Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeniliklere Açıksın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 50%

Bugün gerçek sevgi ve şefkatle karşılaşmaya hazır olun. Arkadaşlarınız, aileniz ve çok özel olan sevgiliniz size normalden çok daha fazla ilgi gösteriyor olabilir. Bir grup etkinliği veya başka bir sosyal etkinlikte, sevgilinizle beraber arkadaşınız olabilecek ilginç insanlarla temasa geçebilirsiniz. Önemlibağlantıları olabilecek kişilerin isimleri ve telefon numaraları dahil olmak üzere birçok konuda bilgi alışverişi yapacaksınız. İyi eğlenceler!

Son zamanlarda biraz fazla şey yapmaya çalışıyorsunuz. Gün boyu çalışarak geçirdiğiniz günlere iyi bakarsanız, çok zayıf sonuçlar veren şeyler için enerjinizi çok fazla kullandığınızı fark edebilirsiniz. Bugün, bir kereliğine de olsa hayatın tadını çıkarmak için biraz kendinize zaman ayırmayı düşünebilirsiniz. Neden arkadaşlarınızla güzel bir akşam yemeği yemek için dışarı çıkmayı düşünmüyorsunuz, ya da daha iyisi, küçük bir tatile gitmeyi düşünüyorsunuz? Deneyin ve gerçekleşmelerine izin verin. Kendiniz için biraz boş zamanı hak ediyorsunuz.

Finansal konularda beklenmedik bir engel sizi sersemletebilir. Belki de, bir diş ağrısı veya bir eşyanızın bozulması hesapladığınızdan daha fazla masraf çıkarabilir. Fakat merak etmeyin, bu krizle baş etmenin yolunu muhtemelen bulacaksınız. Elinizde şu anda farkında olmadığınız yararlanabileceğiniz kaynaklar olabilir. Finansal kayıtlarınıza bir bakın, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Metanetli olun!

Bugün, hislerini kavrayabileceğin ve genel olarak hayatında bir denge bulabileceğin mükemmel bir gün. Sokakta yürürken, altındaki toprağı hisset. Ayağını yere iyice bas ve bu gezegenin bir parçası olduğunun farkına var. Sen Dünya'nın bir ürünüsün. Kendini Toprak Ana'dan bağımsız düşünme. Sen onun çocuğusun; ve ona saygı duymalısın.Bugün sadece kendinizle ilgilenmeye karar verseniz ne olur ki? Gezegenlerin bugün için söylemeye çalıştığı şey bu. Rahatlamaya, iyi bakılmaya, gözlerini kapatıp hayal kurmaya ve uyumaya ihtiyacın var. Bugün günlük işlerinizi arkanızda bırakın, çünkü huzura ve sessizliğe ihtiyacınız var. Uzanın ve tüm endişelerinizden uzaklaşın. Hareket etmeye ya da harekete geçmeye gerek yok, yalnızca uzanın ve rahatlayın…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bir şekilde topluluk önünde bulabilir, belki de bir tür sosyal etkinlikte ilgi odağı olabilirsiniz. Bu durum özgüveninizi tazeleyecek ve sizi ilerlemeye teşvik edecek. Ama yine de, bu durumu dengelemek için biraz yalnız kalmak isteyeceksiniz. Başınıza gelen her şeyi olması gereken dikkat düzeyine çekmek ve duygusal bir denge oluşturmak isteyebilirsiniz.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aileniz, eviniz ve çocuklarınız sizin için ön planda olabilir. Çocuklarınızın geleceğiyle ilgili düzenlemeler ve araştırmalar gündem olabileceği gibi bazılarınız çocuk sahibi olma kararı, gebelik haberleri gibi gündemlerle karşı karşıya olabilir.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniliklere açık olman, değerlendirmen gereken tekliflerin sayısını arttırıyor. Kendi işinin sahibi olan bir Başak burcuysan, bugün karşına yenibirlikleri gelebilir. Ay, akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket etmeye başlayacak. Arkadaşların aracılığıyla tanıştığın kişi ile aranda duygusal bir bağ oluşabilir. Güzel günler kapıda.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. Bu sizi düşüren değil aksine aklınızı ve kalbinizi toplayacağınız bir his olacaktır. Yaşadıklarınız ve bunlardan edindiğiniz dersler sizi hedeflerinize götürecek yolları saklıyor. Titizliğinizi düşüncelerinize odakladığınızda o yolları bulacaksınız.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle birlikte keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Geçmişe yönelik konularla ilgili yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Eğitimle ilgili yeni gelişmeleri takip edeceğiniz zamanlar olacaktır. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gün içinde etkili olabilir.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gereğinden fazla çalışmaya yönelerek kendinizi yorma eğilimi içerisinde olabilirsiniz. Kendiniz için daha verimli bir sonuca inanın, sakin kalın.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 20:38’de İkizler burcunda gerçekleşen ve etkisini 3 gün önce ve sonra hissettirecek yeni ay ile birlikte, özellikle 29 Mayıs gününden itibaren kariyer alanları, finansal durumunuz ve çalışma hayatınızla ilgili iyi bir çıkış yakalayabileceksiniz ancak bugüne özel olarak Venüs ve Merkür burç değiştirme aşamasında olduğundan ve Neptün karesi de devrede olacağından ilişkilerinizde iletişim konusunda kriz yaşayabilir, dedikodulardan zarar görebilir ve 3. Kişilerin sözlerinden etkilenebilirsiniz. Küçük bir sözün bile büyüyebileceği bu zaman diliminde geçici depresif etkiler hissedebilir, çalışma hayatınızda olası değişikliklere gidebilirsiniz. Ne varki yeniayın ilerleyen günlerinde şartların sizin lehinize dönmeye başladığını fark edeceksiniz.

27 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinizdeki enerjilerle çalıştığınızda başarı size gelecektir. Onu zayıflatmaya veya manipüle etmeye çalışmak yerine, durumun akışına uygun devam edin. İş yerinde muazzam bir güç var. Perde arkasında çalışmak yerine niyetlerinizi açıkça belirtin. Bunu yaptığınızda başkalarından destek alacaksınız.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Manevi duygularla hareket edeceğiniz için; atacağınız her adım, size yoğun başarıların ilk adımlarını verecektir. Bugün güçlü kişileri kendinize çekeceksiniz. Sosyal çevreniz genişleyecek ve önemli kişilerle tanışacaksınız. 

27 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı daha açık olmaya özen göstermelisiniz. İş yerinizde aklınıza gelen yaratıcı fikirleri çevrenizdeki kıskanç insanlara anlatmamaya çalışın. Bugün kendinizi neşe dolu hissedeceksiniz ve etrafınıza enerji saçacaksınız.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken, geçmiş anılarınız da canlanabilir. Sorumluluk duygunuzun arttığı şu günlerde, bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey sevgi desteği.

27 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 03' 44" R
Ay
Terazi
01° 07' 49"
Merkür
Boğa
03° 39' 51"
Venüs
Boğa
23° 27' 03"
Mars
Koç
13° 41' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 48"
Satürn
Balık
17° 59' 14"
Uranüs
Boğa
23° 24' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 38' 03"
Lilith
Başak
25° 21' 36"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>