Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Manipülasyonlara Gelmemelisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 100%

Bir ilişkiyi geliştirme üzerine odaklanmış olabilirsiniz. Değiştirilmesi gereken şeyler hakkında düşünüyor olacaksınız. Sevgilinizin ve kendinizin bazı kötü alışkanlıkları olabilir, bu konular hakkında konuşmalı ve bazı değişiklikler yapmanın bir yolunu bulmalısınız. Uzun zamandır birlikte olabilir ve rutin hayatınızdan sıkılmış olabilirsiniz. Bir şeyleri canlandırmanın yaratıcı yollarını bulun.

Önünüzde nezaket ve anlayış dolu bir gün var. Evinizin çetrefilli işlerini bir kenara bırakıp, kariyer planlarınızı biraz daha kolaylaştıracaksınız ve bu sayede kendinizi evdeki zorunluluklara adayabileceksiniz. Eviniz, aileniz veortağınız şu anda hayatınızda en önemli konulardır. Onlara daha fazla dikkat etmek (kendinize dikkat ettiğiniz gibi) sizin için son derece faydalı olacaktır; muhtemelen biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

Gizli bir tarafınız var gibi görünüyor. Gün boyunca,bitirici çalışan olacaksınız. Fakat havanın kararmasıyla bir palyaçoya dönüşebilirsiniz. Kesinlikle hem yazılı hem de sözlü becerileriniz çok iyi. Seyirci kitlenizi genişletmenin tam zamanı. Arkadaşlarınız yıllardır sizinleyken çok eğleniyor: Hünerlerinizi gerçek canlı bir seyirciye sunmanız için uygun zaman budur. Evet, çok korkutucu ama aynı zamanda çok heyecan verici. Bir deneyin. Ya şimdi ya hiç.

Mükemmel bir duyarlılık ve hassaslık güne hakim ve kesinlikle bu enerjiye uyum sağlamalısın. Normalde usulün savaşmak, işgal etmek ve yok etmek olsa da, bugün taktiğini değiştirmeyi düşünebilirsin. İlham almak, ruhunu şenlendirmek ve iyileşmek için bu enerjiyle neler yapabileceğini düşün. İlk bakışta bu tavırları kendine yabancı bulsan da; hayatına denge, enerji, umut ve refah getirecekler.Bugün içinizden farklı bir şeyler denemek gelebilir. Daha önce hiç denemediyseniz kendinizi dansla ifade etmeye ne dersiniz? Odun gibi olduğunuzu düşünüyor olsanız bile kendinizi şaşırtabilirsiniz. Tarzınız ne olursa olsun mutlaka yaparken aptal gibi hissetmeyeceğiniz bir dans vardır; ister polka gibi basit, ister tango gibi karmaşık olsun. Bu hem size harika hissettirecek hem de egzersiz yerine geçecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün erken saatlerinde, hislerinle iletişim kurmaya çalış. Çünkü saatler ilerledikçe, kendini her türlü sosyalleşme açısından kısıtlanmış hissedebilirsin. Bu disiplinli, ayık tonu masanda hazır duran meselelere gerçekçi bir pencereden bakabilmek için kullan. Herhangi bir sorunu pratikliğin ve gerçekçiliğinle çözebileceğin bir durumdasın. Yoluna çıkan engelleri, yavaş ve iyi hesaplanmış bir yaklaşım kullanarak aşmaya çalış.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarla ilişkilerde özenli olmalı. Bazı Başak burçları için çocuk sahibi olma, gebelik haberleri söz konusu olabilir. Arkadaşların hayatında, sosyal çevrenizde yeni haberler ve gelişmelere tanık olabilirsiniz. Aşk hayatında bir tamam veya devam durumu oluşabilir. Sorunlar konuşulabilir.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin tavırların ön plana çıkıyor. Konu ne olursa olsun tartışmaya girip başını ağrıtmak istemiyorsun. Seni bu konuda manipüle eden insanlar olabilir. Dikkatli olmalısın. Gün içinde tükettiğin besinlere dikkat ediyorsun. Midenin korumak için fazla yağlı besinler tüketmekten kaçınıyorsun. Mutfak düzenini değiştirmek isteyebilirsin.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kurduğunuz ilişkilerde alınganlık yapmanız ya da her davranışa bir anlam yüklemeniz mümkün olabilir. Biraz daha sade yaşayarak şartları çok zorlamamalısınız. Kendinizi dinlemeli ve sizi yoran ilişkiler içinde bulunmamalısınız. Hayatınızın gerçek yönlerini keşfediyorsunuz. Lütfen cesur olun.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda aşırı endişeli ya da kötümser olmamaya bakmalısınız. Kimi zaman zorluklardan güzel şeyler de çıkabilir.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni planlamalar yaparken hayat sizi daha motive edecek kişiler ile karşılaştıracak. Sizin için oldukça yapıcı bir sürece adım atılacak bir zaman.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Grup etkinlikleri ve diğer sosyal etkinlikler sizi oldukça meşgul edecek. Bir sürü insan göreceksiniz ve telefon görüşmeleri yapacaksınız rutin işler de peşinizi bırakmayacak. Bu, kişisel yaşamınızda bir engel olabilir ama aynı zamanda heyecan verici bir şey ve sonuçlardan çok memnun kalacaksınız. Tanıştığınız kişilerin bazılarıyla samimi olabilir ve arkadaş olabilirsiniz. Rahatlayın, işlerinizi halledin ve günün tadını çıkarın.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evrenin ve sevdiklerinizin size sunduklarının değerini bilin. Nankörlük yapmayın ki daha fazlasını elde edebilesiniz.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle yarın tutulmanın gerçekleşeceği Oğlak burcunda seyahat etmeye başlıyor. Aşk hayatınız, flörtleriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda.Hobilerinizle ilgilenmekten keyif alacağınız bir dönem olacak, yeni hobiler edinebilirsiniz. Çocuklarınızla kurduğunuz ilişkileri güçlendirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güvendiğiniz bir aile üyesinden finansal konular hakkında tavsiyeler alabilirsiniz. Hayatınızda olan değişikliklerin sizi yıldırmasına izin vermeyin. Kendinize ve yeteneklerinize daha çok inanın.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi yeğlediğiniz bir gün. Arkadaşlarınızla birlikte güçlü birliktelik oluşturabilirsiniz. Önünüze çıkan geleneksel engeller yüzünden, kendinizi kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz. Midenize dikkat edin.

4 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 20' 36" R
Ay
Koç
07° 19' 21"
Merkür
Koç
19° 41' 47"
Venüs
Boğa
07° 14' 43"
Mars
Koç
03° 37' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 38"
Satürn
Balık
17° 00' 29"
Uranüs
Boğa
22° 38' 18"
Neptün
Balık
29° 03' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 29"
Lilith
Başak
23° 53' 60"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>