Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona olan bağlılığınızda endişelere, güvensizliklere hiç yer yok. Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayıramadığınız inancınızı yıkmanız gerekiyor.

Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğu duyumları sizi etkileyecek. Hemen kolayca birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız olumlu bir özellik. Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösteriyor.

Ek kazanç arayışlarınızda eş, dost üzerindeki krediniz sınırsız. İşyerinizle para konularında çelişkileriniz var. Ama yaşanan mevcut koşullarda istekli olmayı düşünmeyeceksiniz.

Kafanızda birtakım belirsizlikleri netleştirmeniz gerekiyor. Gelecek düşüncelerinizdeki çok yönlülük, tercihler karşısında zaman yitirmenize neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizde çözülmeyi bekleyen birtakım sorunlara uzak duruşunuz, size itibar kaybettirebilir. Bazı yaklaşımları ödün vermek gibi ele alıyor, büyük yanılgılara giriyorsunuz. Kafanızı meşgul edip bugünlerde basiretinizi bağlayan bir oluşum, sürpriz sapmalar gösterebilir. Bu konuda sürprizlere hazırlıklı olmanız, bu oluşumu belirlemenizi kolaylaştıracak.

4 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Kova burcunda ilerleyen Ay, sağlığınız ve çalışma hayatınız ile ilgili konulara ışık tutmaya geliyor. Gün boyunca etkili olan pozitif görünümlerortamınızda olumlu bir gün yaşamanızı sağlayabilir. Belki bir terfi alabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda da başarılarınız konuşulabilir. Akşama doğru ilerlediğimizde Ay-Jüpiter arasındaki olumlu görünümle kendinizi daha zinde ve enerjik hissedeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Psikolojik olarak da mutlu olduğunuz, şansınızın açık olduğu bir akşam geçirecebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

4 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumlu konuşmalar yapıyorsun!Hafta sonu ne zaman başladı, ne zaman bitti farkına varamamış olabilirsin. Elektronik eşyalarla bugün aran bozulabilir ve dikkatini toplayamadığın için cam eşyaları kırabilirsin. Yeni şeyler almak için araştırma yapabilir, telefonunu değiştirmek isteyebilirsin ancak alışveriş için doğru kararlar verebileceğin bir gün olmayabilir. İyi gitmeyen bir evliliğe ya da ilişkiye sahipsen bir şans daha vermeyi düşünebilir, bu anlamda olumlu bir konuşma yapabilirsin. Uzun zaman önce borç verdiğin bir arkadaşın ummadığın anda borcunu ödeyebilir. Akşamüzeri arkadaşlarınla bir araya gelmen keyifli saatler geçirmeni sağlayacak.

4 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle aranızda geçmiş sorunlar yeniden nüksedebilir. Vermiş olduğunuz kararlar geçmiş hatalarınızı tekrar yansıtmamalıdır.

4 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünyerinizde beraber çalıştığınız insanlarla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Sağlıkla ilgili sıkıntı yaşıyorsanız, kendinize daha fazla özen göstermeye çalışın. Sorumluluklarınızla ilgili yoran yıpratan konular olabilir, endişelerinizi göz ardı etmeyin. Akşam saatleri inatçı kişilerle polemiğe girmemekte fayda var, sakin kalmaya özen gösterin.

4 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz ve diğer insanlara karşı daha yapıcı ve motive edici olmayı denemelisiniz. Sarf ettiğiniz cümlelerin farkında olmak yapıcı motivasyon getirecektir.

4 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde gündelik yaşamınızda hareketli ve çalkantılı bir gün geçirebilirsiniz. Bütçe ve hesaplamalarla uğraşabilirsiniz. Günlük hayatınızı kolaylaştıran alet ve eşyalara, teknolojik cihazlara yatırım yapmak isteyebilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aykın akrabalarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Günlük rutinlerinizi kolaylaştıran gelişmeler yaşanabilir. Akşam üstü eleştirinin dozunu yükseltmeden ifadede seçici olmak önemli.

4 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazen işe gitmek hiç istemiyorsunuz, bazen de ayaklarınız otomatik gidiyor. Kendinizi bir şeyler üretir veya bir şeylere emek verir halde bulmak size iyi geliyor. İkili ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Hissettikleriniz konusunda yanılıyor olabilirsiniz. Ailevi problemler bir nebze olsun çözülecektir.

4 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Memnuniyet duygusunun yoğun olduğu, yaşam enerjisiyle dolu bir gün geçireceksiniz. Genişleyen hayalgücünüz, yaşama sevincinizle birleşecektir ve sizi de son derece olumlu yaratıcı faaliyetlere yöneltecektir.

4 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 42" R
Ay
Başak
15° 47' 51"
Merkür
Boğa
01° 55' 60"
Venüs
Boğa
21° 51' 13"
Mars
Koç
12° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 54' 02"
Uranüs
Boğa
23° 19' 37"
Neptün
Balık
29° 22' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 09"
Lilith
Başak
25° 12' 58"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>