Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Arkadaşlıkların Sınanıyor Olabilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 30%

Bazı evrak işlerinin bugün halledilmesi gerekebilir. Kendinizi telefonda çok vakit geçirirken bulabilirsiniz, ancak kuracağınız iletişimler açık ve dürüst olacak bu nedenle yapılması gerekenleri tam olarak yapmanız muhtemel. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizle çok samimi ve sevgi dolu bir konuşma yapabilirsiniz, bu konuşma bir ev ziyaretiyle sonuçlanabilir. Günün tadını çıkarın.

Bugün çok fazla ekstra enerjiniz olabilir. Biraz gergin veya sinir krizinin eşiğinde olabilirsiniz. Bu hissi spor salonuna giderek ya da uzun bir yürüyüş yaparak atmak isteyebilirsiniz. Bunun gibi bazı odaklanma faaliyetlerinden yararlanabilirsiniz. Ya da sadece iyi arkadaşlarla ya da yakın arkadaşlarla rahatlamak isteyebilirsiniz. Ev işinlerini ya da angarya işleri başka bir güne saklayın ve şimdilik kendinizle ilgilenin.

Bugün biraz yolculuk yapabilirsiniz. Şehrin dışına çıkıp farklı yerler görmek size iyi gelecek. Bazen rutin hayat içinden çıkıp yeni ortamlarla kendinizi harekete geçirmeniz gerekir. Eğer bir şehre gidecekseniz, turistik yerleri gezip görmeye zaman ayırın. Bir müzeyi veya bir anıtı ziyaret edebilirsiniz. Tarihi bir bölgeyi gezin ve harika restaurantların tadını çıkarın. Etrafınızdaki güzellikleri de gözden kaçırmayın.

Sağlığına dikkat et. Kendini tükenmiş hissediyorsan veya sağlığının zayıfladığını düşünüyorsan sorunu düzeltmek adına adım at. Bir mola vermek ve rahatlamak bile normale dönmen için gereken şey olabilir. Yavaşla ve üstlenemeyeceğin yükler sırtlama. Her şeyi tamamlamak iyidir ama hepsini bir güne sığdırman gerekmez. Sağlığın her şeyden önemlidir.Günün erken saatlerinde, hislerinle iletişim kurmaya çalış. Çünkü saatler ilerledikçe, kendini her türlü sosyalleşme açısından kısıtlanmış hissedebilirsin. Bu disiplinli, ayık tonu masanda hazır duran meselelere gerçekçi bir pencereden bakabilmek için kullan. Herhangi bir sorunu pratikliğin ve gerçekçiliğinle çözebileceğin bir durumdasın. Yoluna çıkan engelleri, yavaş ve iyi hesaplanmış bir yaklaşım kullanarak aşmaya çalış.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile geçmişinizi nasıl koruyorsunuz? Anıları bir kutunun içinde mi tutuyorsunuz, aile yadigarlarını sergiliyor musunuz ya da bir albümünüz mü var? Sizin burcunuzda olan biri çocukken bir aile hazinesi olduğunu keşfeder ama siz onları umduğunuz gibi ilerisi için saklayamıyor olabilirsiniz. Sizden öncekilerden gelen değerli şeyleri kayıt altına alarak ve saklayarak başlayın. Aynı zamanda kendi geçmişinizi de kayıt altına almayı unutmayın. Siz de bir gün birinin atası olacaksınız.

3 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yöneticilerle, aile büyükleriyle ortak konuşmalar, ortak kararlar içerisinde olabilirsiniz. Saat 16.05'ten itibarenve özel hayatınızda dağınıklıklar söz konusu olabilir. Bu saatten itibaren dinlenme ve rahatlama odaklı olmalı. Önemli işleri 16.05'ten önce başlatmalı, tamamlamalı.

3 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda arkadaş çevreni ilgilendiren konularda aldığın önlemler işine yaramaya başlıyor. Bu durumdan memnun kalmayan arkadaşların ile tartışma yaşayabilirsin. Onlarla küslük yaşamasan da aranız açılıyor. Bu durum seni huzursuz edebilir. Huysuzluğunu İş yerine yansıtmamaya gayret göstermelisin.

3 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki bazı değişimler veya kariyeriniz ile ilgili sizin için düşünülen teklifler düşündüğünüzün daha da iyisi olabilir. Şartlar bu kadar lehinize işliyorken herhangi bir risk almaktan kaçırmamalı ve ayağınıza kadar gelen bu fırsatı değerlendirmekten korkmamalısınız.

3 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Babanızla ilgili olayları ihmal etmemeye özen gösterim. Gün içinde güven arayışı içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sorgulamalar ve bitişler olabilir. Uğraştığınız işleri bitirmek içinde çaba sarf edebilirsiniz.

3 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda güzel bir sürece girmenizle beraberhayatınıza da daha büyük cesaret ve güler yüzle atılım yapabileceksiniz.

3 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etrafınızda hareketlilik olacak. Hatta bu hareketliliğin çok fazla olması sizi daraltacak. Başka bir deyişle etrafınızda olup biten her şey sizi eziyormuş gibi hissedeceksiniz.

3 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati ev ve aile konularını ön plana taşıyor. Öğlen saatlerinde etkili olacak Ay ile Neptün etkileşimi birlikte yaşadığınız kişilerle gerginlik yaşamanıza sebep olabilir.Ailevi içinde çıkabilecek problemlerde yapıcı olmaya özen göstermelisiniz. Evinizi güzelleştirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

3 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

3 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Temmuz ayı genelinde Venüs ve Mars olumlu etkileşimlerde olacak. Bugünler sizin için paraya dair hızlı kararlar alınan zamanlar. İş ortamında desteklendiğinizi de hissedeceksiniz.

3 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Tenkit edilmek istemiyorsanız, kişisel duygularınızı kendinize saklayarak beklemelisiniz. Çevresel desteği üzerinizde hissedeceksiniz.

3 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 47' 39" R
Ay
Koç
14° 09' 30"
Merkür
Koç
20° 02' 14"
Venüs
Boğa
07° 49' 05"
Mars
Koç
03° 59' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 11"
Satürn
Balık
17° 02' 47"
Uranüs
Boğa
22° 39' 55"
Neptün
Balık
29° 04' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 01"
Lilith
Başak
23° 57' 06"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>