Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gündelik hayatını planlıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Kalbiniz bugün muazzam derecede geniş ve aydınlık hissediyor. Kendinizi hemen hemen gözünüze çarpan herkesle flört ederken bulabilirsiniz. Kalbinizin gerçek ışığını ortaya çıkarmasını sağlayın. Kendinizi çok özgür hissediyor olabilirsiniz, bu yüzden de birçok sevgi ve şefkat kaynağı aramak istiyor olabilirsiniz. Sınırlara saygılı olduğunuzdan emin olun, ancak böyle gibi bir günde bu her zaman olduğundan daha zor olabilir.

Yakın bir arkadaşınız ya da aile bireylerinden biri kötü bir ruh halinde olabilir ve bu yüzden dünyanın başaçıkılabilecek en uyumlu insanı gibi davranmayabilir. Arkadaşınız sorununu anlatmaya var gücüyle direnebilir ve bu durum sizi sinirlendirebilir. Bugün, arkadaşınızın direncinin çok yüksek olduğunu ve sizin bu konuda yapabilecek bir şeyiniz olmadığını unutmayın. Rahibe Teresa yanınızı susturun ve yardımcı olamadığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Yapabileceğiniz en iyi şey, arkadaşınızı, sorunlarını tek başına çözebilmesi için yalnız bırakmak olacaktır.

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Duygularının uzun bir tatile ihtiyacı olduğunu düşünüyorsun. Bugün, sadece tek bir şey yapmak istiyosun...şapşallık olabilir mi? Çevrendeki herkese esprilerle takılabilirsin! Yaşamın sunduğu bütün neşeyi benimsemek için harika bir gün. Gerisi ise zaten boş!Daha açık görüşlü olmaya çalışmanız gerekebilir. İnançları sizden oldukça farklı olan bir grup insanın etrafınızı çevirdiği bir sosyal etkinliğe katılabilirsiniz. Başka bir dine mensup tanıdıklarınızla sohbet edebilirsiniz. Ya da başka bir millete mensup insanlarla tanışabilirsiniz. Bu farklılıkları kucaklayın. Diğerlerinin mutlu bir şekilde yaşama sırrını öğrenip bakış açılarına saygı duyun. Aklınıza yatan bazı sohbetler size ilham verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayallerini gerçekleştirmek için yaratıcı yöntemler geliştirebilirsin. Kendini ve yeteneklerini tanıtmak için yeni bir web sayfası tasarlamak için ilham gelebilir. Mesajlarının istediğin yere ulaşması için yaratıcı bir yöntem olabilir. Ya da imajını yenilemek isteyebilirsin. Yeni kıyafetler alabilir ya da seni farklı gösterecek yeni bir saç stili deneyebilirsin. Rol yapmanın ve bunları deneyimlemenin tadını çıkar!

1 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 02:07'de boşluktaki Ay, Terazi burcuna geçiyor. Sabah saatlerinde sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var. Halsiz hissedebilirsiniz. Devamında Merkür-Uranüs arasındaki olumlu açı sayesinde aşk hayatınızda aniden yaşadıklarınız sizi çok mutlu edecektir. Akşam oluşan Venüs ve Satürn arasındaki pozitif etkiyle ise sevdiğinizle aranızdaki ilişkinin giderek ciddiyete doğru ilerlediğini hissedebilirsiniz. Köklü bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik hayatını planlıyorsun!Mecburiyetler bazen elimizi kolumuzu bağlar. İşte bugün de öyle bir gün. Hayatı akışına bırakmak istesen de yapman gerekenler var! Yakın çevrendeki, varsa kardeşlerinle ilgili sorumluluklar, işle ilgili kısa yolculuklar, yabancıları içeren konulardaki sorumluluklar için hafta içini programını düzenlemek ve biraz çalışmak durumunda kalabilirsin. Olayları kişiselleştirmemen gereken bir döneme giriyorsun. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinle bazı konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Uzun zamandır kendini ihmal ettiğinin farkında mısın? Plates, yoga ya da resim türünden kurslara kayıt yaptırmaya ne dersin?

1 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ve derin düşüncelere dalabileceğiniz bir gün olabilir. Düşünme gücünüz ve enerjinizi geleceğe bırakacağınız izler için çalıştırmalısınız.

1 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın yapacak çokbulabilirsiniz. Bu arada başkalarına hizmet etmek ve çaba içerisinde olmak da gerekebilir.

1 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer birkurmak, kariyer planlamak gibi niyetleriniz varsa tüm çıkarlarınızı gözeterek tek ve doğru hamleyi sezgileriniz ile yapmanızda fayda var.

1 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk konusunda heyecan ve tutkularınızı gösterebileceğiniz bir gündesiniz, yüreğinizin sesini daha çok dinleyebilirsiniz. Sevdiklerinize ve sevdiğiniz konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sorduğunuz sorulara cevap alabileceğiniz bir gündesiniz. Aklınıza takılan ne varsa sorun, cevabını çevrenizden alacaksınız. Özellikle sosyal bir toplantıda, bir buluşmada iseniz kendinizi tutmayın.

1 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunun 6. derecesinde meydana gelen Yeni Ay, çocuk, hobi, eğlence, sosyal ilişkiler, yaratıcılık alanınızda meydana geliyor. Göksel aşıklardan Venüs ve Mars'ın da bu burçta olmasıyla yeni başlayan ilişkilere adım atabilirsiniz. Başak burcundaki Merkür de yeni gruplara tanışacağınızı gösteriyor. Diğer yandan çocuğunuzun becerilerini çok geliştiren kararlar alabilirsiniz.

1 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

1 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bulunduğunuz yerden başka bir noktaya gidebilir, enteresan eğitimler planlayabilirsiniz. Marjinal bir odak geliştirip yeni hobiler için adım atabilirsiniz. Evliliklerde bazı problemler yeniden baş gösterebilir. Aslında güzel şeyler söylemek istiyorsunuz ama sonunda öfkenize yenik düşüyorsunuz.

1 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; haftasonunun sürprizli enerjisiyle; ayakların yerden kesilmiş ve eğlenceli vakitler geçirmiş olabilirsin. Fakat bugün enerjin biraz içe dönük  ve düşük seyredebilir.  Bedensel ya da ruhsal sağlığınla ilgili farkındalık edinebilir, yaşam kaliteni arttıracak çalışmalara yönelebilirsin.

1 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>