Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kafanızı meşgul eden bir problemi partnerinizle konuşacaksınız. Bugünkü dinamizminiz ilişkinizi de hareketlendirecek. Yoğun bir beraberlik yaşayabilirsiniz. Hoş bir buluşmaya hazırlıklı olun.

Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Becerikli, yeteneklisiniz, bu ataklığınız biraz işgüzarlık gibi karşılanıyor.

Biraz savruk olduğunuzu kabul eriyorsunuz. Parayla ilgili bu tutumunuz aile içinde de tartışılıyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz.

Bir arkadaşınızın sizden bir konuda yardım beklentisi olacak. Yardım etmeden önce iki kez düşünün. Yapacağınız yardımın sonu sizin için hayırlı olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli, yorucu bir koşuşturmaya hazır olun bugün. Ama oldukça moralli ve verimli bir gününüzde olduğunuz için kolayca üstesinden gelebilirsiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bir davet alabilir ya da siz birilerini davet edebilirsiniz. Bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız.

27 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Ay-Boğa burcu seyriyle günümüz başlıyor. Huzur bulmak isteyeceğiz. Bizi yanıltan hiçbir şeyin yaşantımızda yer almasını istemeyeceğiz. Bu enerji altında, etrafımızdaki insanların ne kadar güvenilir olduklarını sorgulama gereği duyabiliriz. Ne kadar çok sevsek de, değer bilmeyen kişilerin peşinden koşmayız. Sizin isteğiniz huzur bulmaktır. İnsanların tuhaf şakalarından hoşlanmazsınız. Zaman önemli ve en iyi şekilde değerlendirilmeli diye düşünürsünüz. Size söylenene değil, gördüğünüze ve duyduğunuza inanırsınız. Saat 13:11 Ay-Uranüs kavuşum etkisinde, yaşamsal değer ölçülerimizi, inancımızı, yolumuzu, maddi-manevi güvencemizi yeniden tanımlamanın göstergesidir. Saat 15:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bilgi ve tecrübemizi dış dünyada göstermek, başarılı olmak arzumuzun işaretçisidir. Fakat aradığımız gerçekten nedir? Bizi neler mutlu etmektedir? Bunlara cevap vermek gerekiyor. Saat 15:35 Ay-Satürn görünüm etkisinde, insanlar üstünde iyi bir izlenim bırakırsınız. Sağlamlığınız ve kararlılığınızla yaşınızdan olgun bir görünüme sahipsinizdir. Bu durum sizin başkaları tarafından saygı ve sevgi görmenizi sağlayıcıdır. Saat 18:50 Ay-Mars görünümü, mecburi olan ve bizi zorlayan her şeyden uzaklaşmak, kendimizi yenilemek arzumuzu işaret ediyor. Gün boyunca tüm işlerinizde başarı ve gönlünüzce mutluluk dileklerimle,

27 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak güçlü bir gün! Borç verdiğin bir parayı bugün hesabında görebilirsin. Sosyal ortamında duyduklarına karşı yapacağın yorumlar duygularını yansıtmak yerine mantığının eseri olacak. Çıkacağın alışverişte beğendiğin kıyafetin defolu olup olmadığını kontrol etmende fayda var. Evli bir Başak burcuysan, eşinle kısa bir yolculuk yapabilir, romantik bir gün geçirebilirsin. Bugün aynı zamanda entelektüel konulara yöneleceğin bir gün olacak. Dünyada yaşanan kültürel gelişmelerle ilgili araştırmalar yapabilir, farklı konulara yönelebilirsin. Geçmişe olan özlemin artarken, kendini anıların içinde bulabilirsin. Eski fotoğraf ve videolarla duygusallığının önüne geçemeyeceksin.

27 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınız ve çalışma şartlarınızda bazı değişiklikler olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yeni bir yaklaşım tarzı belirlemeniz ve herkesin yaptığı işlerde hata olabileceğini kabullenmeniz gerekebilir.

27 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için farklı adım atabilirsiniz. Bazı olayların bütünü görmek daha kolay olabilir. Başkalarının katılımla hayallerinizi daha rahat gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde yaşanacak değişiklikler keyfinizi kaçırmasın.

27 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok çalışacağınız ama bol takdir göreceğiniz bir süreç. Enerjiniz pozitif, sağlığınız mükemmel.

27 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ruhsallık alanınız canlanırken, anlamı rüyalar görecek, geçmişten kişilerle karşılaşmalar yaşayacak ve kendinizi dinlendirmek için biraz geri planda duracaksınız. Bu zaman diliminde olası rahatsızlıklarınızda hızla iyileşebileceğiniz bir zaman sözkonusu iken, Mars'ın görünümü, iletişim konusunda kayıplara sebebiyet verebileceği için özellikle özel yaşamınızda iki kere düşünüp konuşmanız gereken ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir zaman sözkonusu olacak. Bu zaman diliminin en iyi haberi ise Satürn'ün Venüs ve Merkür'e olan uyumlu görünümüyle, sizin gelirlerinizdeki ciddi artış ve aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışma ve devam eden ilişkileri evlilik veya bir adım öteye taşıma niyetinin doğması olacak. Yeniay haftasında gelirlerinizde artış görürken, geleceğe yönelik projeleriniz desteklenecek vegörüşmelerinizden pozitif etkilerle ayrılacaksınız. Yeter ki bu süreçte öfkenizi, sevginizi, kısaca her duygunuzu bastırmadan, insanlara sakin ve dengeli davranışlarla aktarın ve ılımlı tavrınızı koruyun.

27 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi potansiyelinin en üst, en arıtılmış düzeyine çıkmak isteyen Başaklar için dünya görüşlerini geliştirecek imkanlar söz konusu. Denenmemişi deneme, yenilenme söz konusu. Uluslararası konular, hukuki meselelerde gelişmeler olabilir. Olaylar başlangıçta istediğiniz yönde akmayabilir, sürecin takipçisi olun, dönüştürebilirsiniz.

27 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yurt dışından beklediğiniz olumlu haberler gelir. Seyahate çıkmak, pasaport işlerini tamamlamak, vize başvurusunda bulunmak ya da tatil planı organize etmek için uygun bir gün. İkili ilişkilerinizde kalıcı çözümler elde edersiniz. Kardeşlerle ilgili konular ya da eğitimle ilgili kararlar için önünüze çıkan fırsatları değerlendirin.

27 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün içinize kapanma eğilimine girebilir, insanlardan uzaklaşıp yalnız kalmaya çalışabilirsiniz. İletişim veya paylaşım konularında da isteksiz olabilirsiniz. Aklınızdan geçenleri ya da iç dünyanızı kimseye açmayabilirsiniz.

27 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>