Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle çok yoğun bir ilişki içerisine gireceksiniz. Onunla birlikte romantik bir gün geçirmeniz bağlarınızın daha da güçlenmesini sağlayacaktır. İlişkiniz açısından güzel bir döneme giriyorsunuz.

Bugünyerinizdearkadaşlarınızdan biriyle çok uyumlu çalışacak ve yapmanız gereken işleri kısa sürede halledeceksiniz. İş yerinizde son günlerde çok güzel işler başarıyorsunuz.

Elinizdeki parayla yetinebilmeniz sizi yakında ciddi sıkıntılara sokabilir. Biraz daha hırslı davranmalısınız. Paranın herkese ihtiyacı vardır, bunu kabullenin artık.

Bugün karmaşık duygular içine gireceksiniz ve işin içinden çıkmak için bir arkadaşınıza danışacaksınız. İçinizdeki sesinizi dinlemeniz sizin için en iyisi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir sağlık durumuyla ilgili çevrenizde duyulan endişeler, birkaç gün daha problem olarak yaşanabilir. Haftanın sonuna doğru bu konuda rahatlamalar görünüyor. Ortak ilgileriniz olan birinden uzun zamandır haber alamayışınız sizi düşündürüyor. Onunla birlikte yapmayı planladığınız bazı şeylerden şu günlerde vazgeçebilirsiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Günün erken saatlerinde oluşan Ay-Uranüs pozitif açısıyla beraber sizi mutlu eden sürpriz haberler alabilirsiniz. Bu durum eğitim hayatınızla ilgili de yaşanabilir. Ay ve Mars'ın kavuştuğu gün içerisinde hemhem eğitim konularında efor sarf etmeniz gerekebilir. Siz çaba gösterdikçe başarı sizinle olacaktır.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına düzen getirmek isteyeceksin!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Üstünü örtüp geçmişte bıraktığın bazı olaylar gündeme tekrar gelebilir. Belki eski bir dost belki eski bir aşk... Sakin kalmanı öneririm. Sosyal yaşamındaki duygusal yaklaşımların, ufak olayları büyütmene sebep olabilir. Güçlenmenin devam ettiği bu günlerde kendi hedef ve isteklerini geçiştirmemeni tavsiye ederim. İstersen her problemi çözebildiğini unutma! Ani çıkışlar özel hayatını olumsuz etkileyebilir. Uzun zamandır devam eden bir ilişkin varsa, sevgilinle hep bir arada olacağın, düzenli bir hayat kurmak isteyeceksin. Enerjinin yüksek olacağı ve bütün duygularını ateşleyecek gelişmeler yaşayabilirsin. Yarım kalan birçok işini bitirebilir, sevdiklerinle fikir alışverişinde bulunabilirsin.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda önemli değişikliklere ayak uydurmak zorunda hissedebilirsiniz. Bu yolda sizi deneyimleri yüksek olan kişilerin yönlendirmesine izin verin.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda iletişim içinde olacağınız hareketli bir gündesiniz. Kulağınıza dedikodular gelebilir. Ticari konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde size keyif veren şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşama doğru biraz gerginlik artabilir, dikkatli olun.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkinizdeki bağlılığın sınırlarını hissedeceğiniz bir gün olacaktır. Birbirinizi ne kadar sevdiğinizi, birbirinize ne kadar değer verdiğinizi test etme şansı bulacaksınız. Bunu test etmek ne kadar doğru tartışılır ama hayat sizin yerinize analiz şansı sağlayacaktır.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; iletişim trafiğinin yoğun olduğu bu günde;  yakın çevren ve duygusal bağların önem kazanabilir. Bununla birlikte arkandan konuşan ve dedikodu yapan kişiler yüzünden karalarını uygularken daha ikna edici olmalısın. Gün içinde yaşadığın olaylar farkındalığını arttırabilir ve olaylara daha temkinle yaklaşabilirsin.

5 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gündür, harika günler geçiriyorsunuz, ama bir anda kendinizi stresli bir durumun içinde bulabilirsiniz. Bugün kendinizi zorlamayın, biraz dinlenmeye vakit ayırın.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken tüm gününüzü sevdiklerinizle eski günlerinizi dile getirerek geçirebilirsiniz. Hünerli ellerinizle tadına doyulmaz yemekler pişirebilirsiniz. Yeni tatlar denemek sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirmenizi sağlar. Aile içi küskünlüklere son verme zamanı.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

5 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 25" R
Ay
Oğlak
18° 29' 51"
Merkür
Koç
16° 42' 53"
Venüs
Boğa
00° 23' 03"
Mars
Balık
29° 20' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 26"
Satürn
Balık
16° 31' 53"
Uranüs
Boğa
22° 19' 07"
Neptün
Balık
28° 53' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 50"
Lilith
Başak
23° 16' 56"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>