Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İddialı oluşunu gözler önüne seriyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Onun sizin en yakınınız olduğunu bilmez gibi davranabiliyorsunuz. Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz.

Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, sizin için çok önemli. Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir.

Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde kemerleri yeterince sıkamıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir hukuk işiniz olabilir..

Dost düşman ayrımı yapmada biraz daha beceri sahibi olmanız gerekiyor. Birtakım sorunlarınızla ilgili taşları kaldırmayı denemelisiniz. Altından hep aynı kişiler çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık yeni ve farklı projeler başlatmak ve başkalarına yol göstermek için özgüveniniz var.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Boğa burcunda hareket ediyor. Ay-Satürn ve devamında Ay-Plüton uyumlu açıları sayesinde bugün akademik hayatınızı ilgilendiren konularda güzel desteğiniz olacaktır. Seyahatlerinizde de huzurlu zaman geçireceksinizdir. Astroloji gibi konulara daha fazla ilginiz artabilir. Ay, saat 21:38 itibariyle boşluğa giriyor. Araştırmacı tarafınız ortaya çıkabilir. Bu saat sonrası size iyi gelen konulara odaklanarak geçirebilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı oluşunu gözler önüne seriyorsun!Önemli bir gelişme olan meslektaşlarınla aynı platformunda olmak açık ara farkla biraz üstünlük sağlayacağın gelişmelere neden olabilir. Eğer kariyer hayatına geri dönmeyi düşünüyorsan bıraktığın yerden devam etmen için ailen sana fırsatlarını sunuyor. Sevdiklerinle zaman geçirmenin kıymetini anladığın bir dönemdesin. En yakın arkadaşınla ilgili canını sıkacak haberler alabilirsin. Ancak açıkçası yapabileceğin pek de bir şey olmadığını bilmelisin. İddialısın ve bunu görüntünü de yansıtmaktan çekinmediğin bir dönemdesin. Estetikle alakalı bir operasyon gündeminde yer alabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde restleşmelerden biraz uzak durmalısınız. Bugün uyum içinde olmak ve uzlaşmacı bir tavır sergilemek size başarı sunabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularda gelişmeler bekleyebilirsiniz. Zihinsel konularda kendinizi hayalperest hissedebileceğiniz zamanlar var. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlişkilerinize kendinizi daha fazla kaptırabilirsiniz. Sorumluluklarınızı unutmamanızda fayda var. Uğraştığınız işlerde alternatif planlar hazırlayabilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hırsalarınızı geri plana koyup manevi zenginliği tatmak için kendinize zaman ayırın. Rutin bir hayat sizi bir süre sonra tatmin etmeyebilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken herkesten çok kendinize odaklısınız. Her zamankinin aksine biraz daha kişisel, sübjektif davranabilirsiniz. Lider, yönetici, hükmedici yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kulaklarınızı yeni fırsatlar için açık tutun. Bugün tanışayacağınız biri ileride en iyi arkadaşınız olabilir. Etrafınızdaki kişilerle sohbet etmekten çekinmeyin. Tesadüfler bugün size tatlı sürprizler getirecek.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun ilk günü burcunuza yerleşen Ay, ikili ilişkilerinizi rahatlatıp, partnerle aranızda oluşan gerek, iş, gerek duygusal güven ilişkisini güçlendirir. Bugün kendinize özen göstermek, kişisel bakım için vakit ayırmak, estetik ve sanat konularıyla haşır neşir olmak için ideal. Diğer yandan emlak konularıyla ilgilenebilir, yatırımlar için alternatifleri değerlendirirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda son derece mutlu olduğunuz, dengeleri yakaladığınız bir gün olacaktır. Tabi ki hafta sonunun gelmiş olmasının da bunda etkisi büyük. Boğa burçları, Venüs'ün de yardımı ile maddi anlamda rahatlıyorlar. Işıkları ve dikkatleri üzerinize topluyorsunuz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Boğa; hâlâ burcunda ilerleyen Ay bugün kendini iyi hissetmeni sağlayacaktır. Ancak bazı konularda aşırıya kaçarak hareket etmen de söz konusu. Birden karar alarak karşındakilere söz verebilirsin. Aile ziyaretleri için yolculuk planları yapabilir ya da aile içi organizasyonlara katılabilirsin.

29 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>