Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün partnerinizle tartışmaya girmekten kaçınmalısınız. Taraflardan birisinin geri adım atması gerekiyor. Hayallerinizin gerçekleşmesini umut ediyorsunuz.

İş yerinizdeki arkadaşlarınızın sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz. İşinize olan bağlılığınız zaman, zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor.

Çok istediğiniz bir şeyi satın almaya kalkışmanız, bazı sıkıntılara yol açabilir. Bugün yine harcama yapmakla yapmamak arasında bocalayabilirsiniz.

Para işlerinde gündemde olmayan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugünlerde bu konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı kararlarınızdan olumsuz etkilenecek olan kişilerin sergileyeceği tutumlar, sizi biraz düşündürebilir. Çevrenizde oluşan birtakım guruplaşmaların zararsız görünümünün altında, ilişkileri yıpratacak taraflar görebilirsiniz. Çok sağduyulu olmanız gereken bir gününüzdesiniz. Artık zamanı geldi de geçti, diye düşündüğünüz bazı kararları bu günlerde alabilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün çoğunluğunda Ay, İkizler burcunda ilerliyor. Bugün de maddi konularınız vaktinizi alabilir. Ay-Merkür kavuşumunun yaşandığı akşam saatlerine doğru finansal konularınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay, 18:41-19:16 arası boşluğa giriyor. 19:16'da Yengeç burcuna giriş yapıyor. Bugün Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran'a kadar kardeşlerinizle, akrabalarınızla ilgili haberler alabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Sınavlarınız varsa güzel neticeler alabilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi niyetinin sömürülmesine izin vermeyeceksin!Bugün gökyüzü ikili ilişkiler konusunda cesur hamlelere işaret ediyor! Sonunu görmediğin bir yola girmenin riskini almak için acele etmemek avantajına olacaktır. Çoğumuz yaşadıklarımızın bizi bir yerle getirdiğini savunuruz. Ama sen önüne takılan engelin üstünden atlayıp, ayağın takılsa bile tekrar kalkıp yola hiçbir şey olmamış gibi devam edebilirsin. Eğer uzun süreli bir ilişkin varsa, senin için aile ziyareti çok daha farklı bir anlam kazanabilir. Maddi harcamaların konusunda bugünden itibaren kendini frenlemeye çalışmalısın. Son zamanlarda seni yoran, zor durumda bırakan insanları geride bırakmaya hazırsın. İyi niyetinin kullanılmasına artık izin vermeyeceksin.

4 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz adına gündeminizi yoğun bir şekilde gelişim gösterebilir. Bazı kararlarınız yakın çevrenizle paylaşmadan önce ailenize söylemek istediğiniz birtakım konularda acele etmemelisiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınız konusunda bugün yeni kararlar almak için imkânlar oluşacaktır. Harcamalarınızı seyahatlerinize yönlendirme isteği içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda engellediğinizi hissedeceğiniz zamanlar var. Yaşadığınız olaylara karşı dayanıklılık gösterebileceksiniz. Başkalarından destek alabileceksiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinizdeki Yeni Ay- İkizler etkileri sizi eril enerjiye sürükleyebilir. Dengeyi bulmak ve nerede nasıl davranacağınızı sezgilerinize bırakmak çok önemlidir.

4 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; genel olarak bayramı keyifli geçirecek olmana rağmen ekonomik konular moralini bozuyor olabilir. Bu konuyla ilgili bilgi ya da tavsiye alman mümkün. Ancak harekete geçmeden önce konuyu her yönüyle ele aldığından emin olmalısın. Yakınlarınla beraber son dakika alacağın kararla yeni bir program yapabilir, seyahate çıkabilirsin.

4 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize ve fikirlerinize inanın. Uzun vadeli planlarınıza destek olacak şahane bir fikir bulabilirsiniz. Bütün finansal planlamaların biraz sabitlik ve garantili ilerlemeye ihtiyacı oluğunu düşünseniz de, hobilerinize ve fikrinize zaman ve efor ayırmayı da ihmal etmeyin.

4 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişim gezegeni Merkür 2 Ağustos'a kadar Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Kardeş ve yakın akrabalarınızın bu dönemde ebeveynliğini üstlenebilirsiniz. Zihniniz sevgi ve şefkate odaklanır. Herkesi korumak, kollamak istersiniz. Hayatınızda önemli yer tutan bir kadının desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz. Küskünlüklere son verme zamanı.

4 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki sorunları çözmek için birilerinden yardım istemelisiniz. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

4 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 01' 40" R
Ay
Oğlak
19° 42' 54"
Merkür
Koç
16° 44' 44"
Venüs
Boğa
00° 29' 43"
Mars
Balık
29° 24' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 42"
Satürn
Balık
16° 32' 22"
Uranüs
Boğa
22° 19' 26"
Neptün
Balık
28° 53' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 09"
Lilith
Başak
23° 17' 32"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 30/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>