Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günlerde ilişkinize bir hareketlilik getirmeniz gerekiyor. Sevgilinizin bazı sorunları olduğu açık, ama sizin tek işiniz onun sorunlarını çözmek, onu teselli etmek olmamalı.

İş ortamınız sizden memnun, fakat bu memnuniyet tek taraflı gibi görünüyor. Yakında yeni birteklifi daha alabilirsiniz. Bu birdeğişikliği değil, ek birönerisi olabilir. İş yaşamınızdaki yükselişinizi sürdürüyorsunuz.

Yatırım konularında bazı gelişmeleri beklemeniz gerekiyor. Yapmaya hazırlandığınız yüklü harcama sizi fazla korkutmuyor. Karşılığında elde edecekleriniz oldukça doyurucu.

İnsanları sevmeniz, ilişkilerinize özen göstermeniz iyi ama hakketmeyen ilişkilere de çok anlamlar yüklemekten vazgeçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde birbirinden farklı pek çok insan var. Hepsiyle iyi ilişkiler içindesiniz. Ama bu farklı kişileri bir araya getirme ısrarcılığınız biraz zorlama gibi görünüyor. İnsanların kendi seçimlerine razı olmak durumundasınız. Sabah saatlerinde yapacağınız bir program, ancak akşama doğru gerçekleşecek. Yakınlarınızdan biriyle ilgili sevindirici bir haber alabilirsiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 10:29 Ay-Güneş arasında oluşan görünüm meseleleri artı ve eksileriyle ele almanızı sağlar. Acele etmeyip, bilinçli düşünürseniz doğru karar verirsiniz. Saat 14:42 Ay-Pluto görünümü, aşkta tutkuların etkin olmasını sağlıyor. Problemli bir ilişkiniz varsa, kızarsınız, sıkılırsınız ancak vazgeçmeniz zordur. Ben derim ki, bu ilişkiden ne kadar eminsiniz? Kendinizi iyi tanıyorsanız, yaşadığınız ilişkinin adını net olarak koyabilirsiniz. Saat 19:03 Ay-Merkür görünümü, finansal duruma göre ihtiyaçlarımızı almanın önemini vurguluyor. Başkalarıyla her türlü parasal ilişkimizde akıllıca hareket etmekte yarar var. Saat 22:37-10 Haziran saat 07:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde, başkalarından destek görmekte, kendi arzularınızı tatmin etmekte, istediğiniz gibi hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşınız veya bir tanıdığınızla ilgili olan bazı meseleler üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yardımcı olmanız pek mümkün olmadığı için sıkılabilirsiniz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerin konusunda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Söyleşi gibi bilgi verilen aktivitelere katılabilirsin.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde sevindirici gelişmelerin yaşanacağı özel hayatınızda da birtakım güzel gelişmelerin olabileceği sürprizli bir gün. Partnerinizin uzun süreden beri uğraştığı işi ile ilgili kazandığı bir başarı evde bayram havası esmesine neden olabilir. Aile hayatında ise bazı sorumluluklarınızda artış yaşanabilir.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan daha yoğun bir gün olabilir. Aynı zamanda gizli kalan şeylerle de karşılaşabilirsiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir gün. Partnerinizle uzun doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Pozitif enerjinizi dışa vurmak istiyorsunuz. Uygun zamandasınız.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmek için çaba ve gayret göstermelisiniz. Zira kendinizin de en ummadığı bir zamanda taşıp patlayabilirsiniz. Konsantrasyon gerektiren işlere odaklanmalısınız.

9 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahatlerinizi ve planlarınızı devreye sokun. Bir para işiniz varsa sabah saatlerinde bu konuya çözümsel yaklaşabilirsiniz. Gün boyunca kalbiniz sizi doğru yönde destekleyecek.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda seyahat eden Ay, ortak paylaşım ve maddi konularda size endişe taşıyabilir. Yatırım yaparken hızlı kararlar almaktan kaçının. Tüm planlamayı detaylı bir şekilde hazırlamalısınız. Zira ani aldığınız kararlardan dolayı pişman olabilirsiniz. Annenizle tartışmaktan kaçının.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

9 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 07"
Ay
Kova
24° 57' 27"
Merkür
Koç
17° 51' 50"
Venüs
Boğa
03° 38' 07"
Mars
Koç
01° 22' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 25"
Satürn
Balık
16° 45' 42"
Uranüs
Boğa
22° 28' 11"
Neptün
Balık
28° 58' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 44"
Lilith
Başak
23° 34' 30"
True Node
Koç
15° 20' 60"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>