Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizin, gözlemlediğiniz diğer beraberliklerden daha coşkulu ve içten olmasını istiyorsunuz. Bunun için harcadığınız çabada yalnız kaldığınızı düşünüyorsunuz.

Kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazır olun. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var.

Bir alacağınızın gecikmesi keyfinizi kaçırıyor. Bir satış işinde size bazı yamalarınızı kapatabilecek bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz.

Büyük bir merakla biri tarafından gözlemleniyorsunuz. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor. Etrafınızı dikkatle incelerseniz bunları fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her tatil dönüşü aynı şeyleri yaşıyorsunuz. Tatilde tanıştığınız insanları sık sık arıyorsunuz. Bunu bugün de yapacaksınız. Aile içinde problem yaptığınız, üzülmenize neden olan birisi var. Ona zaman, para ve emek harcamak zorundasınız. Yurtdışından eski bir dostunuz şu günlerde sizi düşündürüp, kafanızı karıştıracak önerilerle dönecek.

28 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:34 Güneş-Mars görünümü, güven duygumuzuve parasal konularda test edici olabilir. Ancak işin içinden çıkılmaz bir durum değil. Bilakis girişken olmamız, kendimize inanmamız, başkalarıyla uyum içinde olmamız faydalıdır. Bitmiş işler yürürlüğe konur. Bizi rahatsız eden parasal,veya kardeşlerimizle ilgili konular üzerinde düşünülür. Anlaşmazlıklar ortaklaşa hareket edilerek, ılımlı konuşularak çözüme kavuşur. İşimizden elde ettiğimiz kazanç yeterli değilse,arayışında bulunabiliriz. Gecikmiş ödemelerimiz için görüşmelerde bulunabiliriz. Saat 04:02 Ay-Venüs karşıtlığı, yakınlarımızla aramızda oluşan sorunları işaret ediyor. Tanıdığımız ortamlar, bildik insanlar, oturduğumuz yer bize keyif vermiyor. Bu yüzden de yalnızlığı, sadece kendi değerli bulduğumuz kişilerle olmayı tercih edebiliriz. Saat 12:43 Ay-Neptün görünümü, hayallerinize uygun bir ilişki yaşama arzunuzu yükseltir. Eğer mutlu bir beraberliğiniz varsa, bunu hem maddi hem de manevi anlamda sağlamlaştırmak istersiniz. Saat 20:20 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınız, eğitim veyaşamınızla ilgili konularda bu görünüm size kuvvet sunuyor. Kazanmak, kazandığımızı sağlama almak, garantide olmak isteyeceğiz. Ancak güven olgusunun ne kadar kıymetli olduğunu bilerek hareket edelim.

28 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne ait sorumluluklarına bir yenilerinin eklenmesi seni günün öğlen saatlerinde bir hayli kaygılandırabilir. İşlerini, yaratıcılığını kullanarak, pratik bir şekilde halletmeye çalışacaksın. İş arayışında olan bir Başak burcuysan, beklediğin haber yolda! Çocukları olan bir Başak burcuysan, çocuklarının daha fazla ilgiye ihtiyacı olduğunu görebilirsin. Evli bir Başak burcuysan ve eşinin ailesi ile bir problemi varsa ona yardımcı olmaktan keyif alacaksın. Bugün fevri davranışlarının uzun vadede olumsuz geri dönüşünü alacaksın. Çok güvendiğin bir arkadaşının ya da kardeşinin olumsuz tavrı ile karşılaşman mümkün. Sabrının zorlanması sinirlenmene neden olacak.

28 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda artık nedenleri ve niçinleri sorgulamaktan vazgeçmeniz gereken bir gün. Size yararı olmayan duygusal bağımlılıklarınızdan kopmanız gerektiğini bugün daha iyi fark edebilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni konulara, ilgilere açılmak için hevesli olabileceğiniz bir gündesiniz. Geniş açıdan bakmak sizin için çok daha kolay olacaktır. Kazanç getiren konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi bitirmek için de uygun bir gündesiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz işleriniz için plan yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde biraz daha paylaşımcı olmaya bakın.

28 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok çalışacağınız ama bol takdir göreceğiniz bir süreç. Enerjiniz pozitif, sağlığınız mükemmel.

27 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve istediğiniz gibi olacak. Böylece çalışmalarınızı daha bir hevesle yapacak ve yeni girişimlerde bulunacaksınız. Hanım arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi potansiyelinin en üst, en arıtılmış düzeyine çıkmak isteyen Başaklar için dünya görüşlerini geliştirecek imkanlar söz konusu. Denenmemişi deneme, yenilenme söz konusu. Uluslararası konular, hukuki meselelerde gelişmeler olabilir. Olaylar başlangıçta istediğiniz yönde akmayabilir, sürecin takipçisi olun, dönüştürebilirsiniz.

27 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün Boğa burcuna yerleşen Ay, yurt dışı bağlantılarınızı nasıl yönetmeniz gerektiği ile ilgili bu hafta size önemli kararlar aldırır. Bugün Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Yurt dışı gezileri, akademik bağlantılar, yabancılarla diyalog, sınavlar, tanıtımlar, web sitesi çalışmaları, medyayla ilişkiler, seminerler, duyurular için efektif bir gün. Kendinizi topluluklar önünde iyi ifade edersiniz. Uçak seyahatlerinde tanışacağınız insanlar önem kazanır.

28 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

28 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 58' 54" R
Ay
Yengeç
14° 24' 31" R
Merkür
Koç
25° 56' 09"
Venüs
Boğa
15° 41' 35"
Mars
Koç
08° 53' 23"
Jüpiter
Boğa
26° 45' 32"
Satürn
Balık
17° 32' 45"
Uranüs
Boğa
23° 02' 10"
Neptün
Balık
29° 14' 35"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
21° 18' 39"
Lilith
Başak
24° 39' 39"
True Node
Koç
15° 00' 29"
Son Güncelleme : 12/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>