Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sağlıklı Yaşama Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 80%

Bazı eğlencelere katılabilirsiniz. Yeni bir film izleme havasında olabilirsiniz. Veya en sevdiğiniz müzisyenlerin konserine gitmek isteyebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızı sizinle dışarı çıkmaları için davet edin. Ya da sevgilinizle şehir merkezinde güzel bir gece geçirin. Rahatlama modunda ve kendinizi yükselten bir enerji ile dolu olacaksınız. Sanatsal sunumlar çok hoşunuza gidebilir.

Aile üyeleri arasında bugün sinirler gergin olabilir. Herkesin kendi fiyaskolarıyla ilgilenmesi muhtemel ve çevrelerindeki insanların bunun için çok fazla sabrı yok. Kendinizi onların sorunlarını çözmek zorunda hissedebilirsiniz ve herkesi dışarı çıkmaya, eğlenmeye ve bu sıkıntıdan kurtulmaya teşvik ederseniz bu en iyisi olabilir. Yarın işleri düzeltmek için çok daha iyi bir gün olacak.

Sonunda, harika bir gün! Liderlik becerileriniz bugün çok daha önemli olacak. Eğer bir ekipten sorumluysanız, bir işin başında veya bir orkestranın şefiyseniz ekibinizdeki insanlarla doğrudan konuşun. İnsanlar sizi ciddiye alacak bu da bitmeyen bazı zorlu problemleri çözmenizi sağlayacak.

Vakit ayırmak ve ilgilenmek istediğin bir konu varsa, bugün bunu gerçekleştirmek için harika bir gün. Macera heyecan, yaratıcı akış ve enerji getirir. Bir Yay olarak, bunlar senin için olmazsa olmazdır! Sanatsal bir doğan var ve devam eden dürtü ruh sağlığın için önem teşkil ediyor. Bugün yeni bir şey dene mesela. Daha önce gitmediğin bir yere gitsen bile aradığın adrenalini bulacaksın!Çok yakın olduğunuz birisiyle yaşadığınız geçici bir ayrılık, özelllikle de son birkaç hafta boyunca, o kişiyle yaşadığınız güzel zamanları düşünmenize neden olabilir. Bir noktada onunla telefonda görüşmeniz muhtemel. Etrafınızdaki herkese karşı oldukça sıcak ve şefkatli hissediyorsunuz ancak bir parça da üzgünsünüz; hele de o uzaklarda yaşayan yakınlarınız aklınıza geldiği zaman. Onlara telefon etmeye ne dersiniz? Sesinizi duymaktan memnun olacaklar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinizin çoğunu halledebileceğiniz değil de eğlenip vakit öldüreceğiniz bir gün. Elinizdeki işlere ne kadar odaklanmaya çalışırsanız çalışın, döndüğünüz her köşede dikkatinizi dağıtacak bir şeyler göreceksiniz. Mesajlaştığınız bir kimse size espriler ve notlar gönderiyor ve arkadaşlarınız ise çıkacakları bir çeşit gezintiye sizin de katılmanız için başınızın etini yiyor olabilir. Teslim olun bari...

7 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde zihnen dağınıklık ve dalgınlıklar yaşayabilirsiniz. Güne dair planlarınız değişebilir, bozulabilir. Rahatlamak ve sorumluluklardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Ev içindeki yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendindeki değişimi fark ediyorsun. Yorucu geçen günlere değiyor. Yaptığın sporun karşılığını almaya başlayabilirsin. Fit bir görünüm elde etmek seni mutlu ediyor. Çocuk sahibi bir Başak burcuysan onların beslenme düzenine daha fazla dikkat etmek isteyebilirsin. Onlarla mutlu vakit geçirebilirsin.

7 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakladığınız, gizlediğiniz konuların ortaya çıkmasıyla ilgili sizi şaşırtan gelişmeler yaşanabilir. Harekete geçmekte zorlanıyorsanız zamana bırakarak güç toplayabilirsiniz. Bugünü düşünmeye ve ne yapacağınıza net bir şekilde karar vermeye ayırın.

7 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Yay’da ilerleyen Ay, evinizle ve ailevi konularla daha yakından ilgilenebileceğinizi gösteriyor. Ancak evde daha sabırlı ve dengeli de olmaya bakmalısınız.

7 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda hayat bir miktar risk içeriyor bu sebepten ötürü de doğru zaman içinde bulunduğunuz zamandır.

7 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dürtüsel tarafınız kontrolü ele almak istiyor ve buna izin vermelisiniz! Dürtülerinizi olabildiğince serbest bırakın ve kendinizi çok fazla disipline etmemeye çalışın. Bütün gün pijama mı giymek istiyorsunuz? Tadını çıkarın!

7 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gezegeniniz Merkür, geri hareketini yapıyor. Kazanç fırsatları ve değişkenliği size motivasyon kazandıracak. Kişiliğinizi ön plana çıkaracak işlerden kazanç sağlamaya başlamak için, kolları sıvamalısınız. 

7 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sürprizlere hazırlıklı olun. Neyin ne zaman nasıl olacağını bilemiyoruz. Evrendeki her şeyi boşuna kontrol etmeye çalışmayın. Sizin otoritenizin veya düzenlemelerinizin dışında olaylar olması da gayet normaldir. Önemli olan karşılama şekliniz. Açık olun. Fırsatlara açık olun. Her gelen teklifi kestirip atmayın. İş hayatınız ve günlük rutinlerinizde başarılı olacaksınız.

7 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki bazı sorunları çözmek için partneriniz ile birbirinize zaman tanıyın. İş yerinizde çok çalışmaya ve çabalamaya devam etmelisiniz. Bugün insanlara karşı çok cömert ve anlayışlı olacaksınız.

7 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yeni başlatmayı düşündüğünüz bir duygusal ilişki ya da ilişkilerinizde yolunda gitmeyen bazı şeyler varsa onları düzeltmek için harekete geçerseniz kazançlı çıkarsınız. İş konusundaki endişe ve kuruntularınız bugün tetiklenebilir ve bu durumda sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Bu yüzden bilimsel verilere ve gerçekçi bilgilere dayanan sonuçları gözden geçirmeli ve mümkün olduğunca riske girmekten kaçınmalısınız. Umut bağladığınız bazı para kaynaklarında hareketlenme var.

7 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 17' 22" R
Ay
Akrep
11° 33' 22" R
Merkür
Boğa
08° 26' 59"
Venüs
Boğa
27° 34' 31"
Mars
Koç
16° 14' 45"
Jüpiter
Boğa
29° 02' 16"
Satürn
Balık
18° 12' 01"
Uranüs
Boğa
23° 35' 46"
Neptün
Balık
29° 28' 18"
Plüton
Kova
02° 01' 10"
Chiron
Koç
21° 47' 57"
Lilith
Başak
25° 43' 55"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 22/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>