Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize o kadar da garanti gözle bakmamalısınız. Sevgiliniz, onu yeterince kıskanmadığınızı düşünüp bunun altında bir sevgi eksilmesi arıyor. Bu rahatlığınızın ilişkinize duyduğunuz güvenden kaynaklanıyor.

Mesleğinizi çok seviyorsunuz. Ama işlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, başka bir alanda şans aramayı bile düşünüyorsunuz. Bu duygularla da sabah isteksiz gidiyor, akşam koşarak geliyorsunuz.

Genel ekonomik durum kazancınızı bir yerde sınırladı. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ama bunu gerçekleştirmek için de yine paraya gereksinmeniz olacak.

Sevdiğiniz bir akraba ilişkinizle uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir. Endişelerinizde haklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Akşam sevineceğiniz konuklarınız olabilir. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor.

23 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat:04:54-23 Ekim saat:14:22 tarihleri arasında Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Parasal konularda strateji belirleme zamanıdır. Dengeli bir bütçe için bu şarttır. Harcamaların bir kısmı kişisel ihtiyaçlarımızın alımı ve sevdiklerimizi memnun etmek isteğimizle yapılır. Ancak hesapta olmayan giderler de görülebilir. Ek kazançlarda eş veya ortaklarınızdan destek görebilirsiniz. Bu geçişte Başaklar, hem ilişkilerinde hem de kazanç konularında bir strateji belirleme gereği duyacaktır. Çünkü huzur bulmak, hayatla uyum sağlamak, geleceği kurmak istiyorsa bu şarttır. Saat 19:46 Merkür-Satürn görünümü, iletişimde sorunlara yol açabilir. Maddi-manevi değerlerimizi korumaya çalışırız. Nazik olmaya çalışsak da, sorumluluklar zihnimizi yorar. Adil olmak pek kolay değildir. Bu saatlerde keyfimiz biraz kaçabilir. Saat 20:19 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, finansal sorunlarınıza çözüm bulmanızı sağlayıcıdır. O mükemmel analiz gücünüz şimdi doruğa çıkıyor. Gelecek, o kadar önemli ki, artık verilmiş ancak yerine getirilmemiş sözlere karnınız tok. Birileri yaparım, ederim diyordu ancak bakıyorduk ki, ortada bir şey yok. İşte bu görünüm kendi gücünüzle problemleri aşmanızda destek verecektir. Yeni bir iş, ek bir kazanç, uzun zamandır üstünde çalıştığınız bir proje başarılı şekilde yürürlüğe konabilir. Saat 20:22 Ay-Neptün kavuşumu, iyimserlik, bazen hüzün, sevdiklerimizle kucaklaşmak, ayrı olduğumuz kişileri hatırlamak, kaybettiklerimizi yüreğimizde hissetmek gibi duygular yoğun olabilir. Keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

23 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Hiç kimseye ödün vermek istemiyor ve kendi bildiğin yolda güvenle ilerlemek istiyorsun. Bulunacağın ortamlarda konuşmaların ile dikkatli olmalısın. İstemeden de olsa etrafındakilere fikirlerini dayatmak isteyebilirsin. İletişimde yaşayacağın bu aksaklık biraz agresif görünmene neden olabilir. Eğitimi devam eden bir Başak burcuysan, gelecek planların için yurtdışı değişim programlarıyla ilgili araştırmalar yapabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eş ailesinde şaşıracağın olaylara şahit olabilirsin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan, sevgilinin gizemli konuşmaları, sabırsızlandırabilir. Yakın arkadaşından alacağın haber, en az onun kadar sevinmeni sağlayacak.

23 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne duygusal bir adım ile başlayabilir ve size verilen sorumlulukların altından nasıl kalkacağınızı düşünebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi toparlamanız ve pratik zekanızı ortaya koymanız gerekir.

23 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa konular, eşiniz ya da sevgilinizin durumu ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Dışsal koşullar da kararlarınızı etkiliyor olabilir.

23 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmamalısınız.

23 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

23 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde gündelik olaylar, çalışma ortamınızın şartları yoğun bir tempoya işaret edebilir. Öğle sonrasında ise ikili ilişkilerde denge, uyum, eşitlik gibi konular önem kazanmaya başlıyor.

23 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Güneş Terazi burcunda size bol bereketli kazanç kapıları açacak. Önemli ortaklıklara imza atmak için artık kendinizi hazır hissedersiniz. Uzun zamandır sürdürdüğünüzilişkilerinden olumlu geri dönüşler alırsınız. Bu hasat zamanını iyi değerlendirin.

23 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

23 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 49' 35" R
Ay
Boğa
29° 47' 59" R
Merkür
Koç
22° 39' 19"
Venüs
Boğa
11° 40' 30"
Mars
Koç
06° 23' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 22"
Satürn
Balık
17° 17' 50"
Uranüs
Boğa
22° 50' 48"
Neptün
Balık
29° 09' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 13"
Lilith
Başak
24° 17' 56"
True Node
Koç
15° 17' 46"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>