Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunların etkileyemeyeceği bir aşk istiyorsunuz. Biraz fazla kolayca kabullendiğiniz uyumsuzluklar sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor, ama bir süre sonra sıkılabilirsiniz.

Aradığınız destekler bugünlerde kapınıza gelebilir. Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz. Ama başkalarına yapılan haksızlıklara tepkinizle sürekli ilgi çekiyorsunuz.

Sıkıntı çektiğiniz konularda parayı kurtuluş gibi görüyorsunuz. Küçük hesaplardan kurtuluşu, büyük umutlara bağlamanız aslında umutsuzluğunuzu gösteriyor olabilir.

Yakın dost çevrenizi yeniden gözden geçirirseniz, çekingenlikle size ulaştırılamayan bazı yararlı bilgiler olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın günlerde yaşadığınız bir olayın etkisini hala üzerinizden atamamış görünüyorsunuz. Tanık olduğunuz bu durum, belli fasılalarını beğenmediğiniz yaşamınızın değerini anlamanıza neden olmuş gibi. Bugünlerde şaşkınlıklara hazırlıklı olun. Sizi büyük bir sevinç bekliyor. Sevincin büyük olmasında, hayata bakışınızdaki değişiklerin de etkisi olacak.

31 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün herkes gibi siz de çok güzel etkiler altındasınız. Bugün sadece mutlu olmak var. Yüzünüzü gülümsetecek haberler alabilirsiniz. İşleriniz yolunda gidebilir. Aile içinde çok sevineceğiniz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Aileye yeni bir bireyin katılacağını öğrenebilirsiniz. Ev değiştirme fikriniz varsa bugün hayalinizdeki evi bulma şansınız var. Ayrıca gün boyu etkili olacak şansın aşk hayatınızda da büyük etki yapacağını unutmayın. Sürprizlere hazır olun. Sevgiler, Astromeri

31 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duygu değişimleri yaşıyorsun!Renkli bir perşembe gününe hazır mısın? Eğer sanat dallarına ait bir alanda çalışıyorsan, tarzının dışına çıkabilirsin. Hava değişiminin hızlı olduğu bugün duygularında da ani geçişler yaşanacak. Hatta şıpsevdi tavırların arkadaşların arasında esprilere yol açabilir. Evli bir Başak burcuysan, eşinin alışkanlıklarını eleştirmeyi başka bir güne bırak ve aşkın gücünü tekrardan keşfetmeye çalış derim. Uzun zamandır karar vermekte güçlük çektiğin konular bugün gündemine gelebilir ve seni bir karar vermeye zorlayabilir. Etrafında aniden gelişen olaylara istesen de kayıtsız kalamayıp, kendini sorunlara dâhil olmuş bulabilirsin. Akşam saatlerini kendine ayırmak isteyeceksin. Sosyal medyada karşılaşacağın paylaşımlar, sana çok farklı bakış açıları kazandırabilir.

31 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri daha fazla önemsemeli ve gereken ilgiyi göstermelisiniz. İşleriniz yoğun ve vaktiniz yeterli olmayabilir. Fakat, bu arada sevdiğinizi de ihmal etmemenizde yarar var. Ayrıca parasal konulara canınız sıkılabilir. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki konular gündeminizi daha fazla meşgul edebilir. Güvenli arayışı içinde olabilirsiniz. Emlak konuları gündeminize gelebilir. Uğraştığınız konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Dostlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

31 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev, aile, yaşadığınız yer, mekan ve yuvayla ilgili konular gündeminizde olabilir. Beslenme ve yemek konularıyla ilgilenebilir, keyifli sofralarda konuklarınızı ağırlayabilirsiniz. Hepsinin arka planında ise sevgi ve aşk olabilir.

31 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tüm Başak burçları, en azından bu yazıyı okuyan, şanslarını deneyecekleri bir şey yapsınlar. Bir piyango için bana kızmazsınız. Şansınızı deneyin. Bir şey kaybetmezsiniz. Ailevi problemlerinizi görmezden gelmeye çalışın. Hayatınıza yansıtmayın. Bu büyük sınavı geçin.

31 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruh beden dengesini sağlayan etkinliklere katılabilirsiniz. Hedeflerin yenileneceği olaylar gelişebilir. Gün boyu rutin dışına çıkıp özgürleşme arzunuz yüksek. Detaylara takılmadan, bireysel ihtiyaçlarınıza yoğunlaşın.

31 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken evdeki ilişkilerde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Eşinizin kaprisli tavırları ya da yaşlı bir ebeveynin özel bakımı bugün sizi zorlayacaktır. Ev yatırımı yapmak için uygun bir gün olabilir. Yatırımlarınızı değerlendirmek, aileden kalan ortak bir gayrimenkulü değerlendirmek gündeminizi doldurabilir. Evde yeniden dekore etmeye karar verebilirsiniz.

31 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızın tüm alanları, birbirleriyle çakışmaya başlayabilir. İş, ev ve arkadaşlar arasında kalmanız, vaktinizi hangisine, nasıl ayıracağınız bilememeniz mümkündür. Yaşamınıza, şimdiye kadar takip etmiş olduğunuz programdan ayrılmadan devam etmeniz, yapılacak en iyi seçim olacaktır.

31 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>