Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutulmaz bir ilişki yaşayacağınızdan çok eminsiniz. Ama bu ilişkiyi başlatmak için göze alacağınız birçok şeyi, bir daha görme şansınızı yitirebileceğinizi de biliyorsunuz. Bugünlerde bu konuda doğru kararlar vermeniz gerekiyor.

İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra düzelmeler görünüyor. Sorunlu bazı ilişkilerden kendinizi sıyırmış görünüyorsunuz. Bu daha randımanlı bir çalışma içine girmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Çevrenizden gizlemeyi uygun bulduğunuz birtakım para ilişkileriniz, anlamsız yere çevrenizin sizi çok yanlış değerlendirmesine yol açabilir. Açık olmanızda yarar var.

Yeni kurduğunuz ilişkilerin başlarında kendinizi kolayca anlatamıyorsunuz. İnsanların erdemlerinizi görmesi için zaman geçmesi gerekiyor. Bu süreç genellikle sizin zararınıza oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dost çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlık gerekçesiyle kolayca hayır dememelisiniz. Hassas kişiliğiniz, ilişkilerde çok özel bir konumda olmanızı sağlıyor. Önümüzdeki günler içersinde, umutlarınızı yeniden yeşertecek gelişmeler var. Bugünlerde bir iç ferahlığına ihtiyaç duyuyorsunuz. Bir süredir zamanla yarışan temponuz, sizi biraz bunaltmış gibi.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugünün başında Oğlak burcunda hareket ediyor. Gündüz saatleri Ay'ın oluşturduğu zıt açılar sebebiyle gergin geçebilir. Özellikle seyahatlerinizde ve akademik işlerinizde aceleci davranmamaya bakın. Saat 14:18 itibariyle Ay, boşluğa giriyor. Ay, uzun süre boşlukta kalacağından önemli başvurularınız varsa dikkatlice kontrol etmelisiniz. Astroloji, felsefe gibi konuları araştırmaya vakit ayırabilirsiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aradığın aşk yanı başında!Ay bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Bugün yaptıklarından çok düşüncelerin önem kazanacak. Kalbinin sesine göre hareket etmeden önce bir süre beklemende fayda var. Ben normalim, çevremdekiler bugün bir tuhaf gününe hoş geldin. Öğle saatlerinde katılacağın bir organizasyonda insanların davranışlarını anlamakta güçlük çekebilirsin. İlişkinde devam eden sorunlar çözülmeye başlıyor biraz daha anlayışlı davranmanda fayda var. İlişkin yoksa etrafına iyi bak diyor gökyüzü. Aradığın aşk sandığın kadar uzakta olmayabilir. Akşam saatlerinde yakın arkadaşından anlam veremediğin mesajlar alabilirsin. Ya da sosyal medyada garip karşılayacağın paylaşımlarına denk gelebilirsin.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ulaştığınız sonuçlardan memnun değilseniz yaşadığınız olaylara farklı bir bakış açısı getirmelisiniz. Korkularınıza yenik düşmemelisiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmeniz gerekebilir. Kendinizden yaşça büyük kişilerle iletişimde olabilirsiniz. Gün içinde yolculuklar planlamak keyfinizi yerine getirecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde planlarınızda değişiklikler meydana gelebilir. Yorucu koşulların altında olduğunuzu hissedebilirsiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazlaca realistik bakış açınız bazen kariyerinizin önündeki en büyük engel olabiliyor. Maddi konularda zorluk çekebilirsiniz. Akıllıca davranmalısınız.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

19 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün diğer insanlarla iyi ilişkiler içinde olmadığınızı hissedebilirsiniz. Herkes birbirinden ayrı karakter ve mizaçta. Sizinle benzer fikir ve karaktere sahip olmayanları bulup, sürekli kafayı onlara takmak yerine, sizin yaradılışınıza yakın olan kişileri bulmanızda fayda var.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasını günübirlik bir seyahatle renklendirebilirsiniz. Bir heykel atölyesinin etkinliğine katılın. El becerinizle hayatın stresini üzerinizden atın. Kardeşinizle gergin bir konuşma yaşayabilirsiniz. Komşunuzun baskıcı tavırları sizi yorsa da sessiz kalmayı tercih etmek en doğrusu olacaktır.

19 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

19 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 34' 51" R
Ay
Oğlak
27° 26' 36"
Merkür
Koç
16° 57' 17"
Venüs
Boğa
01° 11' 49"
Mars
Balık
29° 50' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 59' 40"
Satürn
Balık
16° 35' 23"
Uranüs
Boğa
22° 21' 23"
Neptün
Balık
28° 54' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 04"
Lilith
Başak
23° 21' 20"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 30/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>