Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşamki tartışma bazı izler bırakmış gibi. Son zamanlarda sıklaşan tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor.

Bugün birgörüşmesi randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla istekli karşılamayacaksınız. İş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz.

Ciddi para sıkıntılarınız yoksa da, ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var.

Bir boşluğa düştüğünüzü hissedebilirsiniz. İletişim konularında, ilgi alanlarınızı yeniden belirleyip şekillendirmeye ihtiyacınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, beklemediğiniz sürpriz hoşluklarla büyük bir koşuşturma içine girebilirsiniz. Bu koşuşturma. size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek. Bir arkadaş ilişkinizdeki aile içi problemler, aileye yakınlığınız nedeniyle sizi doğrudan ilgilendiriyor. Ama bu ilgiyi kesmek zorunda kalacaksınız. Birtakım konularda kendinizle yeniden tanışabileceğiniz bir gün.

13 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta olan Ay, 07:02'de Akrep burcuna giriş yapıyor. İlişki ve evlilik hayatınızın öne çıkacağı bir gündesiniz. Bazı şeyleri içinize atıp büyütmek yerine direkt karşı tarafa tepkinizi uygun bir dille belli etmeniz daha iyi olacaktır. Ay ve Uranüs arasındaki karşıtlığın hakim olduğu bugün içerisinde partnerinize karşı ani tepkiler vermeye açık olacaksınız. Her zamanki gibi sakin tavrınızı bugün de korumalısınız.

13 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağduyulu yaklaşıyorsun!Herkesin birbirine dair daha fazla detay yakaladığı, derinlikli empati günü? Kendi işini yapıyorsan, çalışanlarının sıkıntılarına sağduyulu yaklaşabilirsin. Bir markanın yeni çıkardığı teknolojik ürünü almak isteyebilirsin. Fakat bugün almanı tavsiye etmem. Sana bu ürünü alman için, önereceğim tarih ise 17 Haziran olacaktır. İlişkin varsa, sevgilini yakınlarınla tanıştırma kararı alabilirsin. Evliysen, eşinin taşınma, yeni bir yaşam alanı oluşturma fikrine sıcak bakacaksın. Bugün aynı zamanda toplu yapılan sosyal aktivitelere katılabilir, keyifli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsin. Akşam saatlerinde mide ağrıları yaşayabilirsin. Biraz yemeğin ucunu kaçırmış olabilir misin?

13 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili daha önceden iptal olmuş bir projenizi aktifleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Hızlı bir şekilde planlarınızı yapmak bugün ana temanız olacaktır.

13 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işleri sağlamlaştırmak için elinizden geleni yapacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde iletişim problemlerinden kaynaklı huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Ani tepkiler verebilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde sanatsal uğraşlarda bulunabilirsiniz.

13 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınıza karşı da daha anlayışlı ve sosyal olmanız gerekebilir. Bugün bütün arkadaşlarınız ve sevdikleriniz sorunlarını sizinle paylaşmak isteyecekler.

13 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyeriniz konusunda yeni istekleriniz ve yeni eğilimleriniz söz konusu olabilir. Bazı Boğa burçları uzun süredir çalıştıkları konudan başka bir konuda çalışmak isteyebilirler. Ev hanımı olan veya uzun süredir çalışmayan Boğa burçları kendilerini yetersiz hissedebilirler. Maddi anlamda oldukça pozitif bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bir süre zorlandınız ama şimdi işler yoluna giriyor.

13 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir ev tadilat projesine girişmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Ancak bu proje, düşündüğünüzden daha maliyetli olabilir veya planladığınızdan daha uzun sürebilir. Bu nedenle birkaç alternatif araştırıp bir tanesine körü körüne bağlanmamanızda fayda var.

13 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünün iki zorba enerjisi Mars ve Satürn bugün karşı karşıya geliyor. Yakın akrabalarla gerginlikler gündeme gelebilir. Kara yoluyla yapacağınız yolculuklarda dikkatli olmalısınız. Kazalara meydan verecek öfkeli sürücülere kulak asmayın. Hukuki meseleler güç kaybına neden olabilir. Yurt dışı ilişkilerinizde değişim ve dönüşüm gündemde olacak.

13 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

13 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 12' 31" R
Ay
Koç
05° 17' 05"
Merkür
Koç
19° 35' 50"
Venüs
Boğa
07° 04' 27"
Mars
Koç
03° 31' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 40"
Satürn
Balık
16° 59' 48"
Uranüs
Boğa
22° 37' 49"
Neptün
Balık
29° 03' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 01"
Lilith
Başak
23° 53' 05"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>