Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yüzleşmelisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2020, Pazartesi

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 30%

Bugün çekici bir kadın ortaya çıkabilir ve bu yeni bir arkadaşlığa yol açabilir, ancak bu kadın öylesine çekici ki güvende olmayabilirsiniz. Bunları bir kenara koyun, harika görünüyorsunuz. Verimliliğiniz bugün çok yüksek olduğu için, bu yüzden bir süredir ertelediğiniz bazı işleri de bugün halledebilirsiniz.

Bugün bazı şeyleri bir araya getirebilirsiniz. İşyerinde, farklı raporları veya teklifleri tek bir belgede birleştirebilirsiniz. Ya da bir grup insanı bir araya getirip bir çeşit işbirliğiyle onlara rehberlik edebilirsiniz. Ne yapılması gerektiğine net bir şekilde odaklanabilmelisiniz ve böylece düzgün bir şekilde konsantre olabileceksiniz. Sayılarla çalışıyorsanız, hesaplarınız özellikle doğru olacaktır.

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Geçmişi düşünüp, gelecekle ilgili hayaller kurabilirsin. Bazen şimdiye odaklanmakta güçlük çekiyorsun ve kuvvetli enerjini kullanamıyorsun. Geçmişte farklı şekilde de yapmış olabileceğin şeyleri ve yapmış olduğun seçimleri takıntı haline getirmek çok basittir. Kendine çok yüklenme ve her şeyin bir nedenden dolayı gerçekleştiğini unutma.Bugün her şeyin bir sebepten dolayı ateşlenebileceği günlerden biri. Toplama hattına katılmak (veya çapraz), dilekçeyi imzalamak veya broşürleri geçmek için her yabancıya vermek isteyeceksiniz. Sebebinizin amacını daha da ileri götürmek için bir tür eylemde bulunmak bugün sizin için önemli olacak ancak başkalarının bandwagonlarına atlamaktan önce tüm gerçekleri almaya dikkat edin. Tam olarak neyi desteklediğini bilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal etkinlikler ve grup etkinlikleri bugün sizi çok meşgul edecek. Birden fazla etkinliğe katılabilirsiniz ve bunlardan birinde yardım etmekten bile sorumlu olabilirsiniz. Birçok insan sizinle konuşmak isteyecek ancak her biri için istediğiniz kadar zamanınız olmayabilir. Fakat bugün sizin için çok hareketli ve ilginç bir gün olacak. Tadını çıkarın!

30 Mart 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakın bir arkadaşınızdan veya sevgilinizden bir telefon gelebilir bu konuşma oldukça duygusal geçebilir. Karşınızdaki kişi yaşadıklarından dolayı endişeli olabilir onu yatıştırmaya çalışabilirsiniz. Arkadaşınızla akşam yemeği ya da kahve için bir araya gelmek ona iyi gelecektir.

30 Mart 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişim gösterebilen ruh halin bugün farklı kararlar almana sebep olabilir. İstemesen de kendini detayların içinde kaybolmuş bir şekilde bulabilirsin. Günün beklediğinden daha yoğun geçebilir. Uzun zamandır yüzleşmek istemediğin bazı ikili ilişkilerle bugün yüzleşebilirsin. Ailenin aldığı birtakım kararlar seni ne kadar şaşırtsa da günün sonunda onlara hak verdiğini görüyorsun.

30 Mart 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal bağlantılarınızı kurmak zor olabilir. İletişim gücünüzün arttığı ve ikna kabiliyetinizin yükseldiği bir gündesiniz. Önce bunu fark edin ve buna inanarak işlerinizi çözümleyin. Evde kalın ve mecburi sebepler olmadıkça dışarı çıkmayın.

30 Mart 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yaşamınızda hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle iletişim halinde olabilir, ticari görüşmeler yapabilirsiniz. Annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz. Seçimlerinizde kararsızlık yaşayabilirsiniz. Akşama doğru zihniniz daha akıcı, duygularınız daha net olacaktır.

30 Mart 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tutumlu ve ne istediğini bilen halleriniz ile aile içerisindeki sevgi ve saygıyı üzerinize toplayacaksınız. Bugünlerde bazı hesaplamalarınızda başarısız olabilirsiniz.

30 Mart 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında maddi durumunuz, eskiye ait borçlar, beklenmedik ortaya çıkan yeni maddi problemlerle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu sebeple iyi bir mali planlama yapmanız gerekmekte. Aynı hafta baş bölgesi ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Migren, baş ağrıları, kesici delici aletlerle ilgili kazalar ve genel olarak yaşamınızı tehlikeye sokacak riskli hareketlerden (örneğin hızlı araba kullanmak, madde kullanımı vb.) kesinlikle uzak durmanız gerekmekte. Çünkü bu yeniay haftası ölüm, yaşamsal tehlikeler ve ölüm ötesi konular evinizde gerçekleşirken, sizin bedeninize ve ruhunuza daha iyi bakmanız ve kendinizi daha fazla korumanız gerekiyor. Aynı süreçte aşk hayatınız ve çocuklarınızla iletişim konusunda problemler yaşayabilirsiniz.

30 Mart 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinize ilgili gerçekçi olmayan beklentilerinizden vazgeçmelisiniz. Gerçekleri görebildiğiniz taktirde ilişkinin geleceği için daha sağlıklı kararlar alacaksınız.

30 Mart 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında İkizler burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Kariyeriniz vehayatınızla ilgili konular ön planda olacak.Mars bu akşam itibariyle Kova burcunda seyahat etmeye başlıyor. Mars ve Satürn'ün etkileşim içinde olacağı bu hafta sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz.

30 Mart 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili Başak; kararlı olduğun konularda bir anda yaşadığın farkındalık bakış açını değiştirmene neden olabilir. Çalışma arkadaşlarınla ya da akrabalarınla ilişkilerinde seni zorlayan durumlar yaşanmasına rağmen ilkelerinden taviz vermeyecek hatta görüşlerinde ısrarcı olacaksın.

30 Mart 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Keyfinizi kaçırabilecek haberler alabilirsiniz. Yine de siz arkadaşlarınızla ve kendi çabanızla tüm haberlerin üstesinden gelebiliyorsunuz. Venüs'ün iyileştirici etkisi bazı Başakları eski partnerleri ile tekrar buluşturabilir, yeniden bir araya getirebilir.

30 Mart 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; Mars gezegeninin sağlığını ilgilendiren alanda hareket etmeye başlamasıyla endişelerin artabilir; ancak daha temkinli ve mücadeleci olabilir, kendini daha fazla koruyabilirsin. Bugün maruz kaldığın bilgi bombardımanı kendi bildiklerinden de şüpheye düşmene yol açabilir.

30 Mart 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 26" R
Ay
Oğlak
07° 15' 51"
Merkür
Koç
16° 27' 24"
Venüs
Koç
29° 20' 55"
Mars
Balık
28° 41' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 42"
Satürn
Balık
16° 27' 23"
Uranüs
Boğa
22° 16' 15"
Neptün
Balık
28° 52' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 59"
Lilith
Başak
23° 11' 21"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>