Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doğal ve zararsız bulduğunuz bazı yakınlaşmalar, partnerinizin kafasında sorulara yol açıyor. Böyle durumlarda kıskançlığın doğal olduğunu biliyorsunuz. Ona duyduğunuz sevgi sizi daha dikkatli olmaya yöneltecek.

İş konusunda inatlaştığınız birisi bugün haklılığını size ispat edecek. Buna birkaç kişinin tanık olmasından son derece rahatsızlık duyacaksınız. Yakında bir görüşmeniz olabilir.

Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz. Maddi durumunuzda bunun dışında herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler görünüyor.

Bir konuda sizi sürekli uyaran kişi, sizin iyiliğinizi istiyor. Onu dikkate almanızda yarar var. Önyargılarınızdan arınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyecek, ama memnun döneceksiniz. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanacak. Siz bu mutlu olayın sonunu pek o kadar hayırlı görmediğiniz için, bu mutluluğu nezaketen paylaşacaksınız. Akşam bir davet alacaksınız. Bu günlerde sağlığınızla biraz daha ilgili olmanız gerekiyor.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat:06:39-10 Ekim saat:03:40tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda kazanç evinizde etkili olacak. Kaliteyi önemseyeceğiz. Kariyer hayatımızı, maddi yönden ilişkilerimizi gözden geçireceğiz, temaslarda bulunacağız. İletişim önemli. İşimizi bileceğiz Nabza göre şerbet vermek vaktidir. Maddi konularda da etkili olan Merkür-Terazi geçişi, görüşmelerin başarılı geçeceğini gösteriyor. Kendimizi itina göstermemizde yarar var. Başak genelde hesabını bildiği için, bu ihtiyaçların ekonomik bir şekilde halledilmesi mümkündür. Saat 15:26 Ay-Balık burcu geçişi, sevgi olgusunu ruhumuzun derinliklerinde hissetmemiz bizim için çok önemli hale geliyor. Aşkı tenimizde, ruhumuzda ve dört bir yanımızda görme arzumuz büyüyor. Bir insana güvenmenin, sevgiyle büyümenin ne kadar özel bir duygu olduğunu düşünüyoruz.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Bugün tasarladığın düşünceleri uygulamaya dökmek isteyeceksin. Yapmak istediklerini uygulamak seni her anlamda güçlü kılacak fakat uygulaman sırasında verimin düşük olabilir. Evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle, her şeyin açıkça konuşulduğu bir buluşma gerçekleşebilir. İlişkisi olan bir Başak burcuysan sevgilinle günü birlik doğa gezisine çıkabilirsin. Gün içerisinde çevrendeki bazı kişilerle fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Güven sorunu yaşadığın bir arkadaşınla açık açık konuşmayı tercih edeceksin. Akşam saatlerinde ailede, ertelenen miras konusu tekrar gündeme gelebilir. Küs olan yakınlarının ani barışmaları seni epey şaşırtacak.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ödemelerinizle ilgili bazı aksamalar meydana gelebilir. Umduğunuz ödemelerin zamanında gelmemesinden dolayı söz verdiğiniz kişilere karşı mahcubiyet duyabilirsiniz.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında zaman alan işler ve dikkat isteyen konular yaşanabilir. Akşam saatlerinde sevginizle ya da eşinizle daha yakın olabilirsiniz.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hemhem de özel yaşamınız hızla ilerleyecek. Korkmadan heyecanın tadını çıkarmalısınız.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür ile burcunuzda kavuşan Güneş sizi her türlü iletişime son derece açık kılıyor. İlişkilerde söz size düşebilir ve gerek kendinizi güzel anlatıp ifade etmeniz, gerek becerilerinizi kullanmanız sayesinde daha da söz sahibi olabilirsiniz.

22 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde uyumun ve ortak anlayışın yaratılacağı bir gündesiniz. Hafta boyu üretim içinde olan zihniniz ideallerin gerçekleşmesi huzuruyla yatışmış durumda. Günün manevi yoğunluğuna ayak uydurmakta fayda var.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim yönetici gezegeniniz Merkür'ü Terazi burcuna uğurluyorsunuz. Artık analitik düşünceyi bir kenara atıp, büyük resimdeki güzelliklere odaklanmalısınız. Güzel şeyler okumak, güzel şeyler duymak, araştırmak, konuşmak, ilişkiler, aşk, konularını konuşmaktan daha fazla zevk alırsınız. İlişkilerinizde uyum aramak sizin de hak ettiğiniz bir şey.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

22 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 30' 56" R
Ay
Başak
17° 57' 42"
Merkür
Koç
17° 11' 53"
Venüs
Koç
18° 27' 04"
Mars
Balık
21° 51' 28"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 12"
Satürn
Balık
15° 37' 31"
Uranüs
Boğa
21° 46' 32"
Neptün
Balık
28° 35' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 25"
Lilith
Başak
22° 12' 31"
True Node
Koç
15° 37' 35"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>