Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün gösteri yapmakla meşgulsünüz. Palyaço taklidi yaparak arkadaşlarınızı ve ailenizi eğlendirebilirsiniz. Özellikle absürd ve eğlenceli bir ruh halinde olacak ve insanları güldürmekten keyif alacaksınız. Bu neşeli tarafınızı sonuna kadar yaşayın, çünkü bu size ilaç gibi gelecek. Zaten hayat yeterince ciddi, o yüzden eğlencenin tadına varın!

Gururunuzun incinmesine izin vermek kolaydır ve bugün birinin söylediği bir şeye maruz kalabilirsiniz. Endişelenmeyin, kimse sizi aslında dışlamadı ve size hakaret etmek istemedi. Bu durumdaki enerji yoğun iletişim yollarından biri ve bu sebeple küçük kaygılar üzerinde savaşmak kolay olabilir. Hayatınızdaki insanlar hakkında daha neşeli ve iyimser olmaya çalışın ve daha barışçıl diyaloglar kurmaya çalışın.

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Kendini gösterebilmen için harika bir gün. İnsanlar ise adeta kahkaha atmaya, keyiflenmeye yer arıyor! Eğlenceli olmaktan çekinme. Karşılaştığın bütün durumlara bir miktar kabulleniş de eklersen, yanılma şansın olmayacaktır. Şeyleri kafanda büyütme ve hafife almaya çalış. İnsanlar arasında bugün gerçekleşebilecek olan gerilimin büyük kısmının sebebi kendimizi çok ciddiye alıyor oluşumuzdan kaynaklanıyor olacak. Bu trendi değiştirmek için elinden geleni yap.Olmanız gereken yer ve gitmek istediğiniz yön açısından tam tamına doğru noktadasınız. Bugün sizi kendiniz olmaya teşvik eden bir gönül ferahlığı içindesiniz. Karşınıza çıkan herkes coşkunuza ve hayata bağlılığınıza şahit. Hep doğru zamanda doğru yerde bulunmak gibi senkronize durumlar yaşayabilirsiniz. İşler lehinize gelişiyor. Bugünü en iyi şekilde değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Örümcek ağlarından silkinip kurtulmanın ve fiziksel açıdan gayret gerektiren bir şeyler yapmanın tam zamanı. Belki de bir çatıya çıkıp bütün gün borudan çıkan yaprakları temizlersiniz. Ya da öğleden sonra vaktinizin çoğunu bir arkadaşın taşınmasına, mobilyalarını ve kutularını kaldırmasına yardımcı olarak geçirirsiniz. Her türden egzersiz günün stresini atmanıza yardımcı olacak, bu nedenle bir süredir aklınızda olan işlere girişmekte tereddüt etmeyin.

21 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında Ay, Kova burcunda hareket ediyor. Saatler 18:54 olduğunda ise yarına kadar boşlukta hareketini sürdürüyor. Kariyer hayatınızda neticesiz kalan durumlar yaşayabilirsiniz. En uzun gün olan bugün içerisinde Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar iletişim kurma beceriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle insan iletişiminin etkin olduğu mesleklerde çalışanlar sürpriz tekliflerle karşılaşabilirler. Kardeşinizle aranızda bir kırgınlık varsa bu dönem aranızdaki buzlar eriyebilir. Neptün ise retro harekete başlıyor. 27 Kasım'a kadar dostlarınız tarafından umulmadık bir davranış görebilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Herkesi kendiniz gibi güvenilir sanmanız bazen yanılmanıza sebep olabilir. Samimi bulmadığınız kişileri hayatınızdan ayıklayabilirsiniz. Neptün retrosu yazısı için tıklayınız.

21 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Denge kurmaya çalışıyorsun!Güneş, su burcuna geçiyor. Yaz ekinoksunu beraber karşılıyoruz. Bugün mücadele etmeni gerektirecek olaylarla karşılaşabilirsin. Sabırsızlığının önüne geçebilirsen, pratik yönünü ortaya koyarak, her şeyin üstesinden rahatlıkla gelebileceksin. Hayatındaki tüm dengeleri bugün yerine oturtmak isteyebilir, özel hayatında vehayatında bu yönde adımlar atabilirsin. Çevrendeki insanların seni olduğun gibi kabul etmesini bekleyeceksin. İlişkinde son zamanlarda iniş çıkışlar yaşanıyorsa, biraz uzaklaşıp olayları daha sağlıklı bir şekilde değerlendirmek isteyeceksin. Bugün aynı zamanda anne ailesiyle ilgili haberler alabilirsin.

21 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yenilikler sizin için önemli olacaktır. Karşınıza çıkan teklifleri değerlendirebilirsiniz. Eskiyi terk etme düşüncesi zihninizi rahatlatabilir.

21 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Gün içinde sakin olmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. İletişimdeki aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Akşam saatlerinde yaratıcılığınızı kullanacağınız birden fazla işe yönelebilirsiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verdiğiniz sözü kısa zamanda yerine getiremediğinizde tedirgin oluyorsunuz. Etik olduğunuz ve herkesin saygısını kazandığınız bir gün.

21 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; bugün çok göz önünde olabilir,ve sosyal yaşamına dair önemli kararlar alabilirsin. Ticari faaliyetlerin hız kazanabilir, karşına çıkan fırsatları kullanmak için girişimlerde bulunabilirsin. Güneş'in Yengeç burcuna geçmesiyle yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinde daha korumacı ve şefkatli olabilirsin.

21 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Meydan okumaya hazır mısınız? Sahnedesiniz, spotlar üzerinizde ve test edileceğiniz bir gündesiniz. Bugün zihniniz keskinleşecek ve harekete geçeceksiniz. Sadece kendiniz olun, sizi özel yapan özellikleriniz yıldızınızın parlamasına yeter de artar, merak etmeyin.

21 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşamüstü Yengeç burcuna yerleşecek Güneş, bir aydır sizi kararsız bırakan zihinsel konulardan sıyrılmanızı sağlar. Artık odağınız daha fazla kardeşler, aile bireyleri ve özel hayatınıza kayar. Yeteneklerinizi ortaya koymak, eğitsel konulara vakit ayırmak, yakın çevrenizde mekan düzenlemesiyle ilgilenmek ya da arabanızı yenilemek önem kazanır.

21 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

21 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 38' 54" R
Ay
Oğlak
28° 23' 30"
Merkür
Koç
16° 58' 55"
Venüs
Boğa
01° 16' 57"
Mars
Balık
29° 54' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 00' 39"
Satürn
Balık
16° 35' 45"
Uranüs
Boğa
22° 21' 37"
Neptün
Balık
28° 54' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 18"
Lilith
Başak
23° 21' 48"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 30/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>