Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sağlıklı Beslenmeye Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 30%

Yeni fikirlere olan ilginiz bugün normalden daha güçlü. İnsanların söylediklerini dinleyin ve tanıştığınız her insandan bir şeyler öğrenebileceğinizi unutmayın. Karşılaştığınız her durumdan bir ders çıkarabilirsiniz. Beyninizi vücudunuzun diğer kısımları gibi düzenli olarak çalıştırın. Bunu yapabilmek için, ona hep istediği gibi günlük olarak uyardığınızdan emin olmalısınız.

Bugün ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Gezegenlerin enerjileri, yolunuza önemli birini çıkarabilir. Size profesyonel olarak yardım edebilecek bir meslektaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişi kariyer değişikliği hakkında bazı yararlı önerilerde bulunabilir. Fikirlerini göz ardı etmeyin, çünkü bu tavsiye faydalı olabilir. Bazen kendi başınıza çok fazla mücadele ediyorsunuz. Arada bir küçük yardım almakta yanlış bir şey yok!

Eğer bir avukatsanız, bugün sizin için harika bir gün. Özellikle de para konularında başkalarının çıkarlarını savunmak için daha iyi bir gün olamazdı. İnsanlar sizi görüşmelere davet edecek çünkü en zorlu anlaşmazlıklarda bile bir ara yol bulabiliyorsunuz. Kendi kendini savunan insan aptal görünür, bu doğru fakat bugün kendi hayatınızda ara buluculuk becerilerinizi kullanmak için harika bir gün!

Nedense içinde bulunduğun duruma pek uyum sağlayamıyorsun. Bir şeylerin nasıl yapılması gerektiğiyle ilgili olarak fikirlerinde çok da ısrarcı olma. Başkalarının de fikirlerine saygı duy. İnsanlara senin fikirlerine uyum sağlamak çok kolay gelmiyor olabilir. Metotları farklı olabilir, ama bu onlarınkini seninkinden daha iyi ya da daha kötü yapmaz.Kendini tez canlı hissediyor olabilirsin ve dışarı çıkıp görünür olmak konusunda epey arzulusun; fakat görev ve sorumlulukların seni engelliyor. Önemsediğin birisi senden bir iyilik yapmanı isteyebilir -her ne kadar yardım etmek istemesen de edeceksin. Öfkeni yansıtma, sadece işi hallet ve kişinin teşekkürlerini kabul et. Akşam ise, yıldızların altında uzun bir yürüyüşe çık.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey kontrolünüz altındaymış ve dünyanın merkezinde gibi hissediyorsunuz. Yapamayacağınız hiçbir şey yok. Bu, yeni bir projeye başlamak veya yaratıcı bir çalışma yürütmek için harika bir zaman olacak. Başarılı olmaktan başka çareniz yok, ancak kendi yolunuza çıkmamaya dikkat etmelisiniz. Bazen kendiniz en büyük düşmanınız olabilirsiniz. Sadece kendinize inanmanız ve onları gerçeğe dönüştürmek için hayallerinizin doğrultusunda güvenle ilerlemeniz gerektiğini bilin.

9 Ağustos 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kaygı ve panik durumlarına dikkat etmeli, karanlık duygu ve düşüncelerden uzaklaşmaya çalışmalısınız. Sağlıkla ilgili rahatsızlıklar gündeme gelebilir. Çocuklarınızla ilgili daha çok çaba içinde olabilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Başak burcuysan çocuklarının sağlıklı beslenmesine dikkat edebilirsin. Gün içinde öğünlerde yiyeceklerini belirliyorsun. Kendi ihtiyaçlarını göz ardı edebilirsin. Hafta sonunu iyi değerlendirmelisin. Yakın akrabalarından aldığın ilginç yatırım tavsiyelerini değerlendirmeye başlayabilirsin.

9 Ağustos 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimsel anlamda kendinizi net bir şekilde ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bugün ilişkilerinize biraz ara vermeniz ve kendinizi geri plana çekmeniz yararınıza olacaktır. Kendinizle vakit geçirmek hayattaki en büyük lükstür. Karamsarlık yaşamak yerine kendinizi keşfetmeyi tercih etmelisiniz. Sanatsal konulara yönelmek bugün size rahatlatabilir. Yılmadan korkularınızın üzerine gidin.

9 Ağustos 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Mars Koç'ta birleşirken kazalara ve sağlıkla ilgili konulara dikkat etmek gerekiyor. Fiziksel açıdan riskli koşullardan kaçınmalısınız.

9 Ağustos 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük şeylerle mutlu olmak, büyük şeylerin ise ideal olarak peşinden gitmek, ve iç huzuru yakalamaya cesaret etmek için uygun bir gün.

9 Ağustos 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam etkiler alırken, yeni bir flört teklifi alabilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sizi tatmin edici konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler ve seyahatler alanında istediklerinizi daha rahat elde edeceğiniz bugün, internet sitenizi düzenleyebilir, yakın çevre ilişkilerinize de vakit ayırabilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşınıza daha önceden verdiğiniz bir sözü son dakikada tutmamanız kötü bir davranış örneğidir. Bunun karşılığında arkadaşınız sizinle arasına mesafe koyarsa şaşırmayın, yaptığınız bunu hak etmenize neden oluyor.

9 Ağustos 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Koç burcundaki seyahatine devam edecek.Kredileriniz, borçlarınız ve gelir paylaşımı ile ilgili konular ön planda olacaktır. Ay'ın Mars ile kavuşumu bütçe yönetimi yapmanın kolay olmayacağını gösteriyor. Finansal destek arayışına girmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

9 Ağustos 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

9 Ağustos 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte çok eğlenceli ve tutkulu bir gün geçireceksiniz. İş ortamınızdan çok sıkıldınız ve yeni arayışlar içine girmek istiyorsunuz, fakat uygun zamanı beklemelisiniz. Kafanızı karıştıran bazı sorunlar varsa, en yakın hissettiğiniz insanla konuşun.

9 Ağustos 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendiniz iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, herkesten çok çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz. maddi konularda yüksek hedefleriniz var.

9 Ağustos 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 42' 11" R
Ay
Aslan
19° 42' 47" R
Merkür
Koç
29° 10' 39"
Venüs
Boğa
19° 09' 45"
Mars
Koç
11° 02' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 27"
Satürn
Balık
17° 44' 59"
Uranüs
Boğa
23° 11' 60"
Neptün
Balık
29° 18' 51"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 27"
Lilith
Başak
24° 58' 25"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>