Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygularını açıyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınız çoğu zaman rasyonel düşüncelerinize galip geliyor ve sonunda derinlerde duyguların beslediği bir karmaşa ortaya çıkıyor. Ancak bugün, aklınızın ve kalbinizin önemli konularla aynı fikirde olduğunu ve birlikte hareket ettiğini göreceksiniz. Çok da mantıklı düşünerek kalbinizi görmezde gelmeyin. Amacınız bu ikisi arasında dengeyi bulmak.

Bugün biraz dışlanmış hissedebilirsiniz. İnsanların sizi takdir etmemesi veya yeteneklerinize değer vermemesi değil olay. Sadece şu anyerinde olan şey,arkadaşlarınız kendi görevleriyle çok meşgul olması. Personel gelişimi için harika fikirlerinizi dinlemeye zamanları olmayabilir. Yine de düşüncelerinizi yazın ve farklı bir günde paylaşmak üzere onları kendinize saklayın. Doğru yolda gidiyorsunuz. Sadece onlara daha fazla zaman verin.

Bugün arkadaş çevrenizde bazı değişiklikler olabilir. Yeni yüzler görebilirsiniz ya da arkadaşlarınızdan bazıları farklı bir yere taşınabilir. Bu sizi biraz tuhaf hissettirebilir. Kendinizi geleceğinizle ilgili endişenenirken ve kişisel veya profesyonel seçimleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Ani karar vermeyin. Eğer şu anda olduğunuz yerde kalırsanız, yakında her şey kafanızda daha da netleşecek.

Bugün aklına annen gelebilir. Enerji, ailenle ilgili şeyler destekleyici nitelikte. Eğer annene yakın değilsen, belki senden gelecek bir hareketle aranızdaki ilişki güzelleşebilir. Annenin şu anda neye ihtiyacı olduğunu düşün, ve bunun üzerinden bir arkadaşlık köprüsü kurmaya çalış. Sıfırdan başlayıp hızla ileri gitmenin zamanı gelmiş olabilir.Bugün, vazgeçme. Bir şeyde başarısız olmak seni çok kötü hissettirebilir ve yüzün kendini unutturana kadar kafanı kumun içine gömmek istemene sebep olabilir. Ama başarmak eğer senin için önemliyse, bu korkunun ve utancın üstesinden gelmelisin. Çoğu kişi bir kereden daha fazla çabalamak zorunda kalır başarıya ulaşmak için, özellikle önemli bir amaca ulaşmaya çalışıyorlarsa. Kendinden asla vazgeçme. Hedeflerin için ne kadar çabalarsan çabala, buna değecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cinsel isteklerinizi çekiciliğinizle dengelemek gerekir. Bu gün aşkla ilgili olumlu gelişmelere açık bi gündür. Yaratıcı çabalar ve satışlar da iyi gidecek.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bütün gün Balık burcunda hareket ediyor. Sabahın ilk saatleriyle beraber sosyal çevrenizde bulunan kişilere karşı temkinli olun. Bazen bazı kişilere her şeyi anlatmamanız gerekebilir. Öğlene doğru geldiğimizde ise Venüs'ün Neptün ile kurduğu zorlu açı nedeniyle maddi olarak çok açılmayın. Hayal ettiğiniz her şeyi almak yerine, önce gerekli olanlara öncelik verin.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın her alanında güven arayacaksın. Aşk yaşamında emek verdiğin insandan daha çok sadakat bekleyeceksin.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size karşı dürüst olmayan bazı arkadaşlarınızdan önemli itiraflar duyabilir ve duyduklarınız karşısında hayrete düşebilirsiniz. Acele kararlar verip hemen hareket etmeyin.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınızla ilgili projeler üretebilirsiniz. Sosyal konulara yöneleceğiniz zamanlar var. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. İşlerinizi tamamlayabilmek için şartlar lehinize çalışıyor. Uğraştığınız işle ilgili sorumluluklarınızı tamamlayabilmek için alternatif planlar yapmak isteyebilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve aşk konularını birbirine karıştırıp biraz etikten çıkabilirsiniz. Bu yüzden düşünmek için her zamankinden çok zaman ayırmak size iyi gelecektir.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız haberler üzerine harekete geçeceksiniz. Çalışmalarınızı büyük bir istekle sürdürecek yeni girişimlerde bulunacaksınız. Kararlı ve olumlu davranabileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin etkisini daha yoğun hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Arkadaşlarınızın da desteğiyle ileriye yönelik vizyon oluşturmak için uygun bir gün olabilir.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün Balık burcunda seyahat ederken sizin, sanatçı, duyarlı, sezgisel yönünüzü aydınlatıyor. Arkadaşlarınızın dertlerini dinlemek, onlar için fedakarlık yapmak, yardım kuruluşlarına bağışta bulunmak ya da gönüllü olarak çalışmak içinizden gelir. Dünyevi işler devam etse de, soyut konular ilginizi çeker.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Yine de ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta fayda var. Sonunda siz karlı çıkarsınız.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Dikkatler üzerinizde. Sihirli bir değnek size dokunmuşçasına güzelsiniz. İlişkileriniz konusunda biraz daha hassas olmalısınız. Yeni tanıştığınız insanlara hemen üstünlük taslamayın. Egonuzu biraz içinizde saklayın. Yoksa kazandım sanırken kaybedersiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Boğa; hayallerini gerçekleştirmek için adım atsan da seni belirsizliğe sürükleyen durumlarla karşı karşıya kalabilirsin. Yaratıcılığını ve sanatsal yeteneklerini kullanabileceğin, koşulları lehine değerlendirebileceğin ortamlarda bulunma fırsatı elde etmen mümkün. Sana destek olan kişiler sayesinde maddi konulardaki beklentilerine cevap bulabilirsin.

24 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 47' 24" R
Ay
Kova
00° 23' 13"
Merkür
Koç
17° 02' 24"
Venüs
Boğa
01° 27' 44"
Mars
Koç
00° 00' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 41"
Satürn
Balık
16° 36' 31"
Uranüs
Boğa
22° 22' 07"
Neptün
Balık
28° 55' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 48"
Lilith
Başak
23° 22' 46"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 30/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>