Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Temponu Artırıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün aşkta şanslı olacaksın. Hayatında birisi varsa eğer bu kişi ile arandaki muhabbet seni çok mutlu edecek. Eğer hayatında birisi yoksa yeni bir insan ile tanışabilir ve güzel muhabbetler edebilirsin.

İş hayatınızda sıradan ve sıkıcı bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızla fazla muhabbet ediyorsunuz. İşlerinizin bu yüzden aksaması amirinizle aranızın açılmasına sebep olabilir.

Maddi konularda çevrendeki insanlar senin neler düşündüğünü görmek isteyebilir. Ancak kendin için adımlar atman, herkes adına karar almandan daha iyi olabilir bugün. Sadece kendi maddi durumun ile alakalı konuşmalısın.

Günlük hayatında yapacağın ufak tefek değişimler ile kendini çok daha iyi hissedebilirsin. Oturma şeklini kontrol etmek ve kaslarını gevşetmek için vakit ayırmak, sırt ağrılarını gidermek için çok iyi gelecek sana.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sana söylenen her lafın ardında başka bir anlam arayabilirsin. Ancak bu hareket seni gereksiz yere yorabilir. Çevrende seninle keyifli vakit geçirmek isteyen insanlara haksızlık etmemek için kendini rahat bırakman gerekecek.

27 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Durmaksızın dünyanızdaki her şeyi sakin ve dengede tutmaya çabalarken, en önemli şeyi yani kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Emin olun, bu aralar ihtiyacınız olan ilgili görüyorsunuz. Yeri geldiğinde söylenmesi gerekenleri söylemek için daha girişken bir tutum sergilemekten korkmayın. Unutmayın ki dengeli olmanın bir parçası da pasif olduğunuz ölçüde aktif de olmak demektir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mutfak aletlerinde çıkan arızalar seni yeni bir alışveriş masrafına itiyor. Finansal açıdan koşulları değerlendiriyorsun. Çevrendeki insanların egosu sınırlarını zorlayabilir. Çalışma hızında bir düşüş olduğunu fark edeceksin. İşleri hızlandırmak için kendine bir program yapabilirsin. Uzun süreli ilişkisi olan bir Başak burcuysan sevgilinden gelen bir hediye duygusal anlamda seni etkiliyor.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi sahneye çıkarmalısınız. İyi olduğunuz ve üstesinden gelebildiğiniz, bunu sağlayabileceğiniz konularda konuşma sırasının sizde olduğunu hissedebilirsiniz. Ticari ve sosyal konularda daha özgüvenli ve özgürleştiren adımlar atabilirsiniz. Bu da hayatınıza yeni bir düzen, soluk ve standartlar getirmenizi kolaylaştıracaktır. 

27 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi zorlayan olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni başladığınız konularda sorumluluklarınız artabilir. Koşullardaki değişiklikler sizi yorabilir. İkili ilişkilerinizde daha dikkatli olmanızda fayda var. İş hayatınızdaki görünür olmak isteyebilirsiniz. Yön vermek istediğiniz konular için uygun bir gündesiniz. Engeller sizi yıldırmasın.

27 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uplifers önerisi: Kullandığımız dil, konuşmanın akışını ve karşıdaki insanın duygularını önemli ölçüde şekillendirir. Doğru iletişim ve dil ile kolaylıkla yönetebileceğiniz bir tartışma, yanlış iletişim ve yanlış dil kullanımı ile çok daha olumsuz yerlere gidebilir. “Tartışmaları yönetmeyi öğrenin: “Ben dili” nedir?”

27 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatı biraz akışına bırakma zamanı. Kayıplarını ve kazançlarını gözden geçirebilirsin. Yeni hedefler belirlemek için harika bir zaman dilimi. Bugün kendi hayatını analiz etmen iyi olabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının inançları bugün sizi etkileyebilir. İçinde bulunduğunuz bir grubun inanç veya kişisel ahlak anlayışı çok güçlü olabilir, size kendi içsel inançlarınızı ve buna göre nasıl yaşayıp yaşamadığınızı düşünmenizi hatırlatabilir. Hayatınız inançlarınızla uyumsuzsa, zor soruları yanıtlayacak deneyime sahip birini arayın. Bu, biraz kişisel gelişim gerektirse bile zihniyetinizi daha iyiye doğru değiştirmenize yardımcı olabilir. Bir noktada, inançlarınızın gerçekten kime ait olduğuyla ilgili bir sorgulama da geliştirebilirsiniz ancak muhtemelen adım adım ilerlemek ve her şeyi bir anda çözmeye çalışıp altında kalmamak en iyisi.

27 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni projelerin gündemde olacağı bir gündesiniz. Kafanızdaki konuları fazla düşünmeyin. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken temkinli davranmalısınız. Geriye dönüşleriniz zor oluyor. Bünyeniz her an sorun çıkarabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygusal olarak bunalmış, ruhen sıkışmış hissedebilirsiniz. Sanat, hobi, eğlence, çocuklarla ilgilenmek hem gizli yeteneklerinizi açığa çıkartabilir hem de ruhunuzu beslemenize yardım edecektir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarında anlaşmazlıklar gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

27 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin size yaptıklarından dolayı çok kızgınsınız. Onun bütün aramaları, kendini bağışlatma çabaları bir işe yaramıyor. Çok keyifli birortamınız yok. Bugün işyerinizdeki memnun edici bir gelişme sıkıntınızı rafa kaldırmanıza neden olacak. Para konusunda oldukça talihli ve şanslısınız. Midenizin sağlıklı olmasına güvenerek, her türlü abur cuburu yiyorsunuz, ama bir gün çok pişman olabilirsiniz. Bunlar daha sonra size kilo ve mide ağrısı olarak geri dönebilir.

27 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 45' 17" R
Ay
Balık
13° 25' 58"
Merkür
Koç
18° 36' 11"
Venüs
Boğa
05° 13' 35"
Mars
Koç
02° 22' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 34"
Satürn
Balık
16° 52' 17"
Uranüs
Boğa
22° 32' 38"
Neptün
Balık
29° 00' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 03"
Lilith
Başak
23° 43' 06"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>