Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Paylaşımcı davranıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Aslında tam bir hayalperestsiniz ve herkes sizi bunun için seviyor. Fakat bugün gezegensel enerjiler, sizi biraz daha pratik olmaya zorluyor. Çözülmesi gereken bazı kişisel meseleler var ve eğer aklınız bir karış havadaysa, bu hiç kimseye fayda sağlamaz. Bu, sevdiklerinize odaklanma zamanı. Çocuklarınız ihmal edilmiş hissediyor olabilir ya da eşinizin özel bir ilgiye ihtiyacı olabilir. Aile üyeleriniin sizin onların yanında olduğunuzu bilmeleri için gereken her şeyi yapın ve neye ihtiyaç duyuyorlarsa vermeye istekli olun.

Bugün 'iş çok ve oyun yok" modunda olabilirsiniz. Kariyerinizde mükemmel olmak arzunuz, güçlü olacak. Bugün parlamak için sıra dışı bir şansın olabilir. Belki akranlarınızdan önce bir sunum yapacaksınız. Bir proje veya teklif hakkında konuştukça bilginizden etkilenebilirler. Ya da bir müşteri ile önemli bir tartışmanız olabilir. Sizin hakkındaki olumlu düşünceleri, sizin için yeni fırsatlar yaratabilir.

Bugün sizin için eğlenceli bir gün olacak gibi. Şu anki durum, kendinizi duygusallıktan uzak tutmanızı gerektiriyor. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Duygusal yalnızlık en iyi yaptığınız şey! Fakat duygusuz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok. Keskin zekanızı bazı benlik çatışmalarını incelenmek için kullanırsanız, bir çok problemi çözebilirsiniz.

Yeniden organize olmak senin için günün teması olabilir. Her zaman bir şeyler geliştirmek konusunda fikirlerin olmuştur ve bugün bu fikirleri evine uygulamak isteyeceksin. Çocuklarını da ev işlerine dahil etmeyi düşünebilirsin mesela. Ya da romantik partnerinden evi dekore etmek konusunda destek alabilirsin. Günün sonunda aklına ne gelirse gelsin, bunların meyvelerini yiyebileceksin.Bugün isteklerinizin peşinden gitmek için ideal bir gün. Kontrolü ele alın. Çevrenizdeki kişiler güçlü ve kendine güvenen bir lideri takip etmeye meyilli olacak. Kendisi için en uygun kararı verebilen ve yeni ufuklara yelken açmaktan korkmayan biri olun. İnanılmaz hassas doğanızı pratik ve keskin analitik bakış açısıyla birleştirirseniz, elde edemeyeceğiniz hiçbir şey yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görünüşe göre bugün ve geçtiğimiz birkaç gün boyunca dışarı çıkmayı reddeden bir içsel gerilimi beslemişsiniz. Sonuç olarak sabrınız taşmış. Aslında sizi eleştirme gafletine düşen birine bir dinamit lokumu gibi patlayabilirsiniz. Büyük bir kasırganın rüzgar topladığı şüphe götürmez bir gerçek! Elinizden geldiğince sakin olmaya çalışın.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, İkizler burcunda ilerliyor. Erken saatlerde aktifleşen Ay-Jüpiter karşıtlığı nedeniyle maddi olarak açılmamanızda yarar var. Harcamalarınızda abartıya kaçmaya müsait olabilirsiniz. Mali dengenizi bozmamaya dikkat edin. Ay'ın Neptün ile oluşturduğu gergin açı nedeniyle de dostlarınıza karşı kırgın olabilirsiniz. Bazılarına gereğinden fazla değer vermiş olabilirsiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine ulaşmak için her şeyini ortaya koyacak ve emeklerinin karşılığın almaya bugünden itibaren başlayacaksın.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı olaylar sizi şüphelendirebilir. Çalışma arkadaşlarınızın size yüklediği ekstra sorumluluklar planlarınızı bozabilir.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerle ilgili fikirsel anlamda ayrılıklar olabilir. Bu durum tartışmalara neden olabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Bu konuyu daha iyi hale getirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde eviniz, aileniz ve sevdikleriniz odaklı bir yaşam tutumu benimseyebilirsiniz. Özelikle ikili ilişkilere olan ilginiz ön plana çıkacak.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00'dan sonra ruhsal olarak son derece gülü ve motive hissedecek, yaşamınızda kalıcı ve faydalı yeni kararlar alarak kendinize bir iyilik yapacaksınız. Aile görüşmeleri, evle ilgili işler ve finansal beklentilerinizin karşılanması açısından keyifli bir zamandasınız.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kör hırs ilişkileri zorlar. Fiziksel gerilim de muhtemeldir, çünkü her şeyin mümkün olduğunu hissediyorsunuz. Yavaşlayın! Siz yalnız yeteneğiniz ölçüsünde birşeyleri gerçekleştirebilirsiniz. Kendinizden son derece emin olacaksınız, ancak sınırlarınızı ve işbirliğine olan ihtiyacınızı unutmayın.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ağustos ortasına kadar Aslan burcuna yerleşen Mars, gurur, cesaret, cömertlik, kararlılık, parlamak, zafer elde etmek gibi temaları hayatımıza taşıyacak. Siz de ev hayatınızla dış dünya arasındaki ilişkilerinizde yoğun olarak bu konuları deneyimlersiniz. Bugün evinizi güzelleştirmek, dekore etmek ya da yeni ev satın alma planları yapmak için ideal.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonu epey dinlenmiş gibisiniz. Çalışmaya hevesli bir şekilde başlıyorsunuz haftaya. Analiz yeteneğiniz yüksek. Gereksiz çıkışlardan kaçınmalısınız. Olayları gereğinden fazla büyütmeyin. Herkes haftaya sizin kadar enerjik başlayamamış olabilir. 

1 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Boğa; özellikle kendini yazılı ya da sözlü ifade etmen, yaratıcılığını ve enerjini kullanman yeni veya kaçırmış olabileceğin maddi içerikli fırsatları önüne getirebilir. Ailene, evine ve yakınlarına yapabileceğin ani masraflar için alışverişlerini daha akılcı yapmanda fayda var.

1 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>