Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İsteklerin ve Hayallerinden Ödün Vermiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Biraz kafanız karışmış olabilir. Bu durumda derin bir nefes alın ve yavaşlayın. Çılgına dönmeniz size hiçbir şey kazandırmaz. Kalbiniz ve aklınız her yönde çalışıyor, bu yüzden sakinleşmek için elinizden geleni yapın. Özel bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünmeyin. İşleri zorlaştırmak sadece sizi sinirlenmenize ve zamanınızın boşa gitmesini sağlar.

Güç sorunları ile meşgul olabilirsiniz. Bazen, kaderinizdeki kariyerin söylediklerini duymak için çok fazla çalışmakla meşgul oluyorsunuz. Bu küçük görevlerle absorbe edilmeye meyillisiniz ve büyük resmi çizebilmek için kendinize zaman ayırmıyorsunuz. Uzun vadeli hedeflerinizin bir listesini yapmaya çalışın. Şu anki durumunuzun size yardımcı olup olmadığını veya size zarar verip vermediğini görün. Rahatlamak için biraz kendinize zaman ayırmayı da unutmayın!

Entelektüel veya ruhani konulardaki düşünceleriniz yavaş yavaş değişiyor mu? Eğer öyleyse, bu değişim sizi korkutmasın. Geleneksel değerler ve fikirler bugün size özellikle çekici gelebilir bu yüzden direnciniz de her zamankinden daha güçlü olabilir. Fakat biliyorsunuz ki sonsuza dek aynı kalamazsınız. Bugün kendinize bir mola verin. Yarın rutin hayatınıza ve değişim maceranıza geri dönersiniz.

Bugün biraz alıngan ve hassassın. Bazen insan gruplarıyla iyi anlaşabiliyorsun, bazen de kendine özel vakit ayırmak istiyorsun. Şu anda çevrende insan istemiyorsun. Kişisel alana ihtiyacın var. Belki de biraz meditasyon sana iyi gelir. Veya en sevdiğin parçaları dinlemek şarjını doldurabilir. Kendine zaman ve alan tanımalısın.Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Eğer dikkat etmezsenizi kendinizi daha sonra pişman olacağınız bir şeyler yaparken bulabilirsiniz. Kilo vermeye çalışıyor olabilirsin. O çikolatalı kek seni market rafından çağırıyor olabilir. Her türlü cazibeye direnmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ama eğer o kiloları verirsen, kendini çok fazla cezalandırma! Bazı günlerde bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek zor oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seni gerçekten çok az insanın anladığını düşünebilirsin. Kendi düşüncelerini ve nasıl işlediklerini, duygusal olarak ne durumda olduğunu insanlara anlatmaya çalışsan da çevrendekilerin hala daha senin nasıl hissettiğini anlamamaya devam ettiğini ve empati kurmadıklarını görebilirsin. Fakat mesele şu ki kendini ancak sen anlayabilirsin. En büyük destekçin de kendin olmalısın. Herkesin senin hakkında her şeyi anlaması ve bilmesi şart değil. Bir miktar gizemli bir hava; aslında tam da seni çekici kılan ve harika yapan şey bu.

8 Ağustos 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Aslan burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Yeni Ay arka planınız, kontrol dışı alanınız olan 12. evinizde gerçekleşeceği için bugün hayatınızın bazı alanlarında elinizde olmayan durumlarla karşılaşabilir, iradeniz ve müdahaleniz olmadan gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kadersel deneyimlerin arttığı bir süreç olacaktır.

8 Ağustos 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına dair yeni kararlar alırken, isteklerin ve hayallerinden ödün vermiyorsun. Emeklerinin hiçbir zaman boşa gitmesini istemiyorsun. Bugün, olumlu tavrını ve neşeli hallerini çevrene yansıtmayı başaracaksın. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Başak burcuysan, evlilik fikri, aklında iyice yer etmeye başlayabilir ve bu konu hakkında sevgilinle konuşmalar yapabilirsin.

8 Ağustos 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi imkanlarınıza müdahale etmek isteyebilirler. Fikir alışverişine açık olabilirsiniz. Ama karşınızdaki aileniz de olsa, hayatınıza etki edecek olan sizin kararlarınız olmalıdır.

8 Ağustos 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aslan burcundaki yeniay pek çok alanda değişim enerjisi getirmekte. Bu durum özellikle gizli kalan şeylerin aniden ortaya çıkmasına işaret edebilir.

8 Ağustos 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan kendinizi ifade etmek beraberinde ilişkisel düzeyde kıskançlık yaratabilir, neyi elde ederken nelerden vazgeçtiğinizi fark etmek size iyi gelebilir.

8 Ağustos 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

8 Ağustos 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlk önce kendinizi düşünmek bencilce geliyorsa, siz  iyi değilken başkalarına iyi gelemeyeceğinizi düşünün. İnsanlar uygun olmadığınız vakitlerde sizden ricalarda bulunursa, yapamayacağınızı söylemekten çekinmeyin.

8 Ağustos 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi kısıtlanmış duygusuna kapılmış gibi hissedecek; düşüncelerinize belli bir mesafe ve disiplin getireceksiniz. Paylaşımlarınızda savunma mekanizması geliştirdiğiniz için, sizinle kimse tartışmak istemiyor.

8 Ağustos 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz.

8 Ağustos 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte ilişkinizin geleceği hakkında konuşacaksınız. Yeni birarayışındaysanız, bugün karşınıza harika fırsatlar çıkacak. Yakın arkadaşlarınız ile birlikte eğlenceli bir tatile çıkmak isteyeceksiniz.

8 Ağustos 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeniay bilinçaltı evinizde gerçekleşiyor. Dolayısıyla sizin için yeni farkındalıklar getiriyor ancak bunları görmeniz zor olabileceğinden içsel çalışma gerektiriyor. Kendinizle yüzleşmeli, bunun için gerekirse yalnız kalmalısınız.

8 Ağustos 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 39' 26" R
Ay
Terazi
08° 27' 14"
Merkür
Boğa
04° 30' 43"
Venüs
Boğa
24° 12' 39"
Mars
Koç
14° 10' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 33"
Satürn
Balık
18° 01' 39"
Uranüs
Boğa
23° 26' 17"
Neptün
Balık
29° 24' 40"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 54"
Lilith
Başak
25° 25' 43"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>