Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde herkesin imreniyle izlediği ilişkiniz, bugünlerde göze gelebilir. Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklar da, ilişkinize iyi geliyor. Aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş gibisiniz.

Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendiriyor. Ona bazı önerileriniz olabilir. Alan değiştirme düşünceniz bu dönemde tahmininizin ötesinde riskler taşıyabilir.

Bir satın alma işiniz var. Ama her koşulda değerini koruyacak bir şeyin alımı gibi görünüyor. Yine de kararsızlık yaşayacaksınız. Birkaç güne kalmadan beklenmedik hesaplar içine girebilirsiniz.

Bir kaybınız için üzülebilirsiniz. Yeterli araştırmalar doğrultusunda, kaybettiğiniz bazı imkanların benzerleriyle karşılaşacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size çok yakın biriyle ortak bir işiniz olabilir. Ama bu ortaklığı sizin adınıza pek yararlı görmeyenler var. Onun işbirliğine katacakları sizi cezp ederken, biraz da düşündürüyor. Bazı alışkanlıklarınızdan arınmanız gerekiyor. Bunu siz de biliyorsunuz. Bu alışkanlıkların artık değişmez özellikler olduğunu düşünüp bunların kabullenilmesini bekler gibisiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Aslan burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Sabah meydana gelen Ay-Jüpiter arasındaki güzel görünümle, şansınızın açık olduğu zamanlar geçirebilirsiniz. Eviniz ve aileniz ile ilgili beklentiniz varsa olumlu haber gelebilir. Akşama ilerlerken Ay'ın Venüs ile yaptığı sert açıyla kalp kırabilirsiniz. Sevdiklerinize olan tepkilerinizi gösterirken sakin kalmaya özen gösterin.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniden başlamak isteyeceksin!Liste oluşturma günü; bugün mutlaka herhangi bir konuda liste yapmalısın. Hayatında eksikliğini duyduğun konuları belirleyerek, sıfırdan başlamak isteyebilirsin. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarından duyacakların şaşırmana neden olacak. Hiç ummadığın kişilerin cesurca yaşadığı hayatlar seni bir hayli düşündürecek. İlişkin yoksa hoşlandığın kişiye ondan hoşlandığını anlatan imalarda bulunabilirsin. Son zamanlarda yakındığın unutkanlığın bugün sana pahalıya mâl olabilir. Bu unutkanlığının sebebi yoğun gündemin olabileceği gibi sağlık sorunlarına da işaret ediyor olabilir. Vitamin eksikliği gibi durumlar söz konusu olabilir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde yardımlaşma temasının ön planda olacağı ve fedakârlık konusunda cömert davranacağınız bir gün olabilir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Evde ya da ailevi konularda daha aktif olabilirsiniz. Evde cömert ve kararlı olabileceğiniz koşullar var.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maneviyatınızı yükseltmek isteyeceğiniz bugünlerde bilinmeze olan ilginiz artabilir. Sosyal yaşamınızda kültür ve bilginizle ön plana çıkabilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; sabah saatlerinde seni finansal açıdan destekleyecek kişilerle bir araya gelebilirsin. Hemhem de özel yaşamında var olan sorunları gidermek üzere harekete geçebilirsin. Evde kontrolü ele alıp, çevrendeki insanların üzerinde hâkimiyet kurman sevdiklerinde huzursuzluk yaratabilir. Bu durum sana da kendini mutsuz hissettirebilir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilgi alanınız eğitim olabilir, kendiniz için bir kursa veya okul araştırabilirsiniz. Çocuğunuz varsa, onun eğitimiyle ilgilenmenizi gerektiren bir durum olabilir. Bu eğitim alanı, özellikle müzik, dans gibi sanat dalları veya yüzme, tenis gibi spor dalları olabilir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü yalnız mümkün olduğu kadar dinlenerek geçirmek size iyi gelir. Zira sosyal ilişkilerinizde herkes kendi fikrinin peşinden giderek sonucu gelmeyen tartışmalara girişir. Bu da sizin gibi dünyevi değerlerle yetinmeyi bilen biri için hem yorucu hem de anlamsızdır. Spa, masaj, yoga, resim atölyesi, müzik kursu gibi aktivitelerle vaktinizi doldurmak enerjiyi pozitif kullanmanıza yardım eder.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

8 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 55' 36" R
Ay
Oğlak
18° 18' 37"
Merkür
Koç
16° 42' 36"
Venüs
Boğa
00° 22' 01"
Mars
Balık
29° 19' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 15"
Satürn
Balık
16° 31' 48"
Uranüs
Boğa
22° 19' 04"
Neptün
Balık
28° 53' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 47"
Lilith
Başak
23° 16' 51"
True Node
Koç
15° 22' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>