Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gözünüz yeni birilerini aramaya başlamış gibi. Yine de sizinle ilgilenenleri gördüğünüz söylenemez. Ayrılık sendromunu uzun süre atlatamayacağınızı düşünmenizin, tipik bir terk edilen kaygısı olduğu ortaya çıkıyor.

İşin kendisini ilişkilerin önünde tutmanız, sizi daha başarılı kılabilir. Rakip gördüğünüz kişi, sizin rekabetçiliğinizin farkında bile değil. O sadece kendi işiyle ilgileniyor.

Biraz daha piyasa araştırması yapmaya ihtiyacınız var. Tahmininizden çok daha uygun fiyatlar da sizi mal sahibi yapabilir. Bugünlerde, biraz rencide edici ama katılmak zorunda kalacağınız para tartışmaları olacak.

Biraz kuruntulu bir kişilik yapınız olmasına karşın, sağlığınız sizin için bugünlerde hep son sırada. Önemli bir sorununuzun olmaması, hiç ilgilenmemeniz anlamına gelmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Sıra bunları uygulamaya geldi. Uygulama konusunda da son derece kararlı olduğunuz için başarılı olacaksınız gibi gözüküyor. Yoğun geçen bir haftadan sonra sular biraz duruldu denebilir. Uzun zamandır hasretini çektiğiniz sakin bir günü bugün nihayet yakalayabileceksiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yılın son gününe saat 00:06 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde adım atıyoruz. Prensipleriniz doğrultusunda hareket etmenizi, iletişimde bulunmanızı sağlayıcıdır. Bir adım dahi sapmadan yolunuzda ilerler, duruşunuzu muhafaza edersiniz. Saat 22:46 Ay-Güneş görünümü, kimileri için yeni bir tanışmayı işaret ediyor. İlişkisi olanlar için birlikte geçirilen özel saatlerin göstergesidir. Yakınlarımızla kurulan bağlantı, haberleşme, geçmişe ait meselelerin ele alınmasında da etkilidir. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sınırlarını zorluyorsun! Düşünsel anlamında sınırları zorlayabileceğin bir gün. Sabah saatlerinde aklına hiç olmadık şeyler gelebilir. Kendi kendine kaygı üretebilirsin. Geçmişe dair anıların da gün içerisinde sık sık aklına gelebilir. Ancak merak etme. Etrafındaki ufak tefek olanakları bile güzel fırsatları çevirebileceksin. Özellikle ilişkilerindeki dengelerin değişeceğini söyleyebilirim. Ya yeni insanları anlamak için onlara fırsat tanıyacaksın ya da bu güne kadar emek verdiğin insanlara keskin konuşmalar yapacaksın. Seçim senin! İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağının kişinin ilgisine karşılıksız kalmayacaksın. Ailenden uzakta yaşıyorsan, uzun uzadıya telefon görüşmeleri yapacaksın.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olaylar duygularınızı harekete geçirebilir. Kafanızı karıştıran düşünceleri bir kenara atın. İçinde bulunduğunuz durumu daha sakin bir şekilde gözden geçirebilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim ve eğitim de yeteneklerinizi konuşturacaksınız. Mücadele gerektiren zamanlar var. Düşüncelerinizi sakinleştirmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Bugün yapacağınız işlerde dalgınlık yaşayabilirsiniz, dikkatli olmakta fayda var.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞ hayatınızdaki bazı kimselerden negatif elektrik alabilir hatta kötü sözler duyabilirsiniz. Hemen moralinizi bozmak yerine zekanızla üste çıkmaya çalışın.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın son gününe ilerlerken maddi konularla ilgili hassasiyetler söz konusu olabilir. Bütçenize uygun hareket etmeye çalışabilirsiniz. İş ve para konularıyla yüklü bir gündem sizi bekliyor olabilir.

31 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğanın şifalı güçlerini taşıyan ve onu mükemmelleştirmek için çabalayan zeki Başaklar için eğlenceli bir gün. Yakın çevrenizin planları cazip gelebilir. Gün boyu sohbetin yoğun olduğu yerlerde bulunacaksınız.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, kardeş, yakın akraba ve komşularla ilişkilerinize yılın son günü ışık tutar. Bu dönemde ani bir seyahat gündeme gelebilir. Arabanızı servise götürmek, ofise yatırım yapmak, şirket kurmak ya da ofisteki işleri planlamak için iyi bir dönem. Zihniniz adeta bir dedektif gibi çalışır. Eğitimlere yatırım yapmak için de uygun bir gün.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yılı güzel bir enerji ile karşılayacaksınız. Enteresan bir organizasyon içinde bulunabilirsiniz. Evinizdeki güç hoşunuza gidiyor. Artık yalnız olmadığınızı hissediyorsunuz. Romantik anlamda güzel etkiler altındasınız. Belki yeni bir insan ile tanışabilirsiniz. Kimseyi eleştirmeyin. Bırakın bugün herkes istediği gibi olsun.

31 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 32' 24" R
Ay
Başak
00° 08' 41"
Merkür
Boğa
00° 14' 48"
Venüs
Boğa
20° 13' 50"
Mars
Koç
11° 42' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 44"
Satürn
Balık
17° 48' 37"
Uranüs
Boğa
23° 15' 01"
Neptün
Balık
29° 20' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 08"
Lilith
Başak
25° 04' 12"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>