet gerektiren mevzular gündemde ise bugün ektiğini biçme zamanı. Bir şeylerin daha netleşip yoluna girdiğini görebilirsin. Bütün bu süreçte açık fikirli olup sabitlikte direnmemen iyi olabilir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda gizlice üzerinde çalıştığınız bir proje olabilir. Sürecinize dahil olmalarına izin verirseniz, başkalarının dikkatinizi dağıtacağından veya cesaretinizi kıracağından endişe edebilirsiniz ve bunda bir sorun yoktur. Herkes kişisel projelerinize bir pencere açmayı hak etmez ve muhtemelen başkaları araya girmeden daha fazla ilerleme kaydedebilirsiniz. Diğer planlar ikinci bir gözle geliştirilebilirken, bu muhtemelen onlardan biri değil. Seveceğiniz sonuçlara ulaşmak için içgüdülerinize güvenin! Yalnızlık, her zaman zorlayıcı olmak zorunda değil. Yeter ki bunun bir kader değil, seçim olduğunu unutmayın.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı, ani ve fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak, ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken, küçük duygusal bir takıntı, aniden değişime neden olabiliyor.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uplifers önerisi: Bizi insan yapan en önemli özelliklerimizden biri düşünme yeteneğimizdir. Olumlu düşünme ise hayatımızı güzelleştirebilme özelliğine sahiptir. Bilişsel bir süreç olan olumlu düşünme becerilerini etkin bir şekilde kullanma, bireyin olumlu imgeler oluşturmasına, iyimser fikirler geliştirmesine, problemlere uygun çözümler bulmasına, olumlu kararlar almasına ve hayata daha mutlu bakabilmesine yardım eder. “Olumlu düşünme sanatı: Olumlu düşünün, hayatınız güzelleşsin”

26 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu günlerde tanıştırılacağınız birisi son günlerdeki karamsar halinize son verebilir, ama siz önce karamsarlığınızı atmalı ve bu tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz. Kariyerinizi korumak için çalışmalar yapmak arzunuz var. Yaratıcı fikirlerinizle çevrenizi etkilemenize rağmen, kararlarınızı verirken acele etmemelisiniz. İş ortaklarınıza danışarak hareket edin. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda kararsız kaldınız. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışmalı ve en akılcı yolu seçmelisiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 37" R
Ay
Balık
21° 59' 27"
Merkür
Koç
18° 58' 39"
Venüs
Boğa
05° 57' 13"
Mars
Koç
02° 49' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 52"
Satürn
Balık
16° 55' 16"
Uranüs
Boğa
22° 34' 40"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 53' 01"
Lilith
Başak
23° 47' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>