Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın kendisinden çok onun ön hazırlığından, oyunlarından haz duyuyorsunuz. Belki de bu yüzden ilişkileriniz kısa ömürlü oluyor, kalıcı bir ilişki yaşayamıyorsunuz.

Yeni bir yer arayışlarınız haftanın ortasında son bulabilir. Bu konuda şimdiki yetkililerinizden biri ummadığınız şekilde size yardımcı olacak. İş hayatınız size mesleki açıdan bir şey vermiyor. Çok şey katıyor, beklentilerinizi alamıyorsunuz.

Gelecek günlerde daha iyi bir gelire kavuşacaksınız Elinize sürpriz bir şekilde geçen parayı tamamen iyi niyetlerle gizli tutmaya çalışıyorsunuz. Bu paranın kullanımıyla ilgili gerçekçi düşünceleriniz var.

Son zamanlardaki bitkinliğinizin ve diğer şikayetlerinizin nedeni uykusuzluk olabilir. İş gerginlikleriyle uykularınızı kaçırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayacaksınız. Bütün kül yutmaz iddialarınıza karşın kolay inanan bir yanınız var. Günün ilerleyen saatlerinde yapılan bir şakayı ciddi sanarak bir iki saat tırnaklarınızı yiyeceksiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 02:16 Ay-Mars görünümü, hiçbir şeyin aceleye getirilmemesi, gelişen olayların mantıklı şekilde analiz edilmesi, gelişimin önemsenmesi gerektiğini işaret ediyor. Bir de lütfen sağlığınızı,haklarınızı, sözleşme şartlarını, nasıl bir ortamda çalışacağınızı mutlaka gözetiniz. Saat 04:34 Ay-Güneş olumlu görünümühayatınızla ilgili meselelerde hem parasal kazancı hem de konum anlamındaki yerimizi bilmenin bizim için önemli olduğunu gösteriyor. Bir yandan kazanç istiyorsunuz diğer yandan yükselmek. Ancak her ikisini birden elde etmeniz zor olabilir. Siz öncelikle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Çünkü bunu yaptığınızda güvenli bir geleceğin kapıları önünüzde açılmış olur. Saat 17:58 Ay-Neptün görünümü, maddi konulardaki sıkıntılarınızı veya beklediğiniz desteği, otorite konumunda kişilerle görüşmenizin önünde oluşacak engeldir. Kimi zaman gergin tepkiler göstermeniz mümkündür. Fakat sakin olmakta fayda vardır. Saat 18:38 - 1 Ekim saat 21:00 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Durumunuzu sakin bir biçimde ele almanız gerekiyor. Bir şeyleri düzenlerim umuduyla olayların üstüne gitmek risk almak demektir. Özellikle boşluk etkisinde verilen kararlar daha sonra tekrar düşünülmeyi gerektirir. Oysaki kendinizi rahatlatıcı olan yöntemleri denemek faydalı olacaktır. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

30 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aile ilişkilerini ön plana çıkarırken sorumlulukların konusunda fikir ayrılıklarına işaret ediyor. Duyacağın olaylarda, savunmacı yönün ağır basabilir. Tek taraflı şahit olduğun olaylar yanlış kararlar almana neden olabilir. Aniden gelişen aksaklıklara pratik bir şekilde müdahale edişin, övgü dolu sözler almanı sağlayacak. Herkese karşı temkinli tavrın da ön planda olacak. Arkadaşların, işini hayatının merkezine koyduğunu ve sosyallikten kopmak üzere olduğun konusunda seni uyarabilir. Gün içerisinde gelecek teklifle, kariyerinde bir seçim yapmak zorunda kalabilirsin. Vaktin varsa, kararını sonraya ertelemende fayda var. Bugün gireceğin arkadaş ortamında heyecanlanmana sebep olacak biriyle tanışabilir, iletişim kurmak isteyebilirsin.

30 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin finansal sorumlulukları ile ilgili önemli sorunları çözüme ulaştırabilir ve duygusal hayatınızı iyileştirecek sürpriz yenilikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuz yüksek.

30 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça gayretli ve çaba içerisinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel alanda dikkat çekmeniz, öne çıkmanız zor olmayacak.

30 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tüm dikkatinizi işinize verip gelen her fırsatı değerlendirin. Çok bereketli bir dönemdesiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde uzaklar, yurtdışı ve yabancılarla bağlantılı konular, tamamlanması gereken işlere dikkat çekiyor. Akşam saatlerinde ise daha fazla görev ve sorumluluk odaklı hareket edebilirsiniz.

30 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal konular gün boyu sizi meşgul edecek. Değerler konusunda tartışmacı davranabilirsiniz. Aileden gelen destek sizi rahatlatıp hafta boyu memnun edecektir. Maddi konular, kariyer vealanında yoğunlaşan aklınızı gün içinde rahatlatmanız önemli.

30 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati sizi duygusal açıdan ajite edebilir. Bu ruh halinde olan bir insanla muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. Her şeyi not edip sonra analitik zekanızla karar alın. Bugün derinlik, zaman ve sabır isteyen konularda başarı şansınız düşüktür. Çok fazla konuşup, boş sözlerle vakit kaybetmeyin.

30 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

30 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 11' 47" R
Ay
Yengeç
17° 17' 31" R
Merkür
Koç
26° 10' 42"
Venüs
Boğa
15° 57' 59"
Mars
Koç
09° 03' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 48' 41"
Satürn
Balık
17° 33' 44"
Uranüs
Boğa
23° 02' 57"
Neptün
Balık
29° 14' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 56"
Chiron
Koç
21° 19' 21"
Lilith
Başak
24° 41' 08"
True Node
Koç
14° 59' 27"
Son Güncelleme : 12/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>