Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi incitme korkunuz, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği olduğu haliyle kabullenip sürdürme, sorunları zamana bırakma yolunu seçebilirsiniz.

Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Gelirinizi arttırmak için ürettiğiniz fikirler oldukça gerçekçi. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Yeni ilişkilerinizde kendinize karşınızdakini tanıma fırsatı vermelisiniz.Yakında dolaylı bir işbirliği içinde olabileceğiniz biri bazı problemler yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşayabilirsiniz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olabilir. Bugünlerdeki bir haberle harekete geçecek ve sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda, sizden daha çok yakınlık ve ilgi bekleyenler var. Uzak kaldığınız ilişkileri aksatabiliyorsunuz.

14 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, hareketine Akrep burcunda devam ediyor. Sevdiğiniz kişiye yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Aranızdaki çekim gücü her şeyin üstesinden gelebilir. Haftanın en gergin günlerinden biri olan bugün, Mars-Satürn karşıtlığı nedeniyle yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Sözleriniz de yaralayıcı olabilir. Akademik hayatınızda stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde de pürüzler çıkabilir.

14 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Denge kurmaya ihtiyacın var!Sosyal vehayatın arasındaki sınırı koruduğunda, kaygılarından da kurtulduğunu sende göreceksin. Tek ihtiyacın olan kendini dengelemek… Kendi içinde yaşadığın ruhsal sorunlarını annene veya sana yakın olan bir arkadaşına açabilir, onlardan yardım isteyebilirsin. Unutma ki hayatta her şeyin çaresi var. İnsanlarla sorunlarını paylaşmak ve içini dökmek sana yardımcı olacak. Bugün aynı zamanda gökyüzü sana parasal konularda yardımcı olabilir. Sosyal medya üzerinde yaptığın bir beğeni ya da mesajlaşma sevgilinle ya da eşinle aranda büyük bir krize dönebilir aranızda. Sağlığına daha fazla dikkat etmen gereken bir gün olabilir. Karın, bel bölgesi ve eklemlerindeki hassaslık rahatsız edici bir hal alabilir.

14 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkileriniz de bazı konular sizleri stres yaşatacak noktaya çıkarabilir. Onların beklentileri sizin imkânlarınıza uygunluk göstermiyor olabilir. Sakin bir İletişim kurarak çözmeye çalışın.

14 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlardasınız. Plan programlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle gizli koşullar söz konusu olabilir. Sorumlu olduğunuz konu veya kişiler üstünde etkin olmaya çalışabilirsiniz. Biraz akışa bırakmayı denemelisiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde egonuzun sesini susturmakta problem çekebiliyorsunuz, öz eleştiri yapmak yeterli olacaktır.

14 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir ortak,ortağı, belki de açıkçasize düşmanlığını ilan etmiş biri, yaptığınız bazı kariyer veyaplanlarınızın yoluna çıkacak. Yaratıcılığınız ve çekiciliğiniz, kendinize kredi verdiğinizden daha yüksek; bu yüzden endişelenmeyin.

14 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Akrep burcuna geçmesi partnerinizle tutkulu bir gün geçireceğinize işaret ediyor. Kendisine özel ilgi göstermeli, aranızdaki güven bağını pekiştirmelisiniz. Birlikte sessiz, sakin mekanlarda vakit geçirmek, keyifli bir masada lezzetli yemekler yiyerek günü daha da anlamlı kılarsınız.

14 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

14 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 54' 45" R
Ay
Koç
00° 48' 29"
Merkür
Koç
19° 23' 00"
Venüs
Boğa
06° 41' 52"
Mars
Koç
03° 17' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 22"
Satürn
Balık
16° 58' 17"
Uranüs
Boğa
22° 36' 46"
Neptün
Balık
29° 02' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 01"
Lilith
Başak
23° 51' 03"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>