Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendi Halinde Olman Gerekiyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Çok uzaklardan aldığınız bilgiler, konu hakkında daha fazla bilgi edinme tutkunuzu arttırabilir. Yeni bilgilerinizi, bir ortakla giriştiğiniz projenizde kullanmak isteyebilirsiniz. Şu anda son derece sezgiselsiniz, bu yüzden eğer karar vermeniz gerekiyorsa kesinlikle kalbinizi dinlemelisiniz. Telepatik yeteneklerinizi de geliştirebileceğiniz bir gün olacak!

Bugün bir soruna yeni bir şekilde yaklaşmaya karar verebilirsiniz. İş yerinde bir proje ile uğraşıyor olabilirsiniz. İşiniz bitmediği için biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Bu sizin suçunuz değil! Belki de farklı bir strateji kullanmalısınız. Daha fazla deneyime sahip birinden yardım alabilirsiniz. Bugün bir mentora danışmaktan korkmayın.

Bugün yeni yatırım olanaklarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu, zaman, para veya diğer kaynaklar konusunda bir yatırım olabilir. Ayrıca yeni heyecan verici birteklifini de düşünüyor olabilirsiniz. Çok fazla heyecana kapılmayın ve artılarını eksilerini iyice düşünmeden bir işe kalkışmayın. Bir arkadaşınıza belki de hayat arkadaşınıza danışmak isteyebilirsiniz. Hem bu romantik bir akşam yemeği için güzel bir bahane olmuş olur!

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca tembel ve motivasyonsuz hissettiysen, bugün bütün bu hava değişecek. Normale göre çok daha fazla enerjin olacak. Kendini meşgul tutmak ve insanlara yardım etmek konusundaki isteğin sebebiyle de, adeta dinlenmek için bir dakikan bile olmayacak!Aslında kanepen de çok konforlu görünüyordu ama...Neyse! Başka zaman şekerleme yaparsın!Bugün her şeyden uzak kalmak için iyi bir gün. Bir süredir böyle bir şey yapmayı istiyordunuz. Ama gerçekten ne tarz bir yolculuktur düşündüğünüz? Dünyayı dolaşmak mı? Ufukları aşmak mı? Yabancı insanlarla tanışmak mı? Tamamen yeni bir hayat mı? Yoksa tüm bunlara ilk adım olarak öncelikle kendi içinizde uzun bir yolculuğa çıkmak mı? Her ne yaparsanız yapın, hadi valizinizi toplayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yepyeni ve umut dolu bir dünyaya gözlerinizi açmış gibi hissedeceksiniz. Karşılaşacağınız kişiler candan ve şefkatli olacak ve gelecek, yaşamaya değer, aydınlık bir yer gibi görünecek. Bir başka deyişle, muhteşem bir rüyanın içine düşmüşsünüz gibi hissedeceksiniz. Fakat ne yazık ki bu tatlı rüyadan sizi uyandıracak olan alarm kısa süre sonra çalacak. Bu yüzden, hala sürerken, yaşanacak günün tatlı gerçekliğine doymaya bakın.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gerçekten söylemek istediklerinizi kağıda dökmeye çalışırken kendinizi saatlerce boş bir kağıda bakarken bulabilirsiniz. Zihniniz bugün bulutlarda yükseliyor bu yüzden işinize odaklanamayabilirsiniz.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

03.06 - 13.50 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. İş gezilerini öğleden sonraya alsan fena olmayabilir. Sabah trafiğinde kendini şehrin içinde kaybolmuş gibi hissedebilirsin. Sataşacak yer aramaktan yana olmasan da insanların her halini katlanabilecek durumda olmayabilirsin. Esprileri bile kişisel algılaman, eleştirilere maruz kalmanı sağlayabilir. Bugün toleransını yüksek tutmalısın. Evli bir Başak burcuysan eşinle arandaki konuşmalar bambaşka yerlere gidebilir.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatında size verilen sorumlulukların ağırlığı ve bununla beraber gelen hiçbir şeye yetişememe duygusu yüzünden sağlığınız tehlikeye girebilir. Anlık stresler içinde kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Ancak dahiyane bir fikirle üstünüzdeki sorumlulukların bazılarından kurtulabilirsiniz. 

29 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde denge kurmak istediğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi uğraştıran işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalara özen göstermenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için alternatif programlar yapabilirsiniz. Annenizle ilgili konular göz ardı etmeyin.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi bağlamda olabileceği gibi manevi konularda da olabilir ancak yeni tanıştığınız kişilere karşı dikkatli olun ve hemen her şeyinizi paylaşmamaya özen gösterin

29 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız, flörtler ve çocuklarla iletişim konuları ön plana çıkarken,hayatınızla ilgili konularda başarı elde edebilirsiniz ancak alım satım, para konuları ve kendi değerleriniz ile karşınızdaki kişilerin değer yargılarının çatışmasına müsait bir günden geçtiğiniz için sakinliğinizi koruyup, enerjinizi çalışma hayatınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

29 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dışarı çıkmak istiyor olabilirsiniz ancak çevrenizdeki insanların bu konuda ne düşündüğünü de göz önünde bulundurun. Morali bozuk olan kimseyi dışarı çıkmaya zorlamamalısınız.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcuna giriş yapacağı 14:50'ye kadar evlilik ve ortaklıklar evinizde boşlukta olacak. Partnerinizle veyaortaklarınızla aranızdaki problemleri çözmek için Ay'ın Koç burcuna geçmesini bekleyin.Gündüz saatlerinde atacağınız adımlar askıda kalabilir. Öğleden sonraki saatlerde gündeminizde finansal konular olacaktır.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda maddiyatın ana konu olacağı bir gün geçireceksiniz. Çeşitli kaynaklar ve fonlar hakkında görüşmeler ve toplantılar yapabilirsiniz. Bu toplantılarda ileri sürülen fikirler ve takınılan tavırlar sonucunda, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizi sorgulamanız da mümkündür.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sağlığınızla ilgili beklenmedik pozitif gelişmeler söz konusu olabilir. Aynı zamanda günlük rutinleriniz veyaşamınızı renklendirecek, daha mutlu ve yeniliklere açık bir şekilde çalışmanızı sağlayacak gelişmeler de olabilir. Duygusal anlamda bir dönüşüm yaşadığınızı ve bu dönüşümün sizi giderek güzelleştireceğinin farkında olmalısınız.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; sabah saatlerinde ilişkiler, ortaklıklar ya dabirlikleriyle ilgili kararlar alabilirsin. Anlaşmaları sonuçlandırabilir, bazı konu ve kişileri hayatından çıkarabilirsin. Öğlen saatlerinden sonra banka, sigorta, vergi, kredi ve miras gibi konularda atılacak adımları tek başına organize etmek isteyebilirsin.

29 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>