Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizle güzel bir gün geçireceksiniz. Sevgiliniz size bugün bir sürpriz yapacak ve bu çok hoşunuza gidecek. Sizden kendisiyle ilgili bir takım isteklerde bulunması olası.

İş hayatınızda sıradan ve sıkıcı bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızla fazla muhabbet ediyorsunuz. İşlerinizin bu yüzden aksaması amirinizle aranızın açılmasına sebep olabilir.

Para konusunda bugün değişik bir yol izleyeceksiniz. Harcamalarınızı kısıtlama yoluna gidecek ve para biriktirme konusunda önemli adımlar atacaksınız.

Bugün davranışlarınızı kontrol etmeyi bilmelisiniz. Bazı kimselerle ağız dalaşına girebilir ve sinirlerinizi yıpratabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık konularında bazı endişeler, bir uzman desteği ile daha serinkanlı değerlendirmelere dönüşecek. Kısa da olsa, buna bir süre zaman ve enerji harcamanız gerekecek. Bugünlerde iletişim konularında bazı tıkanmalar söz konusu. Bununla ilgili olarak, muhtemelen yapacağınız kimi görüşmelerden, beklentinizin altında kazançlarla çıkabilirsiniz.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda hareketini sürdürüyor. Pozitif etkiler aldığınız bir gündesiniz. Sosyal yönünüz ön planda olabilir. Dostlarınızla planlar yapabilirsiniz. Şansınızın bir anda döndüğüne şahit olabilirsiniz. Olumlu bir gün sizleri bekliyor. Ayrıca bugün Venüs-Jüpiter arasındaki güzel açı da aktifleşiyor. Maddi konularınızda pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Borçlarınızı, kredi ödemelerinizi yapabileceğiniz miktarda paralar elinize geçebilir. Miras konunuzla ilgili lehinize durumlar oluşabilir.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karışıklıklara son veriyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Öncelikle yeni biranlaşması üzerinde çalışıyorsan çevrendeki insanlara güven vereceğini söylemeliyim. Düşüncelerini tam anlamıyla ifade edemeyebilirsin. Gökyüzü özel hayatında bazı yanlış anlaşılmalar ya da karışıklıklar söz konusu olabileceğine işaret ediyor. Sosyalleşmek senin için hiçbir zaman zor olmadı fakat bugün girdiğin ortamlarda aşkı da bulabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, sorunların ana kaynağına inmek isteyeceksin. Yeniden toparlamak, düzenlemek için büyük bir özveride bulunacaksın. Bugün alacağın elektronik bir eşya ya da değişim varsa sözleşmelerini, lisansını iyice kontrol etmende fayda var.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı bazı gerçekler karşınıza çıkabilir. Şartlar ve durum ne olursa olsun gerçeklerle yüzleşmeye her zaman hazır olmalısınız.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal gruplar, arkadaşlıklar içinde olmak hoşunuza gidebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili duygusal bir değişim içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Üstlerinizle birlikte çalışmalar yapabilir, işe karşı yaratıcılığınızı onlarla paylaşma fırsatı bulabilirsiniz. Birlikte olduğunuz arkadaş gruplarında daha koruyucu ve hassas davranmanız söz konusu olabilir.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla eleştirel tavrınızdan uzak durursanız daha da mutlu olabilirsiniz. İşinizde ise küçük detayları görmek sizi rakiplerinizden daha ön plana çıkartabilir.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Daha pozitif düşünmeye başladınız. Hayattan ne istediğinizi fark ettikçe daha rahat adım atabiliyorsunuz. Kariyer hayatınızda yeni alternatifler gündeminize gelebilir. Yeni olanaklar kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacaktır. Evliliklerde bazı sıkıntılar söz konusu olabilir.

9 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu hukuki konular, yurtdışı alanında gelişmeler yaşanabilir. Yüksek öğrenimde bölüm tercihi dönemindeyseniz kararlar netleşebilir. İletişim ihtiyacı yüksek , telaş ve gerginlikten kaçınmak faydalı olur.

9 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim sayesinde maddi anlamda yatırım yapmak sizin açınızdan akıllıca olacaktır. Diğer yandan estetik yaptırmak, saç boyatmak, güzelleşmek için bu dönemden yararlanabilirsiniz. Minik operasyonlar ve ameliyatlar için de uygun bir gün. Spiritüel konular ilginizi çeker. Burç burç yorumları günlük burç yorumları Jüpiter Perşembe Venüs

9 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

9 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 40' 55" R
Ay
Oğlak
28° 51' 58"
Merkür
Koç
16° 59' 44"
Venüs
Boğa
01° 19' 31"
Mars
Balık
29° 55' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 01' 08"
Satürn
Balık
16° 35' 56"
Uranüs
Boğa
22° 21' 44"
Neptün
Balık
28° 54' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 26"
Lilith
Başak
23° 22' 01"
True Node
Koç
15° 21' 02"
Son Güncelleme : 30/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>