Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızda kalması gereken konuları ailenize ya da çevrenize açmanız sevgilinizi huzursuz edebilir. Bu tip konuları kendi aranızda çözüme ulaştırmalısınız.

İş yaşantınızı düzene sokmak için gayret gösteriyorsunuz. Özel hayatınızın işinize karışmasına izin vermeyin.

Parasal konularda cömert davranıyorsunuz. Maddi konularda dostlarınızın size yapacağı yardım tekliflerini değerlendirmelisiniz.

Bugün duygusal yaklaşımlarınızda dikkatli olmalısınız. Kırıcı olabilir veya hatalar yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz büyükçe hedeflerinizin olması biraz hırslı görünmenize neden olabiliyor. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Yakında sevinçli haberler alacaksınız. Çok önceden sözünü almış olduğunuz bir isteğiniz gerçekleşecek ve hedeflerinizden birine yaklaşmış olacaksınız. Rahat kişiliğinizle kapıları kolay açıyorsunuz.

2 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başında 01:52-14:47 arası boşlukta ilerliyor. Saat 14:47'de ise İkizler burcuna geçiyor. Bu zaman dilimiyle beraber finansal konularınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Yatırımlar için fırsatlar araştırabilirsiniz. Ay ve Kiron arasındaki güzel açı da geçmişte aldığınız maddi yaraları yavaş yavaş kapatabileceğinizi gösteriyor. Yarınki yeniay da buna güzel destek olacaktır.

2 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatları değerlendiriyorsun!Bugün Ay saat 01:57'den 14:47'ye kadar boşlukta hareket edecek. Seçeneklerin çoğaldığı, kararsızlığın da bir o kadar arttığı bir gün. Olumsuz düşünceler ve memnuniyetsizlik duygusu ön plana çıkabilir. İşinden memnun değilsen, önüne çıkan ilk fırsatı değerlendirmek isteyebilirsin. Gün içerisinde duyguların coşacak. Platonik aşkına duygularını açabilirsin. Aile içinde anlaşmazlıklar söz konusu fakat sakinliğini korursan uzun sürmeyecek. Gereksiz tartışmalara girmeyip, çözüm odaklı düşünmen epey etkili olacak. Mide rahatsızlığın varsa, işlenmiş gıdalardan özellikle uzak durman gereken bir gün!

2 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korku haline getirdiğiniz bazı özel konularınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Bu konuda sizi yıpratan ve üzen durumun ne olduğunu düşünmelisiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, şahsi konuları çok fazla zorlamamak daha yerinde olacak. Öğle sonrasında maddi konulara, harcamalara daha duyarlı olabilirsiniz.

2 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üşengeçliğinizi bir kenara koymalısınız ama bir türlü kendinizi yenemiyorsunuz. İstediğiniz bazı şeylere ulaşmanız için küçük bir adımı disipline etmeniz şart.

2 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; haftanın bu son gününde huzura ihtiyacın olduğunu hissedebilir, var olan şartlarını daha kaliteli hale getirmek isteyebilirsin. Fakat düşüncelerin maddi kaynaklara odaklı olabileceği için aradığın içsel huzuru bulamayabilirsin. Özel hayatında partnerinle olan uyumun ilişkini daha da güçlendirebilir.

2 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan birinden romantik ilişkileriyle ilgili mutlu bir haber alacaksınız. Bugün yolda giderken ve araba kullanırken dikkatli olun. Dikkat dağıtıcı durumlar görünüyor.

2 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın İkizler burcundaki yolculuğu sizin kazanç kapınızla ilgili gelişmelere ışık tutacak. Bugün mesleğinize yönelik, seminer verebilir veya mesleğinizle ilgili kendinizi geliştiren eğitimlere katılabilirsiniz. Gün içinde birden çok işi bir arada yürütme becerisini gösterirsiniz. Yeni projeleri hayata geçirmek, ekiplerle çalışmak, yeteneklerinizi ortaya koymak ve ortaklık görüşmeleri yapmak için verimli bir gün.

2 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

2 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 12' 34" R
Ay
Başak
08° 24' 15"
Merkür
Boğa
01° 07' 31"
Venüs
Boğa
21° 05' 05"
Mars
Koç
12° 14' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 47' 34"
Satürn
Balık
17° 51' 29"
Uranüs
Boğa
23° 17' 26"
Neptün
Balık
29° 21' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
21° 32' 15"
Lilith
Başak
25° 08' 49"
True Node
Koç
14° 53' 08"
Son Güncelleme : 16/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>