Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizdeki dalgalanmalar, aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretinizin biraz kırık olması geçici. Cesaretinizi toplamak için gün sayıyorsunuz.

İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız. İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir.

Günü yaklaşan senetlerin neden olduğu gerginlikler kısa vadede yok olacak, her şey rayına oturacak gibi. Çok yakında hiç beklemediğiniz bir para sevinciniz olabilir.

Geçen günlerde yaptığınız bir şakanın altında, bazı sitemlerinizi sakladığınız düşünülüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzun birtakım ilişkileriyle ilgili olumsuz tepkiler içindesiniz. Bu konuda sadece endişelerinizi belirtmeniz daha dostça olabilir. Önümüzdeki günlerde sizi güzel yakınlaşmalar bekliyor. Bu ilişkiler, zihninizdeki tüm yorgunlukları atabilir. Hayatınıza girmeye hazır yeniliklere karşı tutucu davranışlardan kurtulmalısınız.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca İkizler burcunda ilerliyor. Bugün 12 derecede saat 13:01 itibariyle İkizler burcunda yeniay meydana geliyor. İkizler burcundaki yeniay istediğiniz maddi gelişmeleri hayatınıza sunabilir. Yeni birya da ortaklık teklifi gelirinizi arttırabilir. Yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Eğer ki yatırım yapmayı düşünüyorsanız, ayın başı idealdir. Ayrıntılı yazı için tıklayınız.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani değişiklikler yaşayabilirsin!Bugün öğle saatlerinde değişken burçta Yeniay başlayacak. Maddi alt yapılı işlemler (ödeme, yatırım, havale) yaparken beklenmedik aksiliklerle karşılaşabilirsin. Uzun zamandır üzerinde çalıştığın ve çok fazla emek sarf ettiğin projenle ilgili olumlu haberler alabilirsin. Gün içerisindeki ani değişiklikler bir süredir korumaya çalıştığın dengeni bozabilir. Sevgilinle aranda çıkabilecek bazı tartışmalar istemediğin noktalara gidebilir. Birtakım meselelerden dolayı canın sıkılsa da her zamankinden daha yapıcı olman gereken bir gün. Planladığın işlerinin istediğin gibi gitmese de kendine olan inancın tam! Akşam saatlerinde evinde ufak çağlı temizlik yapabilirsin.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün verdiğiniz kararı uygulamaya geçirmeli ve o yoldan geri dönüş yapmamalısınız. Bunu yaparken karşı tarafa kararlılığınızı hissettirmelisiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili hareketlenme söz konusu olabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Öğle saatlerine doğru duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İşle ilgili konularda kararsızlık yaşanabilir. Akşam saatlerinde daha rahat zamanlar var. Fikirlerinizi daha net ifade edebilirsiniz.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde tutumunuzu dikkatli seçmeli ve herkesle özel hayatınızı paylaşmaya yönelmemelisiniz. İnsanlar dedikodunuzu yapmaya çalışabilir.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa;  gün içerisinde arkadaşlarından gelebilecek haberlerin doğruluğunu sorgulaman gerekebilir. Yeniay'ın etkisiyle, zihinsel, duygusal ve iletişimsel yeteneklerini bir araya getirerek yeni kazançlar sağlayabilir, ortaklıbirliklerinden beklentinin üzerinde gelir edinebilirsin. Romantik ilişkin ve çocuklarla ilgili alanlarda da gelişmeler mümkün.

3 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir akrabanız veya arkadaşınız, sorun yaşayan, darda olan bir arkadaşınıza yardımcı olmanızda size destek olacak. Bugün öğleden sonra arkadaşlarınızla dışarı çıkmaktansa, evde kalmayı tercih edeceksiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız var.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya güzel bir başlangıç yapıyorsunuz. Hareket halinde olmak bugün Boğa burçlarına hiç ağır gelmiyor. Özellikle aileniz ile ilgili konularda bazı kayıplar söz konusu olabilir. Kayıp-kazanç temalarında negatif veya pozitif sonuçlanmalar söz konusu olacaktır. Paranızı korumanız gerekiyor.

3 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir arkadaşınıza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

3 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 11' 46" R
Ay
Başak
08° 14' 22"
Merkür
Boğa
01° 06' 27"
Venüs
Boğa
21° 04' 04"
Mars
Koç
12° 13' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 47' 23"
Satürn
Balık
17° 51' 26"
Uranüs
Boğa
23° 17' 23"
Neptün
Balık
29° 21' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
21° 32' 12"
Lilith
Başak
25° 08' 43"
True Node
Koç
14° 53' 07"
Son Güncelleme : 16/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>