Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan geçmişteki bir davranışı nedeniyle özel bir hareket bekliyorsunuz. O da bu konuda bir şeyler yapmak istemesine karşın bir türlü beceremiyor. Onunki duyarsızlık ya da önemsememe değil, sadece becerisizlik.

İşyerinizde takdir edilmeniz bazılarına abartılı geliyor. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki fark, bir süre sonra kıskançlığa yol açabilir. Bugün hoşlanmadığınız bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Sorumluluk ve zorunluluklarınıza hayatınızın tam merkezinde yer verdiğiniz için sizi tatmin edecek bazı harcamalardan kaçınıyorsunuz. Oysa böyle harcamalara ihtiyacınız var.

Yaşamınızın her alanında çalışkan bir öğrenci gibi davranmanız gerekmiyor. Bu size bazı hazlardan yoksun bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kısa bir süre önce yaşadığınız bazı olaylar sizi endişelendirdi ama karar veriminizi kolaylaştırdı. Son kararlarınız beklentilerinizden farklı olsa da, bunun şimdilik kaçınılmaz olduğunun farkındasınız. Bu nedenle de aldığınız kararlarla barışıksınız. Şüpheciliğiniz her zaman işinizi kolaylaştırmasa da, bu defa çok işinize yaradı.

27 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 10:22-11:35 arasındaki kısa süreli Ay-Boşluk etkisinde, temkinli olmak yapılacak en doğru harekettir. Sosyal hayatınız başta olmak üzere duygu dünyanızla ilgili konularda güven olgusunu mutlaka gözetmek gerekir. Saat 11:35 itibariyle Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu enerji toplumsal ilişkilerde egonuz yüksek olacak demektir. Sizinle aynı fikirde olmayan kişilerle iletişimde bulunurken olgun ve ılımlı bir şekilde davranmaya çalışmakta yarar vardır. Mantıklı bir insan oluşunuz kimlerle nasıl konuşmanız gerektiği yönünde yine en doğru yolu bulmanızı sağlayıcıdır. Saat 12:16 Güneş-Merkür kavuşumu oluşacak. Ancak unutmayalım Merkür geriliyor. Tedbirli olmayı bileceğiz. Aile hayatımız, eşimizin işi, sahip olduğumuz malımız mülkümüz, özel hayatımız, duygularımız, geçmişten bugüne dek yaşadıklarımız ve şimdiki şartlarımızla ilgili konularda gerçekçi olmamız, hiçbir şeyi hafife almamamız lazım. Araştırmalı, öğrenmeli, bilgilenmeli, yeniden bakmalıyız. Evimizde bir yenilik, yerleşim yerimizle alakalı bir değişim düşünüyorsak, bunun işimize etkilerini mutlaka göz önüne alalım. Satın alma-kiralama-yatırım gibi konuları uzman kişilere soralım. Anneniz babanızla ilgilenmeniz gerekebilir. Abartılı düşünmeyelim, gerçekçi olalım. Saat 18:41 Ay-Jüpiter görünümü, ailemiz-evimiz ve özel konularda yaşanan gelişmelerin işaretçisidir. Sıkıntıları aşmak ve rahatlamak isteriz. Saat 19:23 Ay-Merkür görünümü, nicedir bizi düşündüren, rahatsız eden meseleleri halletmek isteğimizi gösteriyor. Düşünüyoruz ve bir çıkış yolu bulmaya çalışıyoruz. Saat 20:39 Ay-Güneş görünüm etkisinde, özgür düşünmekten yanayız. Egonun güçlenmesi ve hayata daha doğru yanıtlar verebilmesi anlamında rahatlatıcıdır. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

27 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Heyecanını kaybetmek istemeyeceksin. Bugün yeni ufuklara açılmak isteyeceğin zamanlardasın. Karşına çıkan fırsatlar şimdilik uzaklara gitmen fikrine duygusal bakmana neden oluyor. Hayatın tam ortasından geçerken, ?dersimi aldım?, ?artık olmazların peşinde koşmayacağım? diye avunsan ve buna inanmaya çalışsan da kendini bilmek en büyük erdemdir. Hayata adapte olmanın da en güzel yoludur. Hem hayata karşı olan savaşçı ve mücadeleci ruhun elbet bir gün aşkta da istediğini sana verecek. İkili ilişkilerde yeni imkânlar söz konusu iken bu heyecanını kaybetmek istemeyeceksin. Sağlık problemleri ile uğraşan bir arkadaşına yardımcı olmak için elinden geleni yapmak istiyorsun.

27 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizle ilgili bazı gecikmeler meydana gelebilir. Bu gecikmeleri düzeltme yoluna giderken işleri iyice çıkmaza sokmamalısın.

27 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. Gizli kalan konular gündeminize gelebilir. Baş etmekte zorlanabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle ciddi meselelere girmemeye çalışın. Gün içinde bedene gelebilecek kazalara karşı önlem almanızda fayda var.

27 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal etkileşiminizin arttığı bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki hareketlilik sizi de canlandırırken yeni fikirlerinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Çok hızlı düşünüp, karar alabileceğiniz, yargıda bulunabileceğiniz bir gün olabilir, doğru yönde kontrol ettiğinizden emin olmalısınız.

27 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duyacağınız bazı haberler duygularınızı harekete geçirecek. Sabırsız ve karamsar bir tutum içine girmeniz mümkün. Enerjinizi yapıcı yönde kullanarak sorunların üstesinden gelebilirsiniz. harcamalarınıza özen gösterin.

27 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kontrol düşkünlüğünüz becerilerinizin önüne geçmesin. Gün boyu önemli işler, yatırımlar söz konusu olabilir. Çocuklarla ilgili plansız harcamalar gelişebilir.

27 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ve Jüpiter birlikte seyahat ederken, size yeni bir ev ya da toprak aldırabilir, evinizi oldukça değerli bir fiyata satabilirsiniz.Aile içinde yaratıcılığınız için çok önemli bir gün olabilir. Fırsat kapılarını açabilecek zihne ve perspektife sahip olacaksınız. Belki de bazılarınız yurt dışına taşınacak. Bütçeyi dengeleme ihtiyacı doğabilir.

27 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

27 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 34' 33" R
Ay
Aslan
18° 06' 49" R
Merkür
Koç
29° 01' 05"
Venüs
Boğa
19° 00' 01"
Mars
Koç
10° 56' 33"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 35"
Satürn
Balık
17° 44' 25"
Uranüs
Boğa
23° 11' 32"
Neptün
Balık
29° 18' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 11"
Chiron
Koç
21° 27' 03"
Lilith
Başak
24° 57' 32"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 15/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>