Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Düzen Getiriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün aşk ve güzellik bölümünde işler senin için iyi gitmeli. Sosyal ortamlarda yaratıcı projeler izleyin. Başkalarıyla ne kadar çok zaman geçirirseniz, Güneşin battığı zaman da o kadar tatmin olmuş olursunuz. Başkalarının enerjisiyle beslenirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla ne kadar çok zaman geçirirseniz, o kadar fazla güvence hissedeceksiniz ve kendinize değer.

Bugün havada şiddetli bir enerji var. Bu durum, adapte olduğun tutuma bağlı olarak sinir bozucu, eğlenceli ve heyecan verici olabilir. En iyisi, görevlerinizi biraz ertelemek ve eğlenceyi keşfetmek için konsantre olmak! Mutlu ve şanslı tavır takının ve bugün kendinizi bulduğunuz her durumda bu hissi elde etmeye çalışın.

İnançlarınız konusunda çok tutkulu olabilirsiniz. Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsunuz ve diğer insanlarla fikrinizi paylaşmada sıkıntı çekmiyorsunuz. Bugün, cesur bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ahlaki etik duygularınız harekete geçecek gibi duruyor. Gördüğünüz veya duyduğunuz bir şey sizi kışkırtabilir. Devreye girip olaylara farklı bir şekilde bakmayı insanlara göstermek isteyebilirsiniz.

Bugün senin için birçok güzel şey gerçekleşebilir. Gergin hissettiren ve zaptetmesi zor heyecanının da varlığıyla tetikte olacaksın. Bu durumdan profesyonel hayatın adına faydalanabilirsin. Diğerleri ise karşına çıkan beklenmedik şeylerle başa çıkış yönteminden etkilenecek! Bu ilerlemek adına kendini kanıtlayabilmen için büyük bir fırsat!Günün erken saatlerinde biriyle bir miktar gerginlik ve sürtüşme yaşayabilirsiniz, ancak akşama doğru ortalık yatışacak gibi görünüyor. Gün yavaş yavaş ilerlerken, insanların daha esnek hale geleceğini ve sizin bakış açınıza daha anlayışlı ve daha ılımlı olduklarını göreceksiniz. Siz ne kadar gerçekçi ve düzenli olursanız hayatınız farklı alanları da büyümeye ve gelişmeye o kadar açık olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son birkaç aydır hayatınızda dönüm noktaları yaşıyorsunuz. Şu ana kadar arabayı sürerken aynalara çok fazla bakmadınız. Bugün birkaç saatliğine sessiz ve sakin bir yerde durup son birkaç aydır hayatınızda neler olup bittiğine bakmaya çalışmalısınız. Gerçekten bu yolda mı gitmek istiyorsunuz?

6 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalar, kazançlar öne çıkabilir. Finansal hareketlilik artıyor. Maddi birikiminizi arttırmak isteyebilir, ilişkilerde ise beklentilerinize daha çok önem verebilirsiniz. Bazı duygularınızı, bazı beklentilerinizi karşınızdaki kişilere dile getirmekten çekinmeyin. Uyumsuzluk ve anlaşmazlıklar kısa süreli mesafeleşmeleri getirebilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü kararlar alacağın bir döneme giriş yapıyorsun. İş hayatından memnun değilsen farklı sektörlere yönelmeye karar verebilirsin. Günlerinin kötü geçtiğini düşünsen de alacağın bazı haberler sana kendini iyi hissettirecek. Çocukları olan bir Başak burcuysan, onların sağlığına olan titizliğin artıyor. Spor ve beslenmelerine dair yeni düzenlemeleri araştırabilirsin.  

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi harcamalarınızı duygusal isteklerinize göre yapıyor olabilirsiniz. Gelecek kaygısı taşıyorsunuz ve kendinize hâkim olmuyorsunuz. İsteyin ve alın yalnızca dengede kalmaya çabalayın.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Cüzdanınıza ait konular gündeminizi oluşturabilir. Maddi kaynaklarınızı dengelemek isteyebilir ve yeni düzenlemeye gidebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak bitireceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Başkalarından alacağınız desteklerle çalışmalarınızı kolayca toparlayabilirsiniz. Anlaşmalara özen göstermelisiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün itibariyle 4 Mart'a kadar geleceğe yönelik hedefleriniz ve hayallerinizi gerçekleştirmek için planlamalar yapacaksınız. Bazılarınız için eğitim, seyahat, hukuk gibi konular biraz daha fazla gündeme gelecektir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zaman olduğu gibi, zamanlama her şeydir. Doğru anı beklemezseniz, umduğunuz yanıtı alamazsınız. Öyleyse sezginizi açın ve dilinizi tutun.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi gerçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz. 

6 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte keyifli bir günün tadına varacaksınız. Geleceğinizi şekillendirmeye başladınız veyerinizde ortaya çok yaratıcı çalışmalar çıkarıyorsunuz. Günlük su tüketiminizi arttırın.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. Ona gösterdiğiniz fazla ilgi bunaltıyor. Dargın olduğunuz birinden haber var. Karmaşık duygulardan uzaklaşmaya başlıyorsunuz. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza gelecek. Yeni birteklifi de alabilirsiniz. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edin. Enerjinizi açık havaya çıkarak ve yürüyüşler yaparak dengelemeye çalışın.

6 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 30" R
Ay
Balık
13° 44' 02"
Merkür
Koç
18° 36' 58"
Venüs
Boğa
05° 15' 08"
Mars
Koç
02° 23' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 51"
Satürn
Balık
16° 52' 24"
Uranüs
Boğa
22° 32' 42"
Neptün
Balık
29° 00' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 07"
Lilith
Başak
23° 43' 14"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>