Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ailen İle Sürekli İletişim Halindesin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 30%

Bugün bazı güçlü duygular ortaya çıkabilir. Sizi biraz sinir eden kişisel bir durum söz konusu olabilir. Bazı gerginlikler yaşanabilir. Bu endişeleri bugün ele almak sağlıklı olacak. Her şeyi içinize atmayın ve iyiymiş gibi davranmayın. Sevdiğiniz insanlara aklınızdan geçenleri anlatmanız önemli. Bugün şüpheleri gidermeye cesaretiniz varsa, her şey daha iyi olabilir.

Yaratıcı ruh halinde olabilirsiniz. Sanatsal yetenekleriniz işleri ele alabilir. Evinizin çevresinde çevre düzenlemesi yapmaya, güzel ağaçlar veya çalılar ekmeye karar verebilirsiniz. Evin içini yeniden dekore etmekle ilgilenebilirsiniz. Biraz resim yapabilir veya yeni bir duvar kağıdı asabilirsiniz. Parlak renklerden ve hoş şeylerden etkileneceksiniz. Yalnızca bilgisayarınızda çalışıyor olsanız bile, bir Web sayfası için tasarım yapabilirsiniz.

Bugün finansal açıdan iyi haberler alabilirsiniz. Siz para harcama konusunda stratejiler oluşturmaya başladıkça zihniniz çok hızlı çalışıyor. Eğer dikkatli olmazsanız, ödeme günü gelmeden paranızı harcayıp bitireceksiniz. Neden kazancınızı yarıya düşürmüyorsunuz? Yarısını düşük riskli ve uzun vadeli bir yatırım için kullanabilir diğer yarısını da istediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

Güne hükmeden uyuma tam anlamıyla minnettar kalacaksın. Geçtiğimiz birkaç günün çatışmacı ve uyumsuz modundan sonra, artık biraz dinlenebileceksin. Yorgun bitap hissediyorsun, unutma ki iyi şeyler için yoruldun. Ayrıca bugün insanların üzerine yüklediği yüklerden tamamen kurtulmak için karşına güzel fırsatlar çıkacak.Normalde herkesle iyi geçiniyorsunuz. Ama bugün biri sizi çileden çıkartabilir. Arkaplanda bazı sorunlar olabilir. Güç veya ün sizi uğraştıran şeylerden bazıları. Sıkıntı yaşasanız da, kendiniz için ayağa kalkın. Kimsenin sizi kurtarmaya gelmesini beklemeyin. Sizi en iyi savunan yine sizsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafa akarışıklıkları gündemde olabilir, özellikle de sezgilerine güvenen biriyseniz. Çevrenizdeki kişilerden biraz huzursuz edici bir elektrik alabilirsiniz. Altıncı hissiniz biraz rayından çıkmış ya da hissettikleriniz strese bağlı, yönsüz şeyler olabilir. Ya da her ikisi birden mümkün olabilir. Her durumda, yarın normale döneceksiniz. Dişinizi sıkın.

7 Ağustos 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısından itibaren karışıklığa düzen getirmekle ilgilenebilir, birden fazlave koşturmaca önünüzde olabilir. Kendi huzurunuz ve mutluluğunuz için can sıkıcı konuları görmezden gelmek isteyebilirsiniz. Saat 16.04'ten itibaren hızlı düşünüp hızlı harekete geçebilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Başak burcuyansan çalışanlarından daha özverili olmasını rica edebilirsin. Sosyal medyada çok fazla vakit harcadığını fark ediyorsun. Sosyal medya detoksu yapabilirsin. Fotoğraflarını ve videolarını düzenliyorsun. Alacağın yeni araba için ailen ile sürekli iletişim halindesin. Bu akşam satıcıdan bir haber alabilirsin.

7 Ağustos 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda kontrol dışı olaylar gerçekleşebilir. Bu tür gelişen konularda şartları çok zorlamadan hareket etmelisiniz. Projelerinizde bazı sonuçlanmalar olabilir. Yöneticilerinizle kuracağınız bağlarda daha özenli olmalısınız. Kariyer odaklı gelecek planları yapabilirsiniz. Eksik kaldığınızı düşündüğünüz, kendinize yatırım yapmanız gereken konulara önem vermelisiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı konularda acele karar vermemeye çalışın. İlişkileriniz sizin için kendinizi görmeniz açısından bir fark yaratabilir. Uğraştığınız işlerinizde farkındalık yaratabilecek sonuçlar çıkarabilirsiniz. Akşam saatlerinde koşullar daha yorucu olabilir. Düşüncelerinizi rahat bırakın.

7 Ağustos 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda verimli bir süreçten geçmektesiniz. Duygusal konulardaki belirgin çabanız neticesinde ilişkilerini her türlü alanda şifalandırmaya açık olabilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir sonraki y hedefinize ulaşmak için ihtiyacınız olan tek şey hayatınıza yakın zamanda girecek olan bir kişi. İş yerindeyseniz, burada yeni olmayan, ancak son zamanlarda farklı bir rol üstlenen birini arayın.

7 Ağustos 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahat edeceği sabah saatlerinde ikili ilişkileriniz ön planda olacaktır.Ay'ın Koç burcuna giriş yapacağı 16:05 itibariyle finansal konular önem kazanıyor. Venüs'ün Yengeç burcuna girişi ile arkadaşlık ilişkileriniz önem kazanıyor. Önümüzdeki günlerde sosyal çevrenizdeki kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın.

7 Ağustos 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgiliniz ile birlikte yeniden denemeye karar verebilirsiniz. İş yerinizdeki birkaç insanla tartışmaya girebilirsiniz, fakat her daim sakinliğinizi ve kararlılığınızı koruyun. Daha sağlıklı beslenmeye başlamanızda fayda var.

7 Ağustos 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün insanlarla kavgaya tutuşmamaya çalışın. Ancak ağız dalaşı ya da herhangi bir tür atışma kaçınılmaz ise bir köşeye sinip saklanmayın. Saldırının kaynağıyla yüzleşip yolunuza çıkan her kim ya da ne ise ona karşı durmanız büyük önem taşıyor. İçinizdeki savaşçıyı meydana çıkarırsanız ne kadar güçlü olduğunuza kendiniz de şaşıracaksınız.

7 Ağustos 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 54" R
Ay
Başak
28° 05' 37"
Merkür
Boğa
03° 18' 58"
Venüs
Boğa
23° 08' 05"
Mars
Koç
13° 30' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 10"
Satürn
Balık
17° 58' 13"
Uranüs
Boğa
23° 23' 14"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 17"
Lilith
Başak
25° 19' 54"
True Node
Koç
14° 55' 36"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>