Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yenileneceksin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk biraz uzak bir kavram gibi gelebilir sana. Ancak değişimin eşiğinde olduğunu unutmaman gerekecek. Aşka dair kapıları kapatmaman en önemlisi. İnsanlarla iletişime açık olabilmelisin.

Bu kadar mütevazi olmamanız konusundaki uyarıları dikkate almanızda yarar var. Çalışma yaşamınızda gerçekleşen istikrarda büyük pay sahibisiniz. Bunun size sık, sık hatırlatılması düşündüğünüz kadar gereksiz olmayabilir.

Yenifikirleri hakkında yaratıcı düşünceler üretebilirsin bugün. Bunları zamanında daha doğru bir biçimde değerlendirmek için acele etmemek önemli olacak o yüzden. Düzgün bir hareket planı hazırlamak, yenifikirlerinin daha da kalıcı olmasını sağlayabilir çünkü.

Arkadaşlarınla birlikte daha çok zaman geçirmek isteyebilirsin bugün. Aktivitelerini buna göre düzenlemek senin için iyi olacak o yüzden. Birlikte gireceğiniz ortamlar ve eğlenceli konular sana çok daha iyi bir enerji katabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal dünyan bugün daha da genişleyebilir. Hatta bu sayede kendini geliştirmek için daha özgür düşünmeye, daha yeni fikirler bulmaya başlayabilirsin. Zihnini farklı konulara açmanın faydasını göreceksin bugün.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün hiç beklemediğiniz haberler alabilir ve büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle aranıza mesafe girmesine neden olan bu hayal kırıklığı bir süre etkisini gösterecek. Olumsuz havayaı dağıtmak için kendinizi biraz şımartmaya izin verin.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde artan tempo seni fiziksel olarak yorabilir. Fakat verimin yüksek. Bugün başarılı projelerin altına imzanı koyabilirsin. Yenilenmek için büyük çaba sarf ediyorsun. Duygularını, biraz daha açığa çıkarabileceğin bir gündesin. Eğer evli bir Başak burcuysan, eşinle arandaki problemleri çözmek için aradaki kişileri diskalifiye edebilirsin.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize çeki düzen vermeye hayat görüşünüzden başlayabilirsiniz. Sabit fikirli olduğunuz bazı konularda kırılmalar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizin bu yöndeki desteği size yanlış bildiğiniz bazı doğruları gösterebilir. Kendiniz için yenilikler peşinde olun.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftaya aklınızdaki taze fikirlerle başlayabilirsiniz ancak atacağınız adımlar için uygun fırsat bugün çıkmayabilir. Sabırlı olmanızda fayda var. Bugün alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar beklentilerinizi karşılamayabilir. Sağlık problemleri yaşıyorsanız, özellikle dikkat etmelisiniz. Özellikle yiyeceklerinizin son kullanma tarihlerine bakmayı ihmal etmeyin. Kendinizle daha fazla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkan yeni fırsatları değerlendirmekte gecikebilirsiniz. Kararsızlığınız önünüzdeki en büyük engel. Seçeneklerinizi sadeleştirmeniz gerekebilir.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seni gerçekten çok az insanın anladığını düşünebilirsin. Kendi düşüncelerini ve nasıl işlediklerini, duygusal olarak ne durumda olduğunu insanlara anlatmaya çalışsan da çevrendekilerin hala daha senin nasıl hissettiğini anlamamaya devam ettiğini ve empati kurmadıklarını görebilirsin. Fakat mesele şu ki kendini ancak sen anlayabilirsin. En büyük destekçin de kendin olmalısın. Herkesin senin hakkında her şeyi anlaması ve bilmesi şart değil. Bir miktar gizemli bir hava; aslında tam da seni çekici kılan ve harika yapan şey bu.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gizli konuları başka biriyle tartışmak şu anda size çekici gelebilir. Öte yandan, ilginizi çeken konunun neden gizli tutulduğu konusunda kendinize karşı dürüst olmanız gerekebilir. Bazı şok edici fikirler, umut verici olsa da, muhtemelen başarısız olma ihtimalini de içinde taşır. Eğer bir şeylerin ters gitmesinden çekiniyorsanız, çözüm sessiz kalmak değil aksine, daha fazla insanla konuşmak olacaktır.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusundabirliği içinde olacak ve fikirlerinizin benimsendiği şartları sunacaksınız. Bildiğiniz konularda ısrarcı davranarak kendi sisteminizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aile ve ev hayatınızla ilgilenebilirsiniz. Ama bazı sorunlar gerçekleşebilir. Ayrıca içe çekilme, ruhsal çalışmalar yapmak size iyi gelecektir. Seyahat, eğitim, hukuk konularında otorite engeliyle ya da sağlık problemlerinden dolayı aksamalar gerçekleşebilir. Akşam saatlerinde aşk, tatil, eğlence, hobi ya da çocuk konularıyla ilgilenebilirsiniz.

8 Ağustos 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularınıza akıllıca yorumlar getiriyor ve iletişim konusunda başarılı kompozisyonlar çiziyorsunuz. Girişimciliğinizi farklı konular üzerinde de denemek istiyorsunuz. Bugün, riskler konusunda dikkatli olmalısınız.

8 Ağustos 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 54' 17" R
Ay
Terazi
11° 30' 35"
Merkür
Boğa
04° 52' 09"
Venüs
Boğa
24° 31' 37"
Mars
Koç
14° 21' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 11"
Satürn
Balık
18° 02' 39"
Uranüs
Boğa
23° 27' 10"
Neptün
Balık
29° 25' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 40"
Lilith
Başak
25° 27' 25"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>