Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendiliğinden bir şeylerin gelişmesine izin verirseniz daha doğal bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu akşamki buluşmanızda onun kendini ifade etmesini sağlamalısınız.

Epeydir süregelen olumsuzlukları bir, bir ortadan kaldıracaksınız. Özel yaşamınızda gösteremediğiniz sabrı,yaşamınızda gösteriyor ve karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz.

Sıkıntılı dönem geride kalıyor. Paranın önemini biliyorsunuz. Birkaç yerde küçük yatırımlarınız var. Aile içinde bu anlamda bir disiplin oluşturmaya çalışıyorsunuz.

Yakın arkadaş ilişkilerinizde bazı sürpriz gelişmeler bu günlerde gündeminize oturabilir. Önemsediğiniz biriyle ilgili alacağınız olumsuz haberler sizi hareketlendirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Atacağınız adımların öncesinde tekrar düşünme alışkanlığınız, adımlarınızın yerli yerine oturmasını sağlıyor. Bugünlerde iyimserliğiniz, size bazı kapıları açabilir. Yeni açılımlara yönelebilirsiniz. Bugün müthiş bir iyi niyet içindesiniz. Bu iyi niyeti bütün gün üzerinizde taşımak için, belli problemli insanlardan uzak durmak isteyeceksiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün büyük bölümünde Yengeç burcunda hareket ediyor. Ay, sabah Satürn ve Plüton ile karşıtlıkta bulunurken insanlarla iletişim kurarken sert çıkışlar yapabilirsiniz. Özellikle dediklerinizi yaptırtmak için otoriter bir tavır gösterebilirsiniz. Devamında Ay, Venüs ile güzel bir açı oluşturuyor. Sevdiğinizden haber alabilirsiniz. 17:10-22:15 arası ise Ay boşlukta hareket ediyor. Saat 22:15'te de Aslan burcuna giriş yapıyor. Bu zamanla birlikte ailevi meseleler gündeminizde olabilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sınırlarını çiziyorsun!Sorumluluklarınla baş başa kalmışken kafanda gerçekleştirmeyi istediğin planlar daha cazip görünmeye başlamış olabilir. Aslında şartlarını isteklerin doğrultusunda şekillendirebilen bir karaktersin ama bugünlerde etrafındaki olaylar, üzerinde hâkim olduğun konular senin dışında gelişmeler gösteriyor. Her ne kadar duygusal iniş çıkışlar yaşasan da kendi sınırlarını çizmekten geri kalmayacaksın. Evliysen, eşinle uzun zamandır gitmek istediğiniz geziye katılabilirsiniz. Ailenden uzakta yaşıyorsan, bazı gelişmelerden çok geç haberdar olman, keskin konuşmalar yapmana neden olabilir.  Kilo problemin varsa, alışkanlıklarını değiştirmeye karar vereceksin.

6 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde kafa karışıklığı içinde olabilirsiniz. Kalbinizin sesini dinlemeli ve yaşamınızda net olmanın önemini bir kere daha anımsamalısınız.

6 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel anlamda sakin bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Zihinsel heyecan duyabileceğiniz olaylar yaşanabilir. Kardeşlerinizle iletişim halinde olacağınız durumlar söz konusu. Sonuca ulaştırmak istediğiniz konuları zihinsel olarak çözme çabası içinde olabilirsiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda problemler ortaya çıktığında vereceğiniz tepki ilişkinizin gidişatı açısından çok önemli olacak. Sizin kararınız ve bakış açınız ilişkinize yön verebilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Boğa; günün erken saatlerinde sanatsal çalışmalar yapabilir, çevrendekilerle empati kurabilir ve onları anlamaya çalışabilirsin. Akrabaların veya çalışma arkadaşlarının yardımıyla işlerini hızlandırabilirsin. Öğrenmeye, bilgi paylaşmaya, konuşmaya, yazmaya veya seyahat etmeye açık bir günlerdesin.

6 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizle veya romantik ilişkide olduğunuz kişiyle bugün ayrı planlar yapacaksınız gibi görünüyor. Bu bir soruna işaret değil. Sadece kendinize ve kendi ilgi alanlarınıza biraz zaman ayırmanız gerektiği haritanızda görünüyor.

6 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yürüme mesafesindeki uzaklıklarda zamanınızı geçirin ya da vapur gezintisine çıkın. Zira trafikte öfkeli sürücülerin gazabından nasibinizi alabilirsiniz. Ailenin kadınlarının pasif agresif tutumları canınızı sıkabilir. Herkesin fikrine saygı duyarak ortak çözüme gitmek en doğrusu olacaktır.

6 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 01' 16" R
Ay
Oğlak
19° 37' 17"
Merkür
Koç
16° 44' 36"
Venüs
Boğa
00° 29' 13"
Mars
Balık
29° 24' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 36"
Satürn
Balık
16° 32' 19"
Uranüs
Boğa
22° 19' 24"
Neptün
Balık
28° 53' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 07"
Lilith
Başak
23° 17' 30"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 30/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>